Polyrattan loungesæt – Flotte og funktionelle loungesæt som er lette at vedligeholde

Polyrattan loungesæt – Flotte og funktionelle loungesæt som er lette at vedligeholde

08/12/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Havemøbler i polyrattan er et stadigt voksende fænomen, og ikke uden grund. Polyrattan er plastikfibre, der er perfekte til fletværk. Modsat naturflet kan polyrattan modstå UV-stråling, det ødelægges ikke i regnvejr, det er ekstremt nemt at rengøre, og det kan fås i meget naturtro versioner, så det til forveksling ligner rigtig naturflet.

Avisen The Independent anbefaler også i en artikel brugen af polyrattan som en god måde at sikre havemøbler og loungesæt med lang levetid.

LÆS OGSÅ: Loungesæt – Vi guider dig til de billigste og bedste loungesæt til din terrasse

Vi har samlet en række produkter i denne artikel, så du kan få et overblik over, hvilke gode havemøbler i polyrattan, der findes på markedet.


Lind 2020 sæt – Populært og meget billigt polyrattan loungesæt

bedste polyrattan loungesæt→ Set hos Havemoebelland.dk til 1.999 kr.

I bunden af havemøbellands liste over populære vedligeholdelsesfrie havemøbelsæt finder man dette lille og ekstremt billige havemøbelsæt, der uden tvivl vil fuldende dine udearealer.

Flot og vejrsikkert

Lind 2020 sættet består i alt sin enkelthed af to loungestole uden armlæn. Begge stole er lavet i et elegant sort fletværk af polyrattan, og stellet er fremstillet i slidstærkt og let aluminium.

Alt i alt betyder det, at Lind 2020 sættet er ekstremt nemt at flytte rundt på, og derfor kan du hurtigt indrette dine udearealer præcis som du gerne vil. De medfølgende hynder er lavet i et slidstærkt materiale, og sammen med polyrattanen betyder det, at du ikke skal være bekymret for naturens slid. Dit Lind 2020 sæt kan modstå alt slags vejr.


Perfekt til store og små udendørsarealer

Foedi Lind 2020 sættet er så enkelt og består af så få dele, betyder det, at du kan bruge det til et hav af formål. På en lille hyggelig altan eller terrasse er sættet perfekt som den centrale hyggezone, hvor morgenkaffen kan nydes. Og på store udendørsarealer er sættet perfekt til at skabe en lille hyggelig krog, hvor man kan slappe af.

Du kan selvfølgelig også altid skille sættet ad, og på den måde får du to loungestole, der kan flyttes rundt og placeres individuelt lige der, hvor du gerne vil.

Sættets to stole måler i bredden 72 cm, i dybden 82 cm, og i højden 68 cm.


Siesta Dusty Modulsofa sæt – Polyrattan loungesæt til billige penge

bedste loungesæt til prisen→ Set hos Havemoebelland.dk til 7.999 kr.

I toppen af havemøbellands liste over mest populære vedligeholdelsesfrie havemøbler finder du denne model, der virkelig er et godt tilbud til dig, der gerne vil have et flot og billigt loungesæt i polyrattan.

Stort sæt i naturtro polyrattan

Med Siesta Dusty Modulsofa sættet får du virkelig meget værdig for pengene, og du kommer ikke til at fortryde det. Sættet består af 3 hjørnemoduler, 2 mellem-moduler, 1 bord, samt aftagelige luksushynder i sandfarvet materiale.

Stellet er fremstillet i aluminium, og hele sættet er flettet med naturtro sandfarvet polyrattan. På den måde får du et havemøbelsæt, der ikke blot kan holde til alt slags vejr, du får også et rigtig flot udendørsmøbel, hvor du kan nyde kvalitetstid med venner og familie.

Velegnet til store terrasser

På grund af sættets størrelse er det ikke specielt velegnet til små terrasser eller altaner, men kommer klart mest til sin ret på en stor terrasse, hvor det til gengæld vil skabe en helt utrolig hyggelig atmosfære. Med Siesta Dusty Modulsofa sættet kan du indrette en lounge i din have eller på din terrasse, som du og dine gæster aldrig få lyst til at forlade.

Fordi modellen består af flere moduler, kan du også vælge at adskille de forskellige moduler og i stedet indrette dine udeområder på helt nye og originale måder.

Mellem-modulerne måler 72×85×67, hjørnemodulerne måler 84×84×67, og bordet måler 72×72×32.


Maitland have loungesæt – elegant og praktisk havemøbel i polyrattan

Sort polyrattan loungesæt→ Set hos Esfurniture.dk til 15.995 kr.

På listen over esfurnitures ekstremt populær havemøbler finder man dette både praktiske og elegante loungesæt med indbygget opbevaring i både bordet og i det ene sofamodul.

Perfekt til børnefamilien med det begrænsede budget

Med sine to indbyggede opbevaringsrum er dette loungesæt helt perfekt til børnefamilier. Børnenes legetøj kan nemlig nemt og hurtigt opbevares i de rummelige opbevaringsrum, og måske kan de endda også bruges som gemmested når der skal leges gemmeleg.

Ganske vist ligger Maitland have loungesættet ikke i den helt billige ende, men prisen er ikke så høj, at de fleste børnefamilier ikke kan være med. Og hvis det alligevel kniber lidt med budgettet har esfurniture en afbetalingsordning, hvor du kan betale af på dit loungesæt lidt ad gangen hver måned. Det er en rigtig fin løsning for dem, der gerne vil have kvalitetsmøbler i haven.

Egnet til den store terrasse

Loungesættet er ret stort, og kan ikke skilles ad. Det vil altså sige, at det ikke er særlig egnet til mindre udendørsområder. Det skal have en stor terrasse eller have for at komme til sin fulde ret. Men med sit flotte naturfarvede flet i polyrattan vil det også gøre underværker for ethvert udeområde.

Maitland have loungesættet måler i længden 233 cm, i bredden 233 cm, og i højden 64 cm.


New York luksus sofasæt – Polyrattan loungemøbel med stil

billigt polyrattan loungesæt→ Set hos Havemoebelland.dk til 16.999 kr.

Helt i toppen på havemøbellands liste over mest populære vedligeholdelsesfrie havemøbler finder man dette flotte og elegante sofasæt i naturfarvet polyrattan.

Perfekt til den store terrasse

Dette sofasæt er det helt perfekte valg til dig der har en lidt større terrasse, og gerne vil slænge dig i loungemøbler af helt særlig kvalitet. Det naturtro plasticflet giver fornemmelsen af at sidde i rigtigt naturflet, og samtidig behøver du aldrig bekymre dig om vedligeholdelse.

Alle dele af denne hjørnesofa har et stel af aluminium, samt ben af plastik og rustfrit stål, og selve møblerne er lavet af slidstærkt og modstandsdygtigt fletværk af polyrattan, der kan klare alt slags vejr.

Giv dine udeområder et luksuriøst look

New York luksus sofasættet giver dine udeområder et helt særligt strejf af luksus og urbanitet. Sættet består af en stor 3-pesoners sofa, to lænestole og et bord med glasplade. Når du har gæster på besøg, kan I slænge jer og bare nyde hinandens selskab, måske med en cosmopolitan cocktail i bedste New York-stil.

Fordi sættet består af så mange dele, kan du også vælge at splitte det op. Hvis du har en rummelig altan i forlængelse af soveværelset, kan du jo med fordel tage de to stole derop. Så kan du nyde en kop morgenkaffe imens du ser på solopgangen, hvad kunne være bede end det?

Stolene måler 91×87×82, bordet måler 123×62×45, og sofaen måler 211×87×82 cm.


MUUBS Loungesæt Lazise– Luksuriøst loungesæt i polyrattan

loungesæt kvalitet→ Set hos Bydahlliving.dk til 23.998 kr.

Et pænt stykke nede på listen over bydahllivings mest solgte havemøbler finder man denne model. Ikke fordi den på nogen som helst måde et af dårligere kvalitet, men fordi den er dyrest. Og det er der en god grund til.

Luksus hjørnesofa og bord

Selvfølgelig er det ikke alle der kan eller er villige til at betale den sum, som dette loungesæt koster, men til gengæld får man et produkt i topklasse. Sættet består af en stor hjørnesofa, et bord/puf og en stol, alt sammen fremstillet i elegant naturfarvet polyrattan, der giver hele sættet en snært af New Yorker-elegance.

En rigtig flyder

Med dens mål på 254×254×86 cm er denne hjørnesofa med plads til hele familien perfekt til når der rigtig skal hygges, og familien skal nyde en dejlig sommerdag. Sammen med den behagelige stol og bordet/puffen er dette sofasæt helt klart alle pengene værd. Og lad od være ærlige, denne model er klart den dyreste på vores liste. Til gengæld får du også et havemøbelsæt ud over det sædvanlige.

Hele loungesættet er fremstillet i smukt naturfarvet polyrattan, og derfor kan loungesættet holde til at stå ude hele vinteren. Det anbefales dog, at hynderne tages ind vinteren over.


Opsummering – Sådan vælger du det rigtige loungesæt

I denne artikel har vi forsøgt at giv dig en overskuelig liste over en række forskellige loungesæt og havemøbler fremstillet i polyrattan. Vi har forsøgt at sprede os så bredt ud som muligt, og vise et så bredt udvalg som overhovedet muligt.

Mangler du et loungesæt til en lille altan og et lille budget, har vi fundet gode og billige loungesæt og havemøbler, ligesom vi også har fundet noget for dig, der gerne vil betale for det bedste af det bedste. Der er noget for enhver smag, og vi håber, at du vil finde lige præcis det loungesæt eller havemøbel, der passer til dig. God jagt.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på polyrattan og rattan?

Rattan er et klassisk og organisk flettemateriale, der ofte bruges til både stole og meget andet. Desværre er det ikke særligt slidstærkt, og derfor har man udviklet polyrattan, der er en plastversion af rattan.

Hvordan vedligeholder jeg polyrattan?

Polyrattan er stort set vedligeholdelsesfrit, og kræver stort set ingen pleje. Bliver det snavset kan man hurtig rengøre med en klud. I vinterhalvåret er det dog en god ide at dække havemøbler i polyrattan med et overdække.

Er polyrattan havemøbler et bæredygtigt tilvalg?

At vælge et havemøbel i polyrattan er ikke bare en god ide med hensyn til vedligeholdelse Rigtig ofte vil du, når du køber et loungesæt, også få et polyrattan loungesæt med FSC-mærket, der sikrer forbrugeren en vare produceret med respekt for jorden og for social bæredygtighed.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering