Robotplæneklipper Robomow – Find den helt rigtige robotplæneklipper

Robotplæneklipper Robomow – Find den helt rigtige robotplæneklipper

01/05/2020 0 Af Havesektionen.dk

Læn dig blot tilbage, mens græsplænen bliver slået. Lyder det godt? Så skal du måske investere i en robotplæneklipper, der kan klare det hårde arbejde, mens du slapper af. Vi har forsøgt at gøre valget af robotplæneklipper lidt nemmere for dig ved at kigge på fem forskellige af slagsen fra Robomow.

Generelt om robotplæneklippere fra Robomow

Robomow adskiller sig fra flere andre producenter ved, at de kun producerer robotplæneklippere. Mange andre producenter har et bredere fokus på haveredskaber. Robomow har derfor specialiseret sig i at producere gode, solide robotplæneklippere. Deres robotplæneklippere er kendt for at have stærke motorer, der nemt klipper græsset, så det bliver pænt.

Har du brug for mere information omkring robotplæneklippere, så læs også vores store Robotplæneklipper guide.


Robomow RS615U – robotplæneklipper med stærkt klippesystem til store græsplænerrobotplæneklipper robomow

Set hos Roboteksperten til 11.299,00 kroner

Set hos Coop til 11.299,00 kroner

Vi starter guiden med en robotplæneklipper, som Forbrugerrådet Tænk har kåret som bedst i test. Noget af det, der særligt adskiller denne robotplæneklipper fra andre, er dens meget stærke klippesystem. Det viser sig blandt andet ved, at robotplæneklipperen kan klare

plæner på helt op til 1600 m2. Maskinen har desuden knive, der når længere ud end hjulene. Det betyder, at din græsplæne også bliver klippet helt ude i kanterne.

Vil du have en intelligent Robomow robotplæneklipper, er Robomow RS615U et godt bud. Den har tyverisikring med pinkode, der betyder, at du straks får besked, hvis robotplæneklipperen bliver stjålet. Du kan desuden overvåge maskinen på din smartphone fra en app. Her kan du desuden indtaste, hvordan din græsplæne skal klippes. Fra appen kan du også starte og afbryde klipninger. Prisen på denne robotplæneklipper er relativt høj, men vil du have det bedste af det bedste, så er den et rigtigt godt bud.

Set hos Coop til 11.299,00 kr. for medlemmer og 12.995,00 kr. for ikke-medlemmer.


Robomow RC308U – stærk robotplæneklipper til store haverrobotplæneklipper test

Set hos Roboteksperten til 7.949,00 kroner

Med denne Robomow robotplæneklipper bevæger vi os op i en anden prisklasse, men også i en anden liga. Robomow RC208U kan klare et areal på op til 1500 m2, så har du en stor have, kan du roligt investere i denne maskine. Den anbefales dog til plæner på 800 m2. En af de særlige funktioner på denne robotplæneklipper er dens stærke klippesystem, der betyder, at maskinen hurtigt slår græsset på store græsplæner. Samtidig er robotplæneklipperens knive meget kraftige og slidstærke.

Producenten Robomow laver udelukkende robotplæneklippere. Deres robotplæneklippere er kendt for at have nogle af de stærkeste motorer, der findes. Køber du en Robomow RC308U, kan du styre den fra din smartphone eller tablet. Robomow har nemlig en smart app, hvor du kan kontrollere robotten og følge med i, hvor langt den er nået. En sidste smart funktion er, at robotplæneklipperen efterlader de afklippede græsstrå, så de kan gøde din græsplæne.


Robomow RC304U – stærk robotplæneklipper til mellemstore haverbedste robotplæneklipper

Set hos Roboteksperten.dk til 5.999 kr.

Denne model er en smule billigere. Denne Robowmow robotplæneklipper adskiller sig særligt fra den anden ved, at den kan klare et areal på op til 1000 m2. Den anbefales dog til plæner på omkring 500 m2. Den passer altså bedre til små eller mellemstore græsplæner. Den har, ligesom Robomow RC208U, en stærk maskine, men den egner sig altså bedre til en mindre plæne.

Robomow er helt fremme i skoene, når det kommer til teknologi inden for robotplæneklippere. Robomow RC304U kan styres med en app fra din smartphone eller tablet. Du kan altså læne dig helt tilbage og slappe af, mens du følger med i robotplæneklipperens arbejde på din egen skærm.


Robomow RC312 PRO S 2019 – hurtig model til store arealer

Set hos Roboteksperten til 14.999,00 kroner

ROBOMOW RC312 PRO S 2019

Vi hopper en anelse op i kadence og pris – til gengæld får du utrolig meget kvalitet for pengene med denne Robomow robotplæneklipper.

Robomow RC312 Pro S 2019 er den store dreng i RC-serien og kan således klare plæner på op til 2.000 m2. Anbefalingen fra producenten er dog grønne arealer på op til 1.200 m2.

Der er tale om en hurtig fætter – ja, faktisk kan den faktisk klare klipningen af din græsplane op til 10% hurtigere end konkurrenterne grundet det smarte og innovative klippesystem. Oven i hatten får du selvfølgelig den bekvemme funktionalitet, der gør, at du kan styre maskinen fra din smartphone. Alt i alt en exceptionel robotplæneklipper, hvor der ikke er sparet på noget.


Robomow RS635 PRO S – topmodel til de helt store græsplænerrobotplæneklipper bedst i test

Set hos Roboteksperten til 24.999,00 kroner

Vi slutter af med den dyreste Robomow robotplæneklipper i denne guide. Den er ideel til de helt store græsplæner, da den kan klare et areal på op til 5000 m2. Den anbefales dog til græsplæner på 3600 m2. Robomow robotplæneklipperen har Powerwheels og RoboGrips, der betyder, at robotten kører nemt og fejlfrit rundt i haven.

Du får en flot og fejlfri klipning med denne robotplæneklipper fra Robomow. Den har en klippebredde på hele 56 cm, hvilket betyder, at maskinen lynhurtigt klarer selv store plæner. Du kan tilslutte robotten til din smartphone via Bluetooth og installere den, så den passer perfekt til dine behov. Hvis du har en Alexa-enhed i hjemmet, kan du desuden koble den til robotten, da den understøtter stemmeaktivering. På den måde kan du snakke til din robot. Hvis du vil have en robotplæneklipper i absolut topklasse, så kan du med fordel investere i denne topmodel fra Robomow, hvor der ikke er sparet på noget.


Hvilken Robomow robotplæneklipper er bedst i test?

Hvilken robotplæneklipper du skal vælge, kommer selvfølgelig an på, hvor stor en grund du har. Vi har her kigget på fem forskellige robotplæneklippere fra Robomow. Alle robotplæneklipperne i denne guide udmærker sig på forskellige måder, men der er særligt én, der skiller sig ud.

Vil du have det bedste af det bedste, vil vi anbefale Robomow RS615U, der også er kåret til bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Selvom prisen er relativt høj, så er den pengene værd. Du får nemlig en robotplæneklipper med smarte funktioner og detaljer, som betyder, at din græsplæne bliver efterladt i fineste stand.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering