Om Havesektionen

Havesektionen.dk er et online dansk havesite, som blev etableret i 2019. Vi ønsker at være dit foretrukne haveunivers, og laver indhold om produkter, så det bliver nemmere for dig at finde de bedste og billigste løsninger til dine behov, hos anerkendte online forhandlere. Vi laver indhold baseret på uvildige og troværdige kilder, således at vores indhold tjener til bedst muligt formål, når du skal klædes på til at finde det bedste produkt indenfor en given kategori. Har du nogle rettelser, kommentarer eller forslag til nyt indhold er du meget velkommen til at skrive til os via nedenstående formular.

På den måde har du mulighed for at finde indhold indenfor et væld af kategorier, og hele ideen bag dette er, at vi ønsker at ramme så bredt som overhovedet muligt, og dække ethvert emne der måtte være, indenfor hus og have-kategorien. Derfor udvider vi også konstant med nyt indhold, nye indlæg og kategorier.

Vores helt overordnede målsætning her hos Havesektionen.dk er at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, når du skal finde produkter, værktøj eller maskiner til haven og til huset. Vi inkluderer de bedste produkter på markedet, og hjælper dig med at finde den bedste forhandler online med de bedste priser. På den måde kan du nemmere danne dig et overblik, når du skal ud og købe ny robotplæneklipper, terrassevarmer eller gasgrill.

Sådan gør vi hos Havesektionen.dk

Når vi laver indhold til sitet, går en stor del af forarbejdet til research af markedet og de specifikke produkter. Her gennemgår vi adskillige uafhængige kilder, som på hver deres måde har testet og skrevet om produkterne. Blandt disse er selvfølgelig også den største i Danmark, Forbrugerrådet TÆNK. Grunden til det store research-arbejde er, at du på denne måde kan være aldeles sikker på, at de produkter og guides vi inddrager, også repræsenterer nogle af de bedste på markedet. Ens for alle produkter som vi inddrager på vores site er, at de enten er testvinder eller mindst har klaret sig i toppen af de tests, som de har været med i eller at de er utrolig populære blandt danskerne.

Når vi så har gjort dette begynder arbejdet så med at finde forskellige forhandlere, som har dette produkt i deres sortiment. Her bestræber vi os på at finde flere forskellige forhandlere, så du kan sammenligne priser, og dermed finde produktet så billigt som muligt. Det er dog vigtigt at understrege, at vi kun finder produkterne hos anerkendte online forhandlere, så du trygt og sikkert kan handle hos de forhandlere, vi linker til.

Der bruges som nævnt meget tid på research samt dét at forfatte selve teksten, så den bliver så tydelig og let-læselig for dig. Du finder sædvanligvis 5-10 forskellige produkter i vores artikler, som alle er nøje udvalgt ud fra relevante parametre for kategorien og selve produktet. Vi tester ikke selv fysisk produkterne, men samler blot de bedste produkter på baggrund af grundig research samt deres hvordan de klarer sig i forskellige andre tests.

Vi er reklamefinansieret

Vi har fra start af ikke ønsket at vores site skulle klistres til med en masse bannerreklamer, som ofte ødelægger læseoplevelsen, og blot er til gene. Samtidig har vi også et ønske om, at vores indhold SKAL være gratis tilgængeligt for forbrugerne. Men hvordan får vi så penge til at drive dette? Jo, vi har lavet aftaler med en masse online forhandlere på det danske marked, som har et stort udvalg af produkter indenfor hus og have kategorien. Skulle du så gå hen og købe et produkt, via et af vores links falder der en lille provision af til os, som vi så bruger til vedligeholdelse og videreudvikling.

Vi er dog en fuldstændig uvildig part, da vi vælger 100 % selv, hvem vi samarbejder med, hvad vi skriver om og hvem vi linker til.

Hvem står bag Havesektionen?

Havesektionen er ejet og drevet af virksomheden YM Invest ApS (CVR: 38429604). Vi står bag flere forskellige sammenligningssider, som hjælper og guider forbrugerne, når de skal investere i forskellige forbrugsprodukter.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, forslag til forbedringer eller nyt indhold, så tøv ikke med at skrive til os. Brug nedenstående formular. Vi gør alt hvad vi kan, for at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked