Polyrattan solseng – Komplet guide til det bedste valg af den rigtige polyrattan solvogn

Polyrattan solseng – Komplet guide til det bedste valg af den rigtige polyrattan solvogn

17/12/2020 0 Af Camilla

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Efter en lang dag, eller bare hvis du endelig har fået ferie i de varme sommermåneder, er der intet som at smide sig i en solseng og slappe af. I solsengen kan du både slikke sol, læse en god bog, drikke sommerdrinks eller hygge med kryds og tværs. Solsengen er uundværlig for dem, der først har prøvet at have en på terrassen, og det er ikke uforståeligt.

LÆS OGSÅ: Solseng/solvogn Guide – Sådan finder du den bedste solseng til din terrasse

Solsenge kommer dog i mange forskellige former, farver og materialer. Blandt de mest populære solsenge er dem, der er fremstillet i polyrattan. Disse solsenge er særligt populære, da materialet er slidstærkt og ikke kræver nogen vedligeholdelse. Men hvordan finder du den rette polyrattan solseng for dig blandt de mange forskellige? Vi guider dig i, hvilke forskellige gode solvogne i polyrattan, der findes på markedet, i denne artikel.


Siesta – Luksussolvogn i polyrattan på tilbud

bedste polyrattan solseng→ Set hos Havemoebelland.dk til 2.999 kr.

Blandt solvognene hos Havemøbelland finder man den lysegrå solseng, Siesta. Som navnet antyder, indbyder solsengen til 100 % afslapning.

Solsengen fås til en fabelagtig pris, da den er på tilbud. Her har du altså mulighed for at få en luksussolvogn og samtidig spare en håndfuld penge.

Ryglænet kan indstilles for optimal komfort

Denne solvogn vil være en sikker vinder på de fleste terrasser, da solsengen både er flot, slidstærk og kan indstilles efter behov. Derudover måler solvognen 206 cm i længden, 70 cm i bredden og 37 cm i højden.

Med solsengens lysegrå polyrattan-flet vil den skille sig ud og udstråle god stil og kvalitet. Polyratten-flettet er særdeles stærkt, og så er det naturligvis 100 % vedligeholdelsesfrit. Ryggen på sengen kan indstilles trinløst, da den har en kraftig pumpe. Så uanset om du vil ligge helt ned eller sidde halvt op i solvognen, har du mulighed for det.

Fås med tilhørende grå luksushynder

En polyrattan-solvogn er god at have på de varme sommerdage – men de er ikke nær så komfortable at smide sig i uden hynder. Her er det vigtigt, at det er nogle hynder, der passer perfekt til solsengen, som bruges.

Til Siesta-solvognen får du luksushynder med i prisen i en smuk, lysegrå farve. Farven passer godt til solsengen og giver eksklusive vibrationer.


Polyrattan solseng – Komfortabel og sort solseng

billig polyrattan solseng→ Set hos Nordlyhome.dk til 1.440 kr.

Solsengen er i sort polyrattan og med sort hynde – alt sammen vejrbestandigt. Solsengen kan både bruges til at ligge på og sidde på – en klar fordel!

Solseng, du kan drømme dig væk i

Polyrattan solsengen er perfekt til en afslappende dag i haven. Hvis du er så heldig at have en pool i haven, vil solsengen passe perfekt dertil.

Derudover er sengen i et design, der passer ind i de fleste haver, og det er ikke et design, du går hen og bliver træt af med det samme.

Begge sider af solsengen kan trækkes op og justeres i forskellige indstillinger, så du får den allermest behagelige sidde- eller liggestilling. Du kan naturligvis justere på indstillingerne efter behov i løbet af dagen. Hynden, der følger med sengen, er så tyk, at du kommer til at ligge himmelsk.

Både solsengen og den store sædehynde følger med i købet – så sengen er helt perfekt til kunne dase hen i. Målene på solsengen er 220 cm i længden, 75 cm i bredden samt 35 cm i højden.

Vejrbestandig og UV-bestandig solseng

Stoffet på solsengen ændrer ikke på det faktum, at sengen kan tåle al slags vind og vejr. Stoffet er nemlig vejrbestandigt – så du skal ikke være bekymret for, om solvognen blot holder få år.

sort polyrattanPolyratten er samtidig UV-bestandigt, så selvom solvognen er sort, skal du ikke være bekymret for, om sengen holder sin sorte farve.

Polyrattan er vejen frem, når det gælder havemøbler. Det er både slidstærkt og samtidig flot at have stående året rundt.

Du kan også finde lignende sorte solstole hos Moreland:

→ Set hos Moreland.dk til 1.699 kr.


VidaXL – oval solvogn i polyrattan til 2 personer

oval polyrattan solseng→ Set hos Nordlyhome.dk til 2.441 kr.

Hvis du gerne vil have en solseng i polyrattan, hvor der er mulighed for at brede sig sammen med dem, du godt kan lide, er denne 2-personers solseng måske lige noget for dig.

Den har et cool design og en meget høj kvalitet, man sjældent ser andre steder.

 

Solseng der kan justeres i 5 positioner

Nogle gange kan det være dejligt at skille sig lidt ud, når det gælder indretning og design. Det kan du være sikker på at gøre med solsengen i det ovale design. Den vil pynte på enhver terrasse med sin unikke form. Derudover kan solsengen justeres i fem forskellige positioner, så I begge kan ligge på forskellige måder.

Solsengen fås i målene 198 cm i længden, 138 cm i bredden og 28 cm i højden. Rygstøttens højde fra jorden er 84 cm i fuldt oplænet tilstand.

Maksimal komfort med tyk hynde

Med solsengen følger der seks komfortable og tykke hynder. Hynderne er alle 5 cm i tykkelsen og i 100 % polyester. Komforten vil ingen ende tage med denne solvogn. Det anbefales, at du i vinterhalvåret, eller når det regner, fjerner hynderne fra sengen. Så holder den sig pæn i mange somre fremover.


Opsummering – dét skal du være særligt opmærksom på

I denne artikel har vi forsøgt at give nogle bud på forskellige slags polyrattan solsenge, der findes på markedet. Vi har kigget nærmere på luksussolvogne på tilbud og solsenge i polyrattan, der skiller sig ud i designet.

Når du skal vælge din ideelle solseng i polyrattan, er det vigtigt, at du først og fremmest gør op med dig selv, hvad du lægger mest vægt på. Skal solsengen i polyratten være populær blandt købere, have et specielt design eller måske fås til en god pris? Du behøver i hvert fald ikke at tænke over kvaliteten på polyrattan solsengen. Den vil være slidstærk og have ingen krav til vedligeholdelse uanset førnævnte kvalifikationer.

Der findes mange forskellige polyrattan solsenge på markedet. Her i artiklen har vi gået i dybden med 3 forskellige slags for at imødekomme enhver smag. God fornøjelse med at finde den rette polyrattan solseng for dig.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er polyrattan, og hvorfor bruges det ofte til havemøbler?

Polyrattan er et materiale, der er industrielt fremstillet af polythylen. Materialet er vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart, og derfor kan det tåle at stå udenfor året rundt.

Hvad er forskellen på rattan og polyrattan?

Rattan er et træ, som vokser på samme måde som bambus. Materialet er stærkt og holdbart. Polyrattan er omvendt et alternativ til det naturlige rattan og er fremstillet af polythylen.

Hvordan vedligeholder jeg en solseng i polyrattan?

Havemøbler i polyrattan er stort set vedligeholdelsesfrie. Dog kan de renses med vand og sæbe, hvis de er blevet snavsede. Du kan dog dække dem til med overtræk om vinteren hvis ønsket.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering