Makita trillebør – Gør havearbejdet nemmere med en trillebør fra Makita

Makita trillebør – Gør havearbejdet nemmere med en trillebør fra Makita

11/12/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvad enten man er professionel arbejdsmand eller glad renoveringsamatør, så er der altid én ting, man ikke kommer udenom, når man skal i gang med et bygge- eller nedrivningsprojekt. Nemlig at slæbe ting frem og tilbage fra trailere, lastbiler og paller. Det kan hurtigt blive en opslidende proces, hvis man ikke finder en smart måde at transportere sine byggematerialer på.

LÆS OGSÅ: Trillebør Guide – Find den bedste trillebør til dit behov

Heldigvis er det en problemstilling, der er en god løsning på. En god trillebør gør arbejdet betydeligt lettere, især hvis den nærmest kan køre af sig selv – hvilket netop er tilfældet med en Makita-trillebør.

Vi har undersøgt, hvad en Makita-trillebør kan hjælpe dig med, og hvad du skal, og om der er noget bestemt du skal holde øje med, når du er på udkig efter en Makita-trillebør. Vi har undersøgt markedet og fundet de bedste steder, du kan købe din nye, smarte trillebør – både med og uden tilkøb.


En selvkørende og batteridrevet trillebør

En Makita-trillebør er en god hjælp til mange opgaver, hvor der skal bæres og fragtes tunge ting. Trillebøren er selvkørende og kan både køre frem og tilbage. Så snart du har løftet dit læs op i trillebørens kar, er det meste af det hårde arbejde altså overladt til selve trillebøren. Du kan både køre trillebøren frem og tilbage ved hjælp af en knap – det er da smart!

Med en Makita-trillebør får du hurtigt og nemt overstået nogle af de mest tidskrævende opgaver og reducerer belastningen på ryggen. Denne trillebør er med andre ord en rigtig god hjælp.


Find og køb din Makita-trillebør til den bedste pris på markedet

Det er ret nemt at anskaffe sig en Makita-trillebør. Den forhandles hos de fleste byggemarkeder og enkelte webshops, men den varierer i pris. Hvis du overvejer at købe en Makita-trillebør, er det derfor en god idé at undersøge, hvor du kan købe den til den bedste pris – for trillebøren er jo den samme, uanset hvad du betaler for den – især fordi du skal købe ekstraudstyr til din trillebør, hvis du ønsker at få det optimale ud af den.

selvkørende trillebørHvis du ønsker en hurtig onlinehandel, er der heldigvis flere steder, hvor du kan få fingrene i din nye Makita-trillebør og tilbehør hertil.

→ Set hos Frishop.dk til 4.781 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 4.781 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.820 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 4.909 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 5.998 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 6.601 kr.

→ Set hos VVS.dk til 7.434 kr.

Tilbehør kan nemt og billigt anskaffes

Som standard følger der hverken batteri, lader eller børkasse med til en Makita-trillebør, så du skal huske at regne disse tilkøb med i dit budget. Du skal både anskaffe dig en børkasse og ramme for at få det optimale ud af din trillebør.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kilo kan en Makita-trillebør bære?

En Makita-trillebør kan bære op til 130 kilo.

Hvor langt kan en Makita-trillebør køre på en enkelt opladning?

På et enkelt 6,0 Ah-batteri kan en Makita-trillebør køre op til 3,5 km. Hvis du sætter et ekstra batteri på, kan trillebøren køre op til 7 km.

Hvad får jeg med, når jeg køber en Makita-trillebør?

En Makita-trillebør leveres inklusive to drejbare baghjul og to bagstøtter. Der er mulighed for at tilkøbe ramme, kar, lader og batteri til trillebøren.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering