Ryobi buskrydder – Japansk ingeniørkunst når det er allerbedst

Ryobi buskrydder – Japansk ingeniørkunst når det er allerbedst

07/03/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Den japanske virksomhed Ryobi er formentlig først og fremmest kendt for sin fremstilling af elektroniske komponenter. Virksomheden, der blev grundlagt i krigsårene, nærmere bestemt i 1943, laver nemlig både komponenter til elektronik, biler og til kommunikationsindustrien. Men Ryobi udmærker sig ikke alene ved deres produktion af elektriske komponenter.

LÆS OGSÅ: Buskrydder guide: Den ultimative guide til at finde din næste buskrydder

Som en del af Techtronic Industries sammen med blandt andre store elektronikgiganter som AEG, Milwaukee, Hoover US og Homelite sidder de også på en stor del af industrien for printerudstyr, powertools og værktøj.

I dansk optik er Ryobi især kendt for sine prisbevidste elektriske værktøjer, der både kan bruges i huset og i haven, og som gør dem populære blandt mange danske gør-det-selv’ere. Ikke mindst deres buskryddere, som vi vil se nære på i denne guide.


Ryobi buskrydder er god til den lille have

Hvis du tror, at buskryddere behøver være nogle kæmpe maskiner, man kun bruger i parker eller kæmpehaver, så tager du grueligt fejl. Selv hvis du er udstyret med en lille have, kan det have sin berettigelse at have en buskrydder fra Ryobi. Du skal blot gå efter en mindre model, som du også let kan pakke væk, når den ikke er brug.

ryobi buskrydder

Ryobi buskrydder RLT3525 er en sådan model. Den er lille og handy og har ergonomiske håndtag, så den er komfortabel at bruge. Det gør den også perfekt til et ældre segment med en lille have, da den ikke tager pusten fra en eller virker overvældende. I stedet er den let og praktisk at bruge.

Du finder Ryobi buskrydder RLT3525 til markedets bedste priser hos forskellige online forhandlere. Det er uden tvivl en af de billigste buskryddere på markedet.

→ Set til 277 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 287 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 287 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 302 kr. hos ComputerSalg.dk


En Ryobi buskrydder til det store behov

Hvis du har en stor have eller bare elsker at have et solidt stykke elværktøj mellem hænderne, så kan du med fordel gå efter en af Ryobis større modeller.

Her er især Ryobi RFT254 2-takts benzin-buskrydder på hjul værd at nævne, da den er lidt ud over det sædvanlige.

Ryobi græstrimmer

For selvom den lille Ryobi buskrydder RLT3525 udmærkede sig ved dens ergonomiske og komfortable arbejdsstilling, så skal du altså ikke frygte at få gener af arbejdet med den store Ryobi RFT254 2-taktsmodel.

Denne buskrydder er installeret med hjul, hvilket gør den virkelig let at arbejde med. Især hvis ens have er stor, og det er en heldagsfornøjelse at komme fra den ene ende til den anden.

Så kan det være rart, hvis man ikke selv skal løfte buskrydderen. Vi har fundet til nogle gode priser hos følgende online webshops.

→ Set til 2.639 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 2.649 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 2.649 kr. hos Frishop.dk

Hvis du synes, at buskrydderen Ryobi RFT254 er lige til den store side, kan du som alternativ vælge en Ryobi RBC36X26B 36V buskrydder, der måske kan tilbyde lidt mere fleksibilitet, da den bæres i sele og er håndholdt.

Bedste buskrydderPrisen mellem de to modeller er den samme, så det skal ikke være det, der afskrækker dig fra den ene model frem for den anden.

Men modsat Ryobi RFT254 2-taktsmodel er RBC36X26B 36V buskrydder ikke drevet af benzin, men er eldrevet. Det har både sine fordele og ulemper. På fordelssiden er den mere miljøvenlig. Dog er du også afhængig af levetiden på dens batteri. Det betyder med andre ord, at hvis du løber tør for strøm, skal stille havearbejdet i bero, mens du venter på, at den lader op igen.

Du finder RBC36X26B 36V buskrydder hos forskellige forhandlere. Vi har fundet den til nogle gode priser hos følgende:

→ Set til 2.451 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 2.451 kr. hos Frishop.dk

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering