Om Havesektionen

Vores helt overordnede målsætning hos Havesektionen.dk er, at være dit foretrukne haveunivers. Vi laver indhold om produkter, så det bliver nemmere for dig at finde de bedste og billigste løsninger til dine behov. Vi samarbejder med anerkendte online forhandlere, så du trygt kan finde din nye robotplæneklipper, terrassevarmer, gasgrill eller hvad du lige mangler til huset eller haven hos os.

Vi ønsker at dække ethvert emne der måtte være inden for hus og have kategorien. Derfor udvider vi også konstant med nyt indhold, nye indlæg og nye kategorier. Er der et enme eller kategori du ikke synes vi dækker, så skriv gerne til os via nedenstående formular.

 

Sådan gør vi hos Havesektionen.dk

Vores arbejde hos havesektionen.dk er at finde adskillige uafhængige kilder, som på hver deres måde har testet eller skrevet om de forskellige produkter. Det kan være forskellige nyhedssites eller ekspertkilder som eksempelvis Forbrugerrådet TÆNK.

På den måde sikrer vi, at vi inddrager de produkter som betegnes som værende blandt bedste på markedet. Ens for alle produkter som vi inddrager på vores hjemmeside er, at de enten er testvinder, har klaret sig i toppen af de tests, som de har været med i eller at de er utroligt populære blandt danskerne, dvs. har fået gode brugeranmeldelser.

Derudover kan det også være, at det givne produkt på anden vis udmærker sig ved at have god funktionalitet, billig pris eller blot efter vores vurdering ud fra research af kilder og tests, giver god værdi til prisen.

Du finder normalt 5-10 forskellige produkter i vores artikler, som alle er nøje udvalgt ud fra relevante parametre for kategorien og selve produktet. 

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke selv tester produkterne, men forsøger blot at samle de bedste produkter på baggrund af grundig research af selve produktområdet samt hvordan de specifikke produkter har klaret sig i forskellige andre tests.

 

Havesektionen er reklamefinansieret – Sådan tjener vi penge 

Vi har lavet samarbejdsaftale med en masse online forhandlere på det danske marked. De har alle et stort udvalg af produkter indenfor hus og have kategorien. Køber du et produkt via et af vores links, så tjener vi en lille procentdel af salget, som bruges på vedligeholdelse og videreudvikling af hjemmesiden. 

Vi er dog en fuldstændig uvildig part, da vi 100 procent selv vælger, hvem vi samarbejder med, hvad vi skriver, og hvem og hvilke produkter henviser til.

Vi er dog en fuldstændig uvildig part, da vi vælger 100 % selv, hvem vi samarbejder med, hvad vi skriver om og hvem vi linker til.

 

Hvem står bag Havesektionen?

Havesektionen.dk er ejet og drevet af Adlab ApS som også tilbyder andre sammenligningstjenester. Herunder bl.a. 

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, forslag til forbedringer eller nyt indhold, så tøv ikke med at skrive til os. Brug nedenstående formular. Vi gør alt hvad vi kan, for at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked