Metaldetektor guide – Den store guide til metaldetektorer

Metaldetektor guide – Den store guide til metaldetektorer

23/01/2021 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du ud på eventyr og finde gamle mønter, smykker eller lignende, skal du have en metaldetektor med til formålet. Det kan være din perfekte makker, når du skal finde en masse spændende skatte. Spørgsmålet er blot, hvilken model du skal vælge. Der findes nemlig flere forskellige slags.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

I dette indlæg giver vi dig inspiration til dit køb af metaldetektor. Vi giver dig fire forskellige bud på mulige metaldetektorer. Derudover kommer vi med gode råd til, hvordan du finder den bedste metaldetektor. Dyk ned i indlægget, og bliv klogere på, hvordan du finder den optimale metaldetektor.

Metaldetektor – bliv inspireret til dit valg af metaldetektor

Vi starter med at præsentere dig for en metaldetektor test. Vi præsenterer dig for en bedst i test metaldetektor. Derudover kan du finde en billig metaldetektor, der stadig passer til dit behov. Vi kommer ind på hele fire forskellige metaldetektorer, der hver især har deres unikke egenskaber og fordele. Det kan derfor være et rigtig godt sted at starte med at finde inspiration i en metaldetektor test. Her kan du nemlig blive klogere på dine mange muligheder med en metaldetektor.


Treasure seeker MD4040 Metal Detektor

metaldetektor guide→ Set hos 10-4.dk til 1.000 kr.

I vores guide af metaldetektorer starter vi med at kigge på Treasure seeker MD4040 Metal Detektor. Her får du en smart metaldetektor med flere forskellige egenskaber og funktioner.

Denne metaldetektor kan bruges til at finde mønter, smykker, skelpæle og lignende med. Du kan derfor bruge den til flere forskellige formål.

Når du modtager denne metaldetektor, vil den som udgangspunkt reagere på alle metaltyper. Altså vil den være indstillet til at opfange alle former for metaltyper. Du har dog mulighed for at vælge ”disc tone”. Med denne funktion kan du indstille metaldetektorens lyd til det metal, du søger efter.

Er du i et meget støjende område, hvor det er svært at høre lydindikatoren fra metaldetektoren, kan du benytte ”view meter”. Det er en indikator, der viser, hvor tæt du egentlig er på metallet. Du har dog også mulighed for at tilslutte høretelefoner til denne metaldetektor, hvis du gerne vil kunne høre lyden.

En anden smart funktion er ”target”. Her kan du justere følsomheden på metaldetektoren. Det betyder, at du lettere kan finde et stykke metal, hvis du vælger at sænke følsomheden. Det kan for eksempel være en situation, hvor du har omfanget noget, men ikke helt kan lokalisere, hvor tæt på eller langt væk det er.

Med denne model får du en metaldetektordybde på 18 cm. Derudover fungerer det som en undervandsmetaldetektor, når det kommer til selve søgespolen, som er vandtæt.

Metaldetektoren er monteret med en armstøtte, der gør den behagelig at gå rundt med i længere tid. Der er sørget for et ergonomisk design, hvor der blandt andet også er mulighed for at justere længden. På den måde kan du tilpasse den til din højde.


LCD Display Metal Detector – God metaldetektor til prisen

bedste metaldetektor→ Set hos CDON.dk for 859 kr.

Vi bevæger os nu videre til LCD Display Metal Detector. Her får du en billig metaldetektor, der stadig er rigtig god til prisen. Er det en nyere hobby, du skal i gang med, kan denne model være et rigtig godt sted at starte.

Selvom det er en billig metaldetektor, får du en effektiv model, der kan anvendes i mange forskellige situationer. Den har en metaldetektordybde på 18 cm. På denne afstand kan den sagtens finde mønter og metaller af lignende størrelser. Leder du efter større objekter, kan den sagtens opfange det på en dybde på helt op til tre meter.

Med denne metaldetektor kan du lokalisere forskellige former for metaller. Det er alt fra jern, sølv, kobber og så videre. Der er ikke noget krav til jordtypen. Den kan lokalisere metaller i alle former for jord. Derudover kan den lokalisere metaller i vand. Også ved denne metaldetektor får du en vandtæt søgeplade. Du kan derfor til dels bruge den som undervandsmetaldetektor.

LCD-display

Det særlige ved denne metaldetektor er, at den har et LCD-display. Dette display viser flere forskellige ting, når du er ude på metaljagt. Du kan for eksempel aflæse typer metal, følsomhed og sensitivitet. Derudover er der sørget for en indikator for lavt batteri.

En smart funktion ved denne metaldetektor er ”disc”. Her kan du justere, hvilke typer metaller der skal gives udslag for. Det gør den til en yderst alsidig metaldetektor, som du kan tilpasse til forskellige situationer.

Vil du være helt sikker på, at du hører lydindikatoren, kan du med fordel benytte hovedtelefoner til denne metaldetektor. Også ved denne model er der gjort meget ud af det ergonomiske. Der er her sørget for et armlæn og et komfortabelt anti-slip greb. Du har derfor hele tiden styr på, hvor du har den henne.


Bounty Hunter Junior Target ID – Metaldetektor til børn

metaldetektor bedst i test→ Set hos Zeejuu.dk for 949 kr.

Vi præsenterer dig nu for Bounty Hunter Junior Target ID Metaldetektor. Igen er der tale om en forholdsvis billig metaldetektor. Det særlige ved denne model er dog, at den er specielt lavet til børn, der vil ud på skattejagt.

Skal du købe en metaldetektor til junior, er dette et rigtig godt bud. Der er nemlig sørget for et produkt i børnehøjde.

Denne metaldetektor er oplagt til børn fra 5-9 år. Der er sørget for en forholdsvis let metaldetektor, da den kun vejer 500 g. Junior kan derfor sagtens gå rundt med den selv.

Der er kun to forskellige knapper at forholde sig til på denne model. Det gør den yderst brugervenlig. Der er en tænd/sluk-knap og en disc-knap. Med disc-knappen er det muligt at indstille, hvilke typer metaller du ønsker, der skal gives udslag på.

LÆS OGSÅ: Gasgrill guide – Sådan finder du den perfekte gasgrill

Displayet er yderst brugervenligt – også for børn. Der er lavet en smiley-indikator, hvor der benyttes tre forskellige smileyer. Jo ”gladere” smileyen er, jo større chance er der for, at det er noget værdifuldt, du har fundet. Når denne metaldetektor anvendes, er der både en smiley-indikator og en lydindikator. En høj lyd er det samme som en glad smiley.

På skærmen finder du også en indikator for, hvor dybt et givent metal ca. befinder sig. Den er inddelt i tre niveauer, der gør det nemt at aflæse. Du får her en virkelig børnevenlig model, der er et godt køb. Metaldetektoren kan være den perfekte løsning til at komme på skattejagt i haven, på legepladsen eller et helt andet sted.


Teknetics G2+ LTD – Bedste metaldetektor til mønter

bedst i test metaldetektor→ Set hos Zeejuu.dk for 4.495 kr.

Vil du have det bedste af det bedste, er det helt sikkert Teknetics G2+ LTD, du skal vælge. Dette er helt sikkert vores bedst i test metaldetektor. Her får du en professionel model, hvor der er tænkt over alle detaljer.

Vores bedst i test metaldetektor er udstyret med en masse smarte funktioner. Først og fremmest er denne model yderst effektiv og særdeles præcis.

Den indikerer nærmest kun, at der er metal til stede, når det rent faktisk er tilfældet. Du får derfor en metaldetektor, du kan stole på.

Dens effektivitet gør, at du kan finde mønter, guld, levn og andre spændende metaller i alle former for jordtyper. Dette gælder også i jord med et højt indhold af mineraler.

Med denne metaldetektor får du et smart og brugervenligt LCD-display. Her kan du aflæse forskellige ting. Derudover er der forskellige knapper, der giver dig mulighed for at indstille forskellige funktioner. Der er for eksempel mulighed for at indstille på disc-knappen, hvor du kan fokusere på bestemte typer metaller.

Du får her en undervandmetaldetektor, da søgespolen er vandtæt. Du kan derfor gå på skattejagt i vandoverflader.

Du får her en metaldetektor i særklasse. Selv politifolk benytter denne model. Vil du have den bedste og mest professionelle metaldetektor, skal du købe metaldetektoren fra Teknetics. Den er helt klart bedst i test i vores test af metaldetektorer.


Gode steder at søge med en metaldetektor

Der findes flere gode steder at søge med en metaldetektor. Hvor, du skal gå hen, handler dog ofte om, hvad formålet er. Er det bare på hobby-basis, kan du gå rundt i din have eller på din egen jord med en metaldetektor. Alternativt kan du også tage på en strand.

Er det en reel interesse, du dyrker meget, kan du tage ud på forskellige marker rundt om i landet. Inden du finder den første og den bedste mark, er det dog vigtigt at spørge landmanden om lov inden. Der er nemlig særlige regler for brug af metaldetektorer rundt i landet.


Hvilken metaldetektor skal jeg købe?

Ved køb af metaldetektor kan det være svært at finde ud af, hvad der er den rette løsning for dig. Inden du køber den første, der kommer op på Google, er det en god idé, du gør dig nogle indledende tanker.

Du skal overveje, hvad dit behov egentlig er. Der kan være stor forskel på, om det bare er for hyggen, du går lidt på opdagelse en gang imellem, eller det er en seriøs interesse for dig. Jo mere seriøst det er for dig, desto mere avanceret skal den typisk være. Det giver dig nemlig større mulighed for at finde det, du egentlig er på jagt efter.


Priser på metaldetektorer? Stor variation

Når du skal købe en metaldetektor, skal du selvfølgelig også tage højde for prisen. Der kan være stor forskel på priserne på metaldetektorer. Dette skyldes, at der en meget stor variation af, hvor avancerede kontra enkle de er.

Du kan sagtens finde en billig metaldetektor, der funktionsmæssigt er mere end rigeligt for dig på dit givne niveau. Det kan dog også være, at du har brug for højteknologiske funktioner. Her kan det blive svært at nøjes med en billig metaldetektor. Der skal du ofte lidt højere op i pris.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper guide – Sådan finder du den helt rigtige

Det kan også være i forhold til, hvis du ønsker en effektiv gulddetektor. Præcise gulddetektorer er ofte også højt prissat. Dette gælder også for modeller, der har en høj metaldetektordybde. Prisen kan derfor variere meget fra variant til variant.

Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad du egentlig har brug for. På den måde kan du meget nemmere få en billig metaldetektor, der netop kan det, du har behov for.


Vælg en metaldetektor på tilbud for en god handel

Vil du være sikker på at gøre en god handel, kan det være en fordel at finde en metaldetektor på tilbud. Du kan købe metaldetektorer på tilbud hos flere forskellige metaldetektorforhandlere.

Det handler i høj grad om, at du skal finde frem til de funktioner, du har behov for. Det kan for eksempel være, at du ønsker en gulddetektor, som samtidig også er en undervandsdetektor. Det kan også være, at du har et brændende ønske for en Garrett metaldetektor.

Når du har styr på det, kan du i langt højere grad holde øje med dem hos diverse metaldetektorforhandlere. Det kan være den perfekte løsning, hvor du får en billig metaldetektor, uden du skal gå på kompromis med funktionerne. Køb af metaldetektor behøver derfor ikke være svært, når bare du har gjort dig nogle indledende overvejelser.


Salg af metaldetektorer hos mange forskellige forhandlere

Der findes et hav af forskellige metaldetektorforhandlere. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde rundt i. Ved køb af metaldetektor er det en god idé at undersøge den pågældende forhandler, inden du handler. Det kan for eksempel være i forhold til deres bytteservice.

Det er også en god idé at læse anmeldelse af en bestemt metaldetektorforhandler. Her kan du nemlig få indsigt i andre kunders oplevelse med den pågældende metaldetektorforhandler. Er der mange negative anmeldelser, kan det være et tegn på, at du skal finde en anden forhandler.

Er du for eksempel på udkig efter en Garrett metaldetektor, er det vigtigt at vælge en pålidelig forhandler. En Garrett metaldetektor kan være en dyrere model, da metaldetektorer fra Garrett ofte er kendt for smarte og effektive funktioner.

Ved at vælge en pålidelig forhandler er du sikker på, du får det, du har bestilt. Derudover vil der typisk være en bedre service, hvis der nu skulle opstå spørgsmål eller tvivl om noget.

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at blive klogere på, hvordan du finder den optimale metaldetektor til dit behov. Du kan med fordel læse nogle af vores andre guides til maskiner til udendørsbrug.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering