Makita løvsuger guide: Find den bedste Makita løvsuger til din have

Makita løvsuger guide: Find den bedste Makita løvsuger til din have

05/08/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Makita laver mange forskellige produkter, og selvfølgelig har de også givet et bud på løvsugere med forskellige funktioner. Makita er fra en japansk producent, hvis fabrikker nu er spredt rundt i hele verden. Det er derfor et kæmpe mærke, som har erfaringer fra 1915 til i dag. Du kan derfor trygt købe en Makita løvsuger, som er lavet med en masse erfaring og ikke mindst kvalitet i bagagen.

LÆS OGSÅ: Løvsuger guide – Står du og mangler en løvsuger til de nedfaldne blade?

Derudover er Makita en virksomhed, som fokuserer på miljøet. De har en målsætning om, at de kun producerer produkter, der kan genbruges og er miljøvenlige.


Derfor er en løvsuger smart

Du kan bruge en Makita løvsuger til mange ting – de fleste af deres løvsuger produkter vil have både suge- og blæsefunktion, hvilket helt sikkert også er mest fordelagtigt. En løvsuger bruges oftest til at holde haven ren og pæn fra blade og andet nedfaldent løv.

Hvis man ikke fjerner det nedfaldne løv, kan man nemlig risikere, at ens græsplæne bliver overtaget af mos, og den kan også få hvide plamager, hvilket bestemt ikke klæder en græsplæne. Så hvis du gerne vil beholde din flotte, grønne græsplæne, vil vi anbefale, at du finder en løvsuger fra Makita.


En batteriløvsuger fra Makita

Løvsugere er maskiner, som skal være drevet af enten batteri, strøm eller benzin. Den skal have en motor, så den kan opnå en høj lufthastighed, da den ellers har svært ved at suge blade op fra jorden.

En normal lufthastighed for en standard løvsuger ligger på 200-300 km/t; der findes selvfølgelig nogle, der har højere lufthastighed, men så er vi også oppe i en meget højere prisklasse. Det er mest miljørigtigt med en batterimotor, da batterier vil kunne genbruges, fordi de altid kan genoplades efter brug.

De fleste af Makitas produkter er drevet af batteri, men de har ikke lavet en løvsuger, der er batteridrevet. De har derimod lavet nogle kvalitetsløvblæsere, som er meget kraftfulde. Akku-modeller er meget miljørigtige, da du altid kan genoplade batterierne.


Makita DUB361Z – Makita akku løvblæser

Løvsugere har den funktion, at de kan suge det nedfaldne løv op i en opsamlingspose, mens løvblæsere er kraftfulde og kan derfor nemt og hurtigt samle nogle store bunker af blade, som du så selv skal samle op.

De gør derfor dit arbejde nemmere, da du kun skal samle bladene op fra ét sted i stedet for hele haven.

Makita løvsuger

→ Set hos Homeshop.dk til 1.041 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.051 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.051 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.090 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.094 kr.

→ Set hos VVS.dk til 1.705 kr.

Makita DUB361Z er en kraftfuld løvblæser, der er beregnet til større områder. Du får en akku løvblæser, der har to hastigheder, hvor den laveste er 2,6 m3/min, mens den højeste er helt oppe på 4,4 m3/min, hvilket er super praktisk, da du hurtigt vil have samling på alle bladene med en så høj lufthastighed.


Makita BHX2501SX 4T – Makita benzinløvsuger med fokus på miljøet

Bedste makita løvsuger→ Set hos Frishop.dk til 2.260 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.260 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.299 kr.

 

→ Set hos Homeshop.dk til 2.347 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 2.835 kr.

→ Set hos VVS.dk til 3.381 kr.

Makita arbejder meget for at reducere deres CO2-fodspor, og de sørger også for, at produkter, der ikke er miljøvenlige, kommer i produktionen.

Du kan derfor købe en benzin Makita løvsuger med god samvittighed for både miljøet og ikke mindst din have. Makitas produkter er (så vidt muligt) lavet af genbrugsplast fra for eksempel produkter, der er blevet slidt op af forbrugerne.

Makita BHX2501SX 4T er en benzinløvsuger, som giver dig al den kraft, som du har brug for. Den er så kraftfuld, at du også vil kunne benytte den i parker, hvis du gerne vil finde en ny løvsuger til arbejdet også.

Den har en 4-takts motor, som giver 1,1 hk, hvilket er mange hestekræfter for en løvsuger. Benzinmotorer vil oftest larme mere end produkter drevet af el eller batteri, men denne løvsuger larmer væsentligt mindre end andre benzinløvsuger, hvorfor den er meget anbefalelsesværdig. Derudover har den stadig miljøet in mente, da den har et lavt benzinforbrug, hvilket både gør det billigt for dig, men også godt for miljøet.


Makita laver også elløvsugere

Du kan finde alle typer af energiformer hos Makita, og derfor kan du også finde en løvsuger, der er drevet af el. Det er meget smart med løvsugere, som er drevet på el, da du i forbindelse med en løvsuger ikke skærer noget over.

LÆS OGSÅ: Akku løvsuger – Den ultimative guide til akku løvsugere

Det var noget andet, hvis du brugte en buskrydder eller plæneklipper, hvor man lige skal være en tand mere opmærksom på ledningen. I forbindelse med Makita løvsuger drevet af el skal man egentlig bare have en forlængerledning klar, så du kan komme ubesværet rundt i hele haven.

Makita UB1103 er en lille løvsuger, som kan være ideel til små haver eller rengøring af store havemaskiner. Den bruger 600 watt og er en lille, fiks maskine. Den er kraftfuld af dens størrelse, hvor den suger med 4,1 m3/min, hvilket er højt for en løvsuger på denne størrelse.

Billig makita løvsuger→ Set hos Proshop.dk til 1.057 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.359 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.369 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.369 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.960 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 2.009 kr.

Derudover får du en opsamlingspose med i købet, selvom den ikke ses på billederne hos forhandlerne: Byghjemme.dk og Frishop.dk. Løvsugeren vejer kun to kilo, hvilket gør det til en let løvsuger, som du sagtens vil kunne bære rundt i din lille have. Den har både en suge- og blæsefunktion og en god pris.


Miljørigtige kvalitetsprodukter fra Makita

Uanset om du finder en løvsuger på batteri, benzin eller el, kan du købe Makita produkter med god samvittighed for miljøet. De er lavet med miljøet i tankerne og prøver stadig på at blive endnu bedre. Deres løvsuger kan indstilles i hastigheder, alt efter hvad du skal bruge løvsugeren til. Vi anbefaler altid kvalitetsprodukter, hvorfor vi også anbefaler Makita. De har flair for deres produkter, hvilket du straks mærker med en af deres produkter i hånden.

Makita løvsugere findes hos mange forskellige kvalitetsforhandlere, hvor mange af dem arbejder med prismatch enten på alle produkter eller et udvalg.

Har du derfor set en Makita løvsuger til billige penge andetsteds, vil du kunne få en sikker handel og god betjening til samme pris, og ofte også billigere, hos en af ovenstående forhandlere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering