Makita plæneklipper – Skal Makita hjælpe dig med en nyslået plæne?

Makita plæneklipper – Skal Makita hjælpe dig med en nyslået plæne?

07/07/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Trænger du efterhånden til en ny plæneklipper? Det kan være svært at finde ud af, hvad der er den optimale løsning. Der findes nemlig mange forskellige producenter på markedet.

I dette indlæg har vi valgt at sætte fokus på Makita-plæneklippere. Vi giver dig inspiration til, hvorfor en Makita-plæneklipper kan være det oplagte valg for dig.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper guide – Din guide til at finde en god plæneklipper

Vi starter med at præsentere dig for tre forskellige modeller fra Makita. Derefter kommer vi ind på nogle af de generelle fordele ved en Makita-plæneklipper. Dyk ned i indlægget, og bliv klogere på, hvorfor netop en Makita-plæneklipper kan være det helt rigtige valg.


Makita elplæneklipper ELM3320

Makita plæneklipper

→ Set hos Proshop.dk til 691 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 843 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 795 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 795 kr.

Vi starter med at kigge på en elplæneklipper ELM3320. Der er her tale om en elektrisk plæneklipper. Det vil sige, at den skal tilsluttes strøm. Denne Makita-plæneklipper er derfor altid klar til brug. Modellen her kører på 1.200 watt.

Denne Makita-plæneklipper er særdeles velegnet til mindre haver, da den er optimal til haver på op til 400 kvadratmeter. Ved denne model får du en klippebredde på 33 cm. Det betyder, at den let kan komme til de lidt smallere steder.

Med denne Makita-plæneklippere kan du selv bestemme, hvor kort dit græs skal klippes. Der er tre forskellige klippehøjder at vælge imellem, der bevæger sig fra 2 til 5,5 cm. Du kan derfor tilpasse græshøjden til forskellige årstider.

Til denne Makita-plæneklipper medfølger en opsamler. Det vil sige, at du kan samle det afklippede græs, mens du slår græsset. Der er derfor ikke behov for at gå hele haven rundt med en løvrive efterfølgende. Du skal blot tømme opsamleren, når den er fuld. Opsamleren har en volumen på 27 liter.


Akku-plæneklipper DLM460PT2

Makita akku plæneklipper

→ Set hos Frishop.dk til 4.429 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 4.598 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.600 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 4.745 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 5.241 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 5.281 kr.

→ Set hos Dorchdanola.dk til 5.570 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 5.889 kr.

Vi bevæger os over til en lidt anden type plæneklipper fra Makita. Der er her tale om en Makita-plæneklipper med batteri.

Med denne model slipper du derfor for ledningen. Du skal blot sørge for at have et opladet batteri til akku-plæneklipper DLM460PT2. Denne Makita-plæneklipper til batteri benytter et 18V batteri. Det smarte ved denne model er, at der medfølger hele to batterier.

Det betyder, at du ikke skal sætte græsslåningen på pause, hvis batteriet kører tør for strøm. Du kan blot udskifte det med det andet batteri, og så er du klar til at få en flot plæne.

Med denne Makita-plæneklipper får du en yderst effektiv plæneklipper, som er særdeles god til de større haver. Denne model er oplagt til haver på op til 1.200 kvadratmeter. Med en klippebredde på 46 cm kan du forholdsvis hurtigt få slået græs.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Også ved denne model har du mulighed for at vælge mellem forskellige klippehøjder. På denne batteridrevne Makita-plæneklipper finder du hele ti forskellige klippehøjder at vælge imellem. Klippehøjden kan varieres fra alt mellem 2 til 7,5 cm. Der er derfor rig mulighed for at tilpasse klippehøjden til din græsplæne.

Til denne Makita-plæneklipper får du også en opsamler. Til denne model får dog en opsamler, der er perfekt til den større have. Den kan nemlig rumme helt op til 60 liter. Du slipper derfor for at skulle tømme opsamleren hele tiden.

Du får her en rigtig god Makita-plæneklipper til batteri med flere forskellige muligheder. Vil du vide mere om batteridrevne plæneklippere? Læs om akku-plæneklippere her.


Plæneklipper PLM4622N

Makita benzin plæneklipper

→ Set hos Wattoo.dk til 3.963 kr.

Den sidste Makita-plæneklipper, vi vil præsentere dig for, er en benzindrevet plæneklipper. Vi kigger her nærmere på plæneklipper PLM4622N. En af fordelene ved denne model er, at den er selvkørende. Det betyder, at du ikke skal skubbe plæneklipperen for at få den til at køre. Den skaber selv fremdriften. Du skal blot koncentrere dig om at styre den.

Denne Makita-plæneklipper er særligt velegnet til de store haver. Den er nemlig optimal til haver på helt op til 1.800 kvadratmeter. Derudover har den en klippebredde på 46 cm. Den er derfor rigtig god til haver med store græsarealer.

Du får her en Makita-plæneklipper, hvor der også er mulighed for forskellige klippehøjder. Her kan du vælge mellem en klippehøjde på 2,5 til 7 cm, hvor der er fem forskellige positioner.

Igen får du en opsamler med til plæneklipperen. Der er derfor ikke brug for en løvrive. Du får her en opsamler på hele 60 liter. Det er især en fordel, hvis du har en stor have. Du skal nemlig ikke tømme opsamleren i tide og utide.


En producent med en masse erfaring

Der er flere fordele ved at vælge en Makita-plæneklipper. Vi har været inde på mange af dem i forbindelse med præsentationen af de forskellige modeller, som vi har været omkring.

Særligt for Makita er, at de har en masse erfaring med værktøj og maskiner. Det betyder, at de har helt styr på, hvordan de udvikler gode løsninger, der passer til forskellige behov. Det er en fordel for dig, når du vælger en Makita-plæneklipper. Du får nemlig en gennemtænkt løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Få en kvalitetsløsning med en Makita-græsslåmaskine

En generel fordel ved Makita er, at der er gjort rigtig meget ud af kvaliteten. Der er sørget for gode materialer, der sikrer, at du får en plæneklipper, der kan bruges i mange år. Det kan derfor være en rigtig god løsning, hvis du ønsker en solid plæneklipper.

Makita er det ideelle valg, når du vil have en god og ikke mindst effektiv plæneklipper. Der er gjort meget ud af de små detaljer, der blandt andet sikrer dig en brugervenlig plæneklipper.

En anden fordel ved Makita er, at der er kvalitetsløsninger til ethvert behov. Det betyder, at der både er noget til den helt store have og til den lidt mindre have. En plæneklipper fra Makita kan derfor være et godt og sikkert valg til at få en flot græsplæne.

Er du stadig i tvivl om, hvilken græsslåmaskine du skal vælge? Læs vores guide til græsslåmaskiner her.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering