Markiser med motor – Praktisk, nem og effektiv markise

Markiser med motor – Praktisk, nem og effektiv markise

01/05/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En varm sommerdag kan for nogle være det bedste i verden, mens andre foretrækker at nyde dagen i skyggen. Hvis du gerne vil have mulighed for at nyde både solskin og skygge, kan du løse det ved hjælp af forskellige alternativer.

Mange begynder at trække den store parasol frem. Hvis den skal sørge for en del skygge, skal den ofte stå midt i det hele og fylde. En anden løsning kan være at anskaffe sig en pavillon. Den sørger for meget skygge, men den er også besværlig at sætte op. Derudover skal man hele tiden tage hensyn til de fire støtteben.

LÆS OGSÅ: Markiser – Den ultimative guide til markiser til ethvert behov

Alt det besvær kan du undgå ved at købe dig en markise med motor. Hvis sommersolen står for skarpt, så kan du ved et klik få markisen til at danne skygge for dig.

Vi har her på siden lavet en guide over markiser med motor. Vi giver dig nogle forklaringer og overvejelser over de forskellige valg, som du bør træffe angående markiser. Læn dig tilbage, og lad dig inspirere af guiden – god læselyst!


Overvejelser under din søgen efter markiser med motor

Når du skal på udkig efter en markise med motor, er det vigtigt at være klædt godt på med viden. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvorfra markisen skal hænge.

Denne overvejelse er muligvis den vigtigste i denne forbindelse. Overvejelsen er vigtig af rigtig mange grunde. Det har betydning for markisens længde og bredde. Det har betydning for markisens design. Og det har betydning for, hvor kraftig selve markisens dele skal være.

Markisens dele bliver blandt andet gjort kraftigere ved hjælp af to egenskaber – pulverlakering og en hellukket kassette. Pulverlakeringen sørger for, at markisen er bedre udrustet til al slags vejr uden at risikere rust. En hellukket kassette sørger ligeledes for at beskytte dugen, når den er rullet ind. Begge egenskaber er ikke en selvfølge ved alle modeller, og derfor bør du holde ekstra øje med dette.


Dæk dig ordentligt ind ved at helgardere dig med markiser med motor

Muligvis har du allerede en markise nu, der trænger til en udskiftning. Eller også er du ude efter at investere i en markise for første gang. Ved begge tilfælde kan det godt betale sig at kigge efter en mere holdbar løsning.

markise med motorHer er denne Madrid-markise i bestseller-sortimentet hos bl.a. Homeshop’s kunder, og den findes hos forskellige online webshops.

→ Set hos Homeshop.dk til 16.995 kr.

Med sine 400×300 cm mål får du en forholdsvis stor markise. Med et tryk på den trådløse fjernbetjening sørger du hurtigt for, at hele selskabet har mulighed for at sidde i skyggen – hvis de har lyst. Modellen kommer pulverlakeret og kommer med en lukket kassette.

Til sammenligning kan du også få fingrene i en Madrid-markise med samme mål fra Davidsensshop.dk. Dugen er af 100 % polyester med UV-coating. Det betyder, at dugen både beskytter mod stråler, vand og er smudsafvisende. Davidsensshop sørger for den frie fragt, når du bestiller markisen hos dem.


Få monteringen af din markise overstået uden at få sved på panden

Selvom der er mange overvejelser at gøre under købet, så må du ikke glemme at tænke på overvejelserne efter købet. Her er det især vigtigt, at monteringen har strejfet dine tanker. Mange modeller af markiser med motor kommer ofte med vægbeslag, og det er derfor muligt at montere markisen selv. Afhængigt af størrelsen på markisen kan det hurtigt gå hen at blive meget besværligt.

bedste markise med motorHos Homeshop.dk finder du også en bestseller i palma-markisen. Denne model kommer med helstøbte vægbeslag i aluminium samt skruer og bolte.

→ Set hos Homeshop.dk til 24.995 kr.

Du har derfor redskaberne til selv at montere den. Det vil dog hurtigt blive nemmere sagt end gjort.

Palma-markisen er nemlig 700 cm bred og 300 cm i udfald. For de fleste vil det hurtigt komme til at virke som et håbløst projekt. Heldigvis tilbyder homeshop mod betaling at sørge for monteringen af din nye markise – uanset hvor i landet du bor!


Markiser med motor og lys til de mørke aftener

Du forbinder sandsynligvis markiser med sommeren – og med god grund. Markiserne dækker generelt godt mod solens stråler, og mange markiser har også en dug med UV-beskyttelse. Når mørket falder på, kan det dog ofte stadigvæk være rart at sidde ude og nyde aftenstunden. Ved at købe en markise med en kraftig dug kan den også beskytte dig mod mildere regnvejr.

I stedet for at have udelamper kan du hurtigt få skabt en hyggelig belysning ved hjælp af din markise. Her anbefales to modeller.

Bedst i test markise med motor

Debel Sigma/DG50

Først og fremmest modellen Debel Sigma/DG50 markise:

→ Set hos Davidsenshop.dk til 15.999 kr.

Dernæst er også Outfit-markisen udstyret med LED-lys til at lyse din terrasse op, når mørket begynder at falde på.

billiog markise med motor

Outfit Markise med Motor

→ Set hos Davidsenshop.dk til 7.999 kr.

Begge modeller har indbygget LED lys, hvilket er en foretrukken detalje for mange, når de er ude for at købe en markise. Derudover har Debel Sigma/DG50 markise også fået en ekstra beskyttelse i sin dug, så du ikke behøver at blive bekymret for markisen på grund af en smule aftennedbør.

Hvis du vil anskaffe dig en markise, du kan gøre brug af selv på de koldere dage, så anbefaler vi dig at tage et kig på vores terrassevarmer guide. Under alle omstændigheder vil du på den måde få en fuldendt terrasse, som kan være grundlag for en masse gode minder.


Et skridt tættere på at udvælge en vinder blandt markiser med motor

Gennem guiden har vi fortalt om nogle forskellige overvejelser under valget af en markise. Dette er selvfølgelig bare et udpluk. I sidste ende skal du tage valget ud fra, hvilken markise der passer bedst til dit behov. Du kan passende vende tilbage til denne guide i ny og næ, mens du er i gang med at søge efter en ny markise.

De mange input vil forhåbentlig ligge til grundlag for din beslutning i sidste ende. Når du har fundet svar på mange af overvejelserne, så kan du eventuelt kigge på de mange forskellige produkter på markedet. I denne guide nævner vi leverandører, der hver især tilbyder et bredt sortiment af markiser med motor.

Vi håber, at denne guide har inspireret dig til at få sat en markise op. Du slipper for at lade parasollen fylde mere end nødvendigt. Du slipper for at vælte over pavillonens støtteben. Men du slipper ikke for at opleve, at en markise med motor gør det praktisk, nemt og effektivt!

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering