Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

23/02/2021 9 Af Havesektionen.dk

Drømmer du om en græsplæne, der slår sig selv? Med den bedste robotplæneklipper kan din drøm blive til virkelighed. Du kan smække benene op, mens robotten gør det hårde arbejde. Men hvordan finder du den rigtige og bedste robotplæneklipper uden kantledning? Det forsøger vi at bevare i denne guide, hvor vi anbefaler ni forskellige robotplæneklippere ud fra robotplæneklipper tests.

Hvad er en robotplæneklipper?

For få årtier siden var det nærmest utænkeligt, at en plæneklipper selv kunne slå græsset. I dag er det helt almindeligt. Den bedste robotplæneklipper uden kantledning er en intelligent maskine, der selv sørger for at slå hele din græsplæne. Det er både nemmere og billigere at slå græsplænen med en robotplæneklipper.

Den sørger selv for at slå græsplænen, så du ikke behøver at løfte en finger. Du behøver ikke at være hjemme, når robotplæneklipperen slår dit græs. Du kan blot programmere den til at slå græs, på de tidspunkter der passer dig. Samtidig kører robotplæneklippere enten på genopladelige lithiumbatterier eller solceller, hvilket både er godt for pengepungen og miljøet.

Læs med videre i vores omfattende robotplæneklipper test og find den bedste robotplæneklipper, der samtidig passer dig.

Robotplæneklipper test af ni modeller

Der findes et hav af mærker og modeller på markedet, så det kan virke uoverskueligt at finde den helt rigtige. Derfor har vi her lavet en omfattende robotplæneklipper test af ni forskellige modeller, der kan gøre dit liv nemmere. Og se, hvilken robotplæneklipper, som er blevet kåret bedst i test af eksterne kilder baseret på eksperttests og brugeranmeldelser.

Nederest kan du læse mere om ekstraudstyr såsom en garage til robotplæneklipperen og meget mere.


Robomow RS615U – Robotplæneklipper uden kantledning til store græsplæner

robotplæneklipper test

→ Set hos Homeshop.dk til 10.499 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 10.999 kr.

Vi starter robotplæneklipper testen med en robotplæneklipper, der er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. Robotplæneklipperen er produceret af Robomow, der udelukkende laver robotplæneklippere. Robomow er kendt for at lave stærke robotplæneklippere, der er nemme at betjene.

Køber du Robomow RS615U får du en robotplæneklipper uden kantledning med et stærkt klippesystem. Den har desuden kraftige stålknive, der klipper din græsplæne helt ud til kanterne. Denne robotplæneklipper egner sig til plæner på op til 3.000 kvadratmeter.

Den anbefales dog til plæner på op til 1600 kvadratmeter. Samtidig klipper den græsset på kun få timer. Har du en stor have, kan Robomow RS615U altså være en rigtig god investering. Når robotplæneklipperen løber tør for batteri, kører den selv tilbage til sin ladestander, hvor det tager to timer for den at genoplade. Den kan holde omkring 90 minutter, før den skal oplades.

Robotplæneklipper med app

Mens Robomow slår din græsplæne, bliver du løbende opdateret på appen, der hører til robotplæneklipperen. På appen kan du vælge din foretrukne klippe- og plæneindstilling samt starte eller annullere klipninger. Skulle din Robomow blive stjålet, vil du få en alarmbesked. Robotplæneklipperen er nemlig tyverisikret med både alarmsystem og pinkode.

Alt i alt er denne robotplæneklipper et godt køb, hvis du vil have en rigtig god robotplæneklipper uden kantledning, men med smarte funktioner som tyverisikring, hurtigklipning, stærkt klippesystem og tilhørende app. Og dette er en klar fordel, som gør denne model konkurrencedygtig i forhold til andre modeller i denne robotplæneklipper test.

Specifikationer

 • Vægt: 20 kg
 • Hældning: 36 %
 • Areal: 3.000 m2
 • Lydniveau: 74 dB


Worx Landroid M700 – Støjsvag robotplæneklipper til mindre og mellemstore græsplæner

bedste robotplæneklipper→ Set hos Homeshop.dk til 5.000 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 5.599 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 5.949 kr. (inkl. garage)

→ Set hos Frishop.dk til 6.012 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 6.249 kr.

Robotplæneklipper testens anden model er en af de mest støjsvage på markedet.

Den er produceret af Worx Landroid, hvis robotplæneklippere flere gange er blevet vurderet som bedst i test. Samtidig er Worx Landroid kendt for at producere robotplæneklippere, der er billigere end de fleste andre producenter på markedet.

Hvis du køber en Worx Landroid M700, får du en lille robotplæneklipper, der kan køre på selv snævre og krogede arealer. Den egner sig til græsplæner på op til 700 m2. En af de smarte funktioner ved Worx Landroid M700 er, at du selv kan justere klippehøjden. Du kan vælge en klippehøjde på mellem 30 og 60 millimeter.

Desuden har den bioklip. Det betyder, at dit græs bliver lavet til gødning. Robotplæneklipperens batteri kan holde i 120 minutter, hvorefter den selv kører tilbage til ladestationen. Her tager det 180 minutter for den at genoplade. Samtidig er robotplæneklipperen meget støjsvag i forhold til mange andre på markedet. Den har kun et lydniveau på 67 decibel.

Det er nemt at styre Worx Landroid M700. Den har nemlig en smart automatisk planlægning. Derudover er den sikret mod tyveri, da den registreres med en pinkode.

Denne robotplæneklipper med kantledning er et rigtig godt køb, hvis du vil have en kompakt lille robotplæneklipper med et lavt støjniveau, tyverisikring og bioklip – som flere gange er blevet kåret bedst i test.

Specifikationer

 • Vægt: 9 kg
 • Hældning: 35 %
 • Areal: 700 m2
 • Lydniveau: 67 dB

Er du til robotplæneklippere fra Worx? Så læs også vores guide om Worx robotplæneklippere.


Grouw S600 – billig robotplæneklipper til mindre og mellemstore græsplæner

guide robotplæneklipper→ Set hos Roboteksperten.dk til 3.149 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 3.299 kr.

→ Set hos Coop.dk til 3.399 kr. (3.999 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Frishop.dk til 3.499 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.499 kr.

Robotplæneklipper testens tredje model er en af de billigste her i guiden.

Grouw er kendt for at producere et bredt udvalg af havemaskiner og haveredskaber til gode priser. Grouw stræber efter at producere holdbare robotplæneklippere af høj kvalitet.

Køber du en Grouw S600, får du en kompakt robotplæneklipper, der kan klare en plæne på op til 600 kvadratmeter. Den er meget støjsvag, hvilket kan være en stor fordel for både dig selv og naboer.

Robotplæneklipperens knivsystem består af tre knivblade, der kan klippe 18 centimeter i bredden. Du kan selv vælge, hvor høj klippehøjden skal være mellem 20 og 60 mm. Med et fuldt opladet batteri kører Grouw M500 i 80 minutter, hvorefter den skal oplades i 100 minutter.

Det er nemt at installere denne robotplæneklipperen, der nok er en af de nemmeste at navigere i denne robotplæneklipper test. Det gør du på det brugervenlige LCD-display. Du kan desuden sikre din robot med en lås i form af en pinkode. På den måde er det kun dig, der kan ændre på robottens indstillinger.

Denne robotplæneklipper med kantledning er et godt køb, hvis du gerne vil have en kompakt maskine, der samtidig er meget billig. På trods af den billige pris har den smarte funktioner, er støjsvag og kan låses med en pinkode.

Specifikationer

 • Vægt: 11,4 kg
 • Hældning: 35 %
 • Areal: 600 m2
 • Lydniveau: 68 dB

Interesseret i Grouw? Læs mere om Grouw plæneklippere her.


Grouw L1200 – effektiv robotplæneklipper til store græsplæner

billig robotplæneklipper

→ Set hos 10-4.dk til 4.159 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 4.159 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 4.549 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 4.549 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 4.599 kr.

Vi fortsætter med endnu en robotplæneklipper fra Grouw, der producerer holdbare kvalitetsrobotplæneklippere til gode priser. Ligesom den sidste robotplæneklipper uden kantledning fra Grouw, ligger denne i den lave ende af prisskalaen.

Grouw L1200 kan klare et areal på 1200 m2 og egner sig derfor godt til større haver. Køber du denne robotplæneklipper uden kantledning, får du en maskine med tre effektive knive, der kan klippe i en højde på 20 til 60 millimeter.

De tre knive kan klippe 18 centimeter i bredden. Når batteriet er fuldt ladet, kan den være i gang i 100 minutter. Den kører selv tilbage til ladestationen igen. Det tager 120 minutter for batteriet at blive fuldt opladet.

Det er både nemt at installere og styre robotplæneklipperen. Du kan enten styre den via dens keyboard og display eller hente den tilhørende app til din telefon eller tablet. Du kan samtidig undgå tyveri ved at vælge en pinkode til din robotplæneklipper – og netop denne tyverisikring gør også, at dette er en af robotplæneklipper testens sikreste modeller.

Denne robotplæneklipper er et rigtig godt valg, hvis du leder efter en billig og funktionel robotplæneklipper. På trods af den kompakte størrelse og den billige pris, kan den klippe græs på et meget stort areal. Du får samtidig fuld kontrol over robotplæneklipperen med den tilhørende app.

Specifikationer

 • Vægt: 11,7 kg
 • Hældning: 35 %
 • Areal: 1.200 m2
 • Lydniveau: 68 dB


Gardena Sileno City 500 – støjsvag robotplæneklipper til store græsplæner

støjsvag robotplæneklipper→ Set hos 10-4.dk til 5.550 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 5.889 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 5.995 kr. (inkl. garage)

→ Set hos Homeshop.dk til 6.000 kr. (inkl. garage)

→ Set hos Proshop.dk til 6.755 kr.

Denne robotplæneklipper er lavet af den tyske producent Gardena.

Producenten Gardena er en af de nyere på markedet. De er kendt for at lave driftssikre robotter, der klipper meget jævnt og efterlader græsplænen helt uden striber.

Vælger du en Gardena Sileno City 500, får du en robotplæneklipper med kantledning, der er meget præcis og kraftfuld. Den har et indbygget system, der hedder SensorCut. Det betyder, at du undgår striber i græsplænen, og at hele græsplænen bliver klippet præcist. En af de store fordele ved denne robotplæneklipper med kantledning, at den er meget støjsvag.

Faktisk er robotplæneklipperen den mest støjsvage i denne guide, så hvis du vil skåne dig selv og dine naboer for larm, er den et rigtig godt valg. Dens lydniveau er helt nede på 58 dB. Maskinen kan køre lidt mere end 60 minutter, før den skal lades op. Det tager 60 minutter at lade den fuldt op.

Gardena Sileno City 500 er meget nem at installere. Modsat flere af de andre modeller i denne robotplæneklipper test, kan den dog ikke styres med en app. Til gengæld har den et indbygget sikkerhedssystem, der beskytter mod tyveri. Den har både pinkode, installationslås og tastaturlås.

Denne robotplæneklipper er et godt valg, hvis du gerne vil have en præcis, stille og kraftfuld plæneklipper, der efterlader din græsplæne uden striber.

Specifikationer

 • Vægt: 7,3 kg
 • Hældning: 25 %
 • Areal: 500 m2
 • Lydniveau: 58 dB

Er du til robotplæneklippere fra Gardena? Så læs om Gardena robotplæneklippere her


Bosch Indego 350 Connect – Smart og kompakt robotplæneklipper til mindre græsplæner

robotplæneklipper til mindre have→ Set hos Coolshop.dk til 6.495 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 6.495 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 8.213 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 8.213 kr.

Leder du efter en robotplæneklipper uden kantledning til en mindre græsplæne? Så kan du med fordel vælge Indego 350 Connect fra Bosch.

Bosch producerer alt fra ovne og kogeplader til støvsugere og robotplæneklippere og er kendt for deres kvalitetsprodukter.

Bosch Indego 350 Connect kan klippe græs på et areal på 350 kvadratmeter. Den egner sig derfor perfekt til små plæner. Robotplæneklipperen er kompakt og vejer kun 7,5 kilo.

På trods af den lille størrelse er den meget effektiv. Den har et smart fuldautomatisk system og en hukommelse, der gør, at din græsplæne ikke bliver klippet samme sted flere gange. Robotplæneklipperen har en særlig føler, der gør, at den undgår forhindringer. Den kan køre i 30 minutter på fuldt batteri. Herefter skal den lade op i 45 minutter.

Noget af det smarteste ved denne robotplæneklipper er dens kalenderfunktion. Det betyder, at du kan indstille robotplæneklipperen, så den slår græs på bestemte dage. Du kan altid ændre planerne på den app, der hører til maskinen.

Hvis du vil have en selvstændig og effektiv robotplæneklipper til en lille græsplæne, er denne fra Bosch et rigtig godt bud. Når du først har indstillet den, behøver du ikke at foretage dig noget som helst.

Specifikationer

 • Vægt: 7,5 kg
 • Areal: 350 m2


Stiga Autoclip M5 – robotplæneklipper til små og mellemstore græsplæner og stejle skråninger

robotplæneklipper til stejle bakker→ Set hos Davidsenshop.dk til 6.999 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 7.900 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 7.995 kr.

Denne robotplæneklipper er lavet af producenten Stiga, der har mange års erfaring med at producere havemaskiner. I dag har de et bredt udvalg af robotplæneklippere, der kan gøre hverdagen nemmere. Stiga Autoclip M5 kan klippe et areal på 500 kvadratmeter, så den er god til mindre og mellemstore haver.

Robotplæneklipperen har en kompakt størrelse, der gør, at den let kan komme omkring i haven. Der skal nedlægges et kabel i haven, så robotplæneklipperen ikke kører forkert. Robotten styrer selv udenom forhindringer. Den kan klippe i to klippeområder i 50 minutter per cyklus. Når batteriet er fladt, tager det 75 minutter at genoplade. En af de største fordele ved denne robotplæneklipper er, at den kan bruges på en græsplæne med en hældning på hele 45 procent.

Du kan bruge en app til at styre og kontrollere denne robotplæneklipper. Den er derfor meget nem og brugervenlig. Fra appen kan du selv vælge, hvilken klippehøjde robotplæneklipperen skal klippe i.

Hvis du vil have en robotplæneklipper til en god pris, så er denne fra Stiga et godt bud. Den er særligt god til stigninger på grunden, og så kan den let komme omkring i haven.

Specifikationer

 • Vægt: 10 kg
 • Hældning: 45 %
 • Areal: 500 m2
 • Lydniveau: 72 dB


Worx Landroid S390 WR100SI – kompakt robotplæneklipper til små græsplæner

lille robotplæneklipper→ Set hos 10-4.dk til 4.499 kr.

Denne robotplæneklipper er fra Worx Landroid, der producerer haveredskaber og robotter i høj kvalitet og til gode priser.

Worx Landroid S390 WR100SI kan klare et areal på 350 kvadratmeter og egner sig derfor godt til mindre græsplæner.

Denne robotplæneklipper har funktionen Plug and Play, der betyder, at den ikke skal programmeres. Du kan blot tænde den, og så er du klar. Først skal du dog opsætte grænsekablet, der medfølger, når du køber robotplæneklipperen.

Det er 130 meter langt og skal opsættes, så robotplæneklipperen holder sig på et bestemt område. En af fordelene ved denne robotplæneklipper er, at den kan klippe næsten helt ud til kanten af græsplænen. Den kan nemlig klippe ud til 2,5 centimeter fra kanten, så du får en flot og jævn græsplæne.

Køber du denne robotplæneklipper, kan du styre den med Landroids app. Fra den kan du styre, hvornår robotplæneklipperen skal køre.

Denne robotplæneklipper fra Worx Landroid er god til dig, der har en forholdsvis lille have, som du gerne vil have trimmet flot. Den har smarte funktioner såsom en tilhørende app samt Plug and Play.

Specifikationer

 • Hældning: 35 %
 • Areal: 390 m2


Grouw S500 – meget billig robotplæneklipper til små græsplæner

god robotplæneklipper→ Set hos Frishop.dk til 3.299 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 3.399 kr.

Vi slutter af med den billigste robotplæneklipper. Den er lavet af producenten Grouw, der – som tidligere nævnt – producerer kvalitetshaveudstyr i høj kvalitet og til gode priser.

Denne robotplæneklipper kan klare et areal på op til 500 kvadratmeter. Den egner sig derfor godt til mindre haver.

Grouw S500 er udstyret med tre knivblade, der kan klippe 18 centimeter i bredden. Den kan køre i op til 60 minutter ad gangen, og når den skal lades op, tager det 70 minutter. Det er nemt at opsætte og styre robotplæneklipperen. Den kan styres via en smart app, hvor du også kan softwareopdatere maskinen.

Hvis du vil have en billig robotplæneklipper, der kan alt det nødvendige, så er denne fra Grouw et rigtig godt bud. Selvom det er den billigste, kan den alt det, en robotplæneklipper skal kunne. Det er desuden en fordel, at den, på trods af den billige pris, kan styres fra en app. Og så er det tilmed en af de bedste robotplæneklipper til prisen.

Specifikationer

 • Vægt: 10,8 kg
 • Hældning: 36 %
 • Areal: 500 m2
 • Lydniveau: 63 dB


Hvordan finder jeg en billig robotplæneklipper uden kanttråd?

Det er meget forskelligt, hvad robotplæneklippere uden kanttråd koster. Generelt kan man sige, at de billigste koster omkring 4000 til 5000 kroner, mens de dyreste af slagsen sagtens kan koste omkring 20.000 til 30.000 kroner.

Som hovedregel kan du regne med, at en robotplæneklipper koster i omegnen af 10.000 kroner, hvis du skal have den bedste robotplæneklipper. Skal du blot have en robotplæneklipper uden kanttråd, der virker godt, kan du sagtens få en billigere. Når du køber en robotplæneklipper, er der inkluderet en ladestander, hvor robotten kører hen og genoplader batteriet.

Det kommer dog helt an på dine behov, hvilken robotplæneklipper du skal vælge. For mange er en forholdsvis billig robotplæneklipper det perfekte valg, mens andre har brug for en robotplæneklipper uden kanttråd med særlige funktioner.

Hvis du gerne vil finde en billig robotplæneklipper, kan du med fordel holde øje med robotplæneklipper tilbud online. Ofte kan du spare flere tusinde kroner på en robotplæneklipper, når de finder de gode robotplæneklipper tilbud. Hvis du har fundet den robotplæneklipper uden kanttråd, du gerne vil have, kan du også bruge online sammenligningssider til at finde den billigste forhandler.

Der er ofte mange penge at spare. Og her i denne robotplæneklipper test har vi gjort det dejligt nemt for dig at komme direkte til forhandleren.


Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en robotplæneklipper?

De fleste af os kan nok blive enige om, at det lyder tiltalende at få en robot til at slå græsset. Men hvad skal du være opmærksom på, før du køber din nye hjælper? Der er et par ting, som du bør være særligt opmærksom på:

 • Hvor stort et areal skal robotplæneklipperen dække? De mange robotplæneklippere på markedet egner sig til arealer på forskellige størrelser. Mens nogen egner sig bedst til 1500 kvadratmeter, kan andre sagtens kan klare 1600 kvadratmeter.
 • Har du mange skråninger på din grund? Hvis du har meget stejle skråninger og skranter, er det ikke sikkert, at du skal investere i en robotplæneklipper uden kanttråd. Derfor bør du altid undersøge, hvilken plænehældning en robotplæneklipper kan klare, hvis du har en grund med mange skråninger. I vores guide af ni robotplæneklippere skriver vi derfor også, hvor stor en plænehældning de forskellige robotplæneklippere kan klare. Mange robotplæneklippere kan klare en hældning på omkring 35 procent.
 • Hvor brugervenlig skal robotplæneklipperen være? Hvis du gerne vil have en meget brugervenlig robotplæneklipper, kan du vælge en robotplæneklipper, der styres via en app. På den måde kan du styre robotplæneklipperen, selvom du ikke er hjemme.
 • Skal der lægges tråd omkring græsplænens areal? Hvis du køber en billigere robotplæneklipper, kan det være nødvendigt at lægge tråd ud omkring det areal, hvor robotplæneklipperen skal køre. Mange dyrere robotplæneklippere vurderer selv, hvornår de er på vej væk fra græsplænen. Derfor skal du overveje, hvilke af disse funktioner du ønsker.

Køb en garage til din robotplæneklipper

Har du besluttet dig for at købe den bedste robotplæneklipper uden kanttråd i forhold til dit behov? Så kan du med fordel købe en garage til robotplæneklipperen også. Det kan nemlig være hårdt for robotplæneklipperen at stå ude i solen, fordi solens UV-stråler er hårde ved overfladen.

Samtidig kan batteriet blive beskadiget af solen. Det kan du forhindre med en garage til robotplæneklipperen, hvor robotplæneklipperen kan køre ind, når den er færdig med at slå græsset. Rigtig mange robotplæneklippere er installeret til at køre tilbage til ladestanderen, når det regner.

For det er vigtigt at sørge for, at robotplæneklipperen kan stå i tørvejr – og det kan du nemt gøre med en garage til robotplæneklipperen.


Hvilken robotplæneklipper er bedst i test? Og skal jeg vælge en robotplæneklipper med GPS?

Her er ni forskellige robotplæneklippere, der har vidt forskellige funktioner og priser. Valget af robotplæneklipper uden kanttråd kommer altid an på, hvad dine behov er.

Har du en lille eller stor grund? Betyder støjniveauet noget for dig? Vil du kunne styre din robotplæneklipperen fra en app? Alle disse spørgsmål bør du overveje, før du vælger din den bedste robotplæneklipper.

Vil du gerne spendere en smule mere for en rigtig god model, kan du eventuelt overveje at købe en robotplæneklipper med GPS. Med en robotplæneklipper med GPS får du nemlig en model, der nærmest passer sig selv, og for dig, der gerne vil være helt foruden nogen manuel indsats, er det altså muligvis den bedste løsning at vælge en robotplæneklipper med GPS.


Robotplæneklipper test

I denne robotplæneklipper test er der især to, der skiller sig ud. Den ene er Robomow RS615U, der er blevet vurderet som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Og det er der rigtig god grund til. Denne har nemlig et stærkt klippesystem, og så klipper den græsplænen meget hurtigt.

Desuden har den smarte funktioner såsom tyverisikring, og så kan den køre i 90 minutter, før batteriet skal oplades. Den anden robotplæneklipper, der udmærker sig i denne robotplæneklipper test, er Gardena Sileno, der efterlader plænen helt jævn og uden striber.

Samtidig har den tyveridækning, der sørger for, at din robotplæneklipper ikke falder i de forkerte hænder. Gardena Sileno er desuden den mest støjsvage i hele denne robotplæneklipper test.

Når du skal købe den bedste robotplæneklipper til netop dit behov, vil vi råde dig til at kigge grundigt på de specifikationer, maskinen har.

Selvom det måske ikke ser ud som, at robotplæneklippere er forskellige, er der stor forskel på, hvad du kan. Fordi den bedste robotplæneklipper uden kanttråd ofte er en relativt stor investering, er det særligt vigtigt, at du vælger den, der passer perfekt til dine behov. Og husk desuden vigtigheden af at kunne få den i ly med eksempelvis en garage – så holder den også længere.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg en billig robotplæneklipper?

Det er meget forskelligt, hvad robotplæneklippere koster. Generelt kan man sige, at de billigste koster omkring 4.000 til 5.000 kroner, mens de dyreste af slagsen sagtens kan koste omkring 20.000 til 30.000 kroner.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en robotplæneklipper?

De fleste af os kan nok blive enige om, at det lyder tiltalende at få en robot til at slå græsset. Men hvad skal du være opmærksom på, før du køber din nye hjælper? Der er et par ting, som du bør være særligt opmærksom på, som du finder svar på i denne guide.

Hvor stort et areal kan robotplæneklipperen dække?

Det er meget forskelligt, og de forskellige robotplæneklippere på markedet egner sig til arealer på forskellige størrelser. Det kan være lige fra 500 m2 og op til flere tusinde m2.

Kan robotplæneklippere køre på skråninger?

Hvis du har en grund med meget stejle skråninger og skranter, bør du være særligt opmærksom på, hvilken plænehældning robotplæneklipperen kan klare.

Er en robotplæneklipper nem at betjene?

Hvis du gerne vil have en meget brugervenlig robotplæneklipper, kan du vælge en robotplæneklipper, der styres via en app. På den måde kan du styre robotplæneklipperen, selvom du ikke er hjemme.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (4 Vurderinger)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering