Makita løvblæser guide – Sådan finder du den bedste Makita løvblæser

Makita løvblæser guide – Sådan finder du den bedste Makita løvblæser

30/09/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en effektiv og smart løvblæser, som kan gøre rengøring og vedligehold af haven, indkørslen og terrassen nemmere? Hos Havesektionen.dk hjælper vi dig med at finde din nye løvblæser fra Makita. Hvad end du er professionel havemand eller dyrker havearbejde i fritiden, kan du helt sikkert finde inspiration til en ny løvblæser her på siden. Du finder både Makita løvblæsere med batteri, benzin og ledning, og fælles for de tre forskellige typer maskiner er, de kan effektivisere dit havearbejde og gøre det lettere at vedligeholde diverse udendørsarealer.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

Find den rette Makita løvblæser hos Havesektionen

Hos Havesektionen.dk finder du en bred vifte af løvblæsere fra Makita, som vi tilmed har fundet hos forskellige anerkendte online forhandlere. Vi hjælper dig med at få et overblik over, hvilke løvblæsere der findes på markedet, og guider dig til de bedste priser på din kommende Makita løvblæser, som både matcher behov og budget. Derudover finder du også en guide, således det bliver nemmere at vælge den rette Makita løvblæser.


Dét skal du overveje, inden du investerer i en løvblæser

Der findes et væld af løvblæsere på markedet, og de varierer i priser fra få hundrede kroner til flere tusinde kroner. Det vidner altså om, der findes maskiner i forskellige kvaliteter og til forskellige arbejdsopgaver. Det betyder til gengæld også, du bør gøre dig nogle grundige overvejelser omkring, hvad din kommende Makita løvblæser skal hjælpe dig med at løse.

Løvblæseren er eksempelvis velegnet til at blæse nedfaldent plantemateriale væk fra terrasser, indkørsler, bede og græsplæner. Dens eneste funktion er at blæse plantematerialet væk. En løvsuger derimod kan både blæse plantemateriale væk, men samtidig også suge det op i en medfølgende beholder eller opsamlingspose.

Du finder både maskiner, som udelukkende fungerer som løvblæsere, men også maskiner der er en kombination af en løvblæser- og suger. Dette skal du især være opmærksom på, når du indleder jagten på din kommende Makita løvblæser.

Areal og hyppighed

Det er vigtigt, du gør dig klart, hvor stort et areal der skal ryddes, og hvor tit det skal gøres. Det har nemlig stor betydning for, hvilken type løvblæser du bør vælge. Skal du eksempelvis rydde et stort areal regelmæssigt, kan det nemlig være en fordel at have en Makita løvblæser med stor kraft og ydeevne. Makita akku løvblæser DUB362Z, 18V har eksempelvis masser af power og seks forskellige lufthastigheder, der gør det muligt at klare diverse hobbyopgaver såvel som de mere professionelle arbejdsopgaver. Vi har fundet denne til gode priser hos disse forhandlere:Makita løvblæser

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.129 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.129 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.557 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.000 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.000 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.210 kr.

Derudover er det også fordelagtigt at vælge en maskine med stor rækkevidde. Har du f.eks. brug for at dække et stort område, er det ikke nødvendigvis særligt hensigtsmæssigt at vælge en Makita løvblæser med ledning, da du så både skal sørge for strømtilslutning foruden en forlængerledning. Ligeledes kan det også være smart at vælge en lettere maskine, eller i det mindste en maskine der giver ergonomisk støtte i form af justerbare skulderseler, hvis du har længerevarende opgaver.


Underlag og effektivitet

Underlaget har også indflydelse på, hvilken maskine der er bedst egnet til dine arbejdsopgaver. Skal du f.eks. rydde stier i fugtige skovområder eller græsplæner, kan det være en fordel at anskaffe sig en Makita løvblæser med masser af kraft. Fugtigt plantemateriale kan nemlig være tungt og smattet. Det kan gøre det sværere at blæse væk, hvis der ikke er power nok i maskinen.

Makita benzin løvsblæser

Er du på udkig efter en Makita løvblæser, som kan løse denne type opgaver, bør du gå efter en maskine med stor kraft, som eksempelvis Makita EB7660TH denne benzindrevne 4-takts Makita løvblæser. Den har en fænomenal lufthastighed på op til 92 m/s og en effektiv 4-takts motor.

→ Set hos Byghjemme.dk til 4.060 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 4.060 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 4.098 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.372,5 kr.


Kombineret løvblæser/-suger

Udover at du naturligvis skal have arealets størrelse, underlag og hyppighed af rydning in mente, skal du også gøre op med dig selv, hvorvidt du selv vil opsamle det nedfaldne plantemateriale, eller om maskinen også skal være en del af den proces. Søger du en løvblæser, skal du selv opsamle plantematerialet. Ønsker du derimod en maskine, som også står for den del, kan du med fordel kigge nærmere på en kombineret løvblæser og -suger.

Den benzindrevne Makita BHX2501SX 4T løvblæser er en kombination. Den har nemlig både blæse- og sugeevne samt en medfølgende opsamlingspose.

Bedste Makita løvblæser

Med denne kan du altså både blæse plantematerialet sammen i bunker og selv rydde det op eller lade det ryge direkte i den smarte opsamlingspose, efterhånden som du bevæger dig rundt.

→ Set hos Homeshop.dk til 2.183 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.193 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.193 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.299 kr.

→ Set hos Faisto.dk til 2.695 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 2.748 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 2.921 kr.


Batteri, elektrisk eller benzin

Én af de afgørende faktorer, du skal forholde dig til, er, hvorvidt din kommende Makita løvblæser skal drives på benzin, batteri eller el. Valget bør i særdeleshed afhænge af dine behov, men naturligvis også dine krav og forventninger. Der er fordele og ulemper ved alle tre, hvilket du kan blive klogere på i det følgende.

En benzindrevet Makita løvblæser er god til større opgaver med større rækkevidder. De har ikke blot meget power og er mere fleksible end f.eks. en løvblæser med ledning eller batteri. Ulempen ved løvblæsere med benzin er dog, de typisk larmer mere og er tungere at bære rundt på end de batteridrevne løvblæsere. Er du på udkig efter en kraftfuld og holdbar Makita løvblæser, kan du med fordel kigge nærmere på en benzindreven model.

God til både større og mindre opgaver

De batteridrevne modeller er også velegnede til større opgaver med større rækkevidde, da de er lette og fleksible at bære og flytte rundt på. De er også billigere i anskaffelsespris end eksempelvis en løvblæser med benzin. Dog har de den ulempe, at batteriet har en begrænset arbejdstid. Det betyder ganske enkelt, det løber tør for strøm og har behov for en opladning. Arbejdstiden på de forskellige batteridrevne modeller varierer, men typisk ligger de på mellem 30 og 60 minutter, alt efter om du bruger den ved høj eller lav hastighed.

Skal du rydde større arealer ad gangen, kan du med fordel investere i et ekstra batteri. Således kan du nemt og hurtigt skifte batteri, når det anvendte løber tør for strøm.

De eldrevne løvblæsere er, modsat de benzin- og batteridrevne modeller, ikke velegnet til store arealer – især ikke med stor rækkevidde. Det skyldes, du skal være tæt på en stikkontakt. Derudover kan det også blive sværere at manøvrere rundt med en forlængerledning, hvis du skal dække et større område.

elektrisk makita løblæser

Dog er elektriske løvblæsere som f.eks. Makita UB1103 lettere i vægt med sine kun 2 kg. Så længe den er tilsluttet strøm, skal du hverken bekymre dig for, at strømmen eller benzinen løber op. En elektrisk Makita løvblæser er altså mere handy og kan nemt rengøre mindre områder og bruges til småopgaver udendørs. Vi har fundet den hos disse forhandlere:

→ Set hos Homeshop.dk til 1.201 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.369 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.369 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.804 kr.


Lad os hjælpe dig med at finde en Makita løvblæser

Hos Havesektionen kan vi hjælpe dig med at finde en Makita løvblæser med enten batteri, benzin eller ledning på tilbud. Løvblæsere er ikke kun populære blandt professionelle havemænd, men derimod også blandt private haveejere. De kan være med til at effektivisere oprydning og vedligehold af diverse udendørsområder.

Det stiller naturligvis også krav til maskinerne, og derfor finder du dem i forskellige modeller. Det gør det omvendt også muligt at finde den rette Makita løvblæser, som matcher dine behov.

Vi guider dig til en række online forhandlere, som tilbyder nogle af markedets bedste priser på løvblæsere fra Makita. Du kan trygt bestille en løvblæser, uanset om du finder et skarpt Makita løvblæser tilbud hos nogle af de nævnte forhandlere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering