Ryobi boremaskine: Skal din næste boremaskine være fra Ryobi?

Ryobi boremaskine: Skal din næste boremaskine være fra Ryobi?

20/06/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der findes mange forskellige mærker, når det kommer til boremaskiner, og hvilke mærker er egentlig de bedste? Vi har lavet en guide for ét af de mest kendte mærker inden for elektrisk værktøj – Ryobi.

Ryobi har en vision om, at de vil lave kvalitetsværktøj til priser, som alle kan betale. De laver derfor boremaskiner, skruemaskiner, buskryddere, hækkeklippere. De laver alt, hvad du kan komme i tanke om af elektrisk værktøj. Der er forskellige typer og modeller af bore-/skruemaskiner, som vi vil guide dig igennem, så du bedre kan tage et valg om, hvilken Ryobi boremaskine du gerne vil have.

LÆS OGSÅ: Boremaskine Guide – Skal du ud at finde en ny boremaskine?

Der findes forskellige typer af boremaskiner – oftest kører de enten på strøm ved hjælp af et kabel, ellers kører de på batteri. De Ryobi boremaskiner, som vi vil beskrive i dag, er alle batteridrevne. Hvis du allerede kender mærket, ved du også, at et batteri passer til alle deres modeller og al deres værktøj.

Det betyder, at du ikke behøver at købe et batteri med, hvis du for eksempel allerede har en Ryobi vinkelsliber. Det er supersmart at lave det samme batteri til det hele, så det bliver nemmere – og billigere – for forbrugerne.


Ryobi skruemaskine, boremaskine eller en kombination?

Det er lidt forvirrende at finde rundt i, om en boremaskine og en skruemaskine er det samme. Det er det ikke, men en boremaskine vil oftest have en skruefunktion og omvendt. Det vil sige, at de produkter, som vi fremhæver i guiden, vil have en funktion, som de er bedre til, men de vil også kunne bore, selvom det er en skruemaskine.

Ryobi laver oftest en boremaskine med skruefunktion, men der er også nogle produkter, hvor det en kombination. Det kan være smart at vælge en kombination, så du ikke skal købe to maskiner. Det vil i det fleste tilfælde også være nok, hvis du skal bruge Ryobi boremaskinen til hjemmebrug.


Find en Ryobi boremaskine, der har været med i test

Et råd, der gælder generelt, når du skal ud at købe nyt værktøj, er, at du skal tjekke, om de har deltaget i en test, og hvilken placering værktøjet har fået. I dette tilfælde har vi gjort det for dig, hvor vi tager udgangspunkt Trusted Reviews og Forbrugerrådet Tænks bore-/skuremaskine test i vores udvalgte produkter, da begge sider har testet produkter fra Ryobi.

Generelt klarer Ryobi sig godt i test, hvilket kan være en god grund til at vælge værktøj fra Ryobi. En Ryobi boremaskine bliver brugt af mange forskellige. Mange bruger det til gør-det-selv projekter i hjemmet, men der er også både tømrere og håndværkere, der bruger Ryobis produkter.

Du kan forvente en god kvalitet og lækker ergonomi, når du vælger en boremaskine fra Ryobi. Trusted Reviews har nemlig kåret en Ryobi boremaskine til bedst i test, hvorfor du er sikret en god kvalitet med et så flot testresultat.


Ryobi 18V ONE+ R18DDBL-0 – Bedst i test

Ryobi boremaskineDen testvindende Ryobi boremaskine (fra Trustedreviews.com) kan købes med batterier og en hurtigoplader, du kan finde Ryobi boremaskinen hos forskellige forhandlere, hvor vi har fundet den hos store anerkendte webshops, til nogle af markedets bedste priser:

→ Set hos ComputerSalg.dk til 940 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 985 kr.

Det er en akku boremaskine, som har en børsteløs motor, hvilket blandt andet betyder, at den ikke bliver så varm som en boremaskine, der ikke er børsteløs. Den kan indstilles til en slagfunktion, hvorfor den vil kunne bruges som en slagboremaskine til nogle typer af opgaver for eksempel mursten.

Den har to mekaniske gear og et lækkert LED-lys. Trusted Reviews skriver, at det er en af de bedste boremaskiner, som er på markedet lige nu og en af de bedste og mest innovative boremaskiner, som Ryobi har leveret.


Ryobi skruemaskine – Hvad skal de kunne?

Bedste ryobi boremaskine til prisen

Forbrugerrådet Tænk har testet mange forskellige bore-/skruemaskiner, hvor de har testet deres skrue funktion. Boremaskinerne er blevet testet i, hvor godt de skruer i to forskellige tykkelser træ (6 x 80 mm og 8 x 80 mm) og metal i 6 x 16 mm. Ryobi R18DD3-220S klarer sig godt i skruetesten, hvor Forbrugerrådet Tænk placerer Ryobi bore-/skruemaskinen i den gode ende for sin skruefunktion. Udover at være god til at skrue, klarer den sig også rigtig godt i boretesten.

Denne type Ryobi falder derfor ind under kategorien bore-/skruemaskine – da den leverer kvalitet i begge test.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.549 kr. (inkl. 2 x batterier og lader)


Ryobi one+ R18PD7-220B – Billig slagboremaskine fra Ryobi

Du kan finde en slagboremaskine fra Ryobi, som vil være kraftfuld og i god kvalitet, så den kan komme igennem en betonvæg.

Billig ryobi slagboremaskine

Mange nye bygninger er i dag lavet af beton, hvorfor det kan være nødvendigt at anskaffe sig en slagboremaskine, hvis du flytter ind i nybyggeri. Her er der f.eks. Ryobi one+ R18PD7-220B, som kan fås til gode priser hos forskellige online forhandlere:

→ Set hos Proshop.dk til 1.725 kr. (inkl. 2 x batterier og lader)

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.725 kr. (inkl. 2 x batterier og lader)

→ Set hos Homeshop.dk til 2.099 kr. (inkl. 2 x batterier og lader)

→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.099 kr. (inkl. 2 x batterier og lader)

En almindelig boremaskine, hvor der ikke er beskrevet, at den har en slagborefunktion, vil ikke kunne komme igennem en betonmur, hvorfor det er vigtigt at anskaffe sig sådan en, da en almindelig boremaskine simpelthen vil brænde sammen i forsøget – uanset kvalitet og pris.


Med Ryobi får du solide bore- og skruefunktioner

Vi anbefaler altid, at du ser på nogle testresultater fra eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, inden du køber nyt elektrisk værktøj. Der bliver lavet mange tests, da det er produkter, hvor mange er afhængige af, at det virker, når de skal bruge det. Sørg derfor for, at det, du køber, er af en god kvalitet.

Derudover synes vi, det er smart, at Ryobi har lavet et batterisystem, der passer til alle deres produkter. Det er optimalt for forbrugeren, hvilket vi kan lide.

Ydermere er det vigtigt, at du ved, hvad du skal bruge din bore- eller skruemaskine til. Skal du bore meget, er det vigtigt at have en boremaskine med en god borefunktion, hvilket du kan få hos Ryobi boremaskiner. Det er selvfølgelig vigtigt, at du også vælger en boremaskine ud fra, hvilket materiale den skal kæmpe sig igennem.

Ryobi har leveret både almindelige boremaskiner, boremaskiner med slagborefunktion og slagboremaskiner. Du har derfor mulighed for at finde en boremaskinekombination, der passer til lige netop det, som du skal bruge.


Kilder: Taenk.dk

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering