Ryobi hækkeklipper – Sådan finder du den bedste hækkeklipper fra Ryobi

Ryobi hækkeklipper – Sådan finder du den bedste hækkeklipper fra Ryobi

20/05/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en ny Ryobi-hækkeklipper? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Havesektionen hjælper vi dig ét skridt tættere på din kommende hækkeklipper. Hvad end du søger en hækkeklipper til professionelt eller privat brug, finder du et stort udvalg af hækkeklippere fra Ryobi her på siden.

LÆS OGSÅDen ultimative hækkeklipper guide: Spar tid og kræfter med den rette hækkeklipper

Du finder både batteri-, el- og benzindrevne hækkeklippere, som hver især bidrager med funktioner, der kan gøre din hækkeklipning mere effektiv og hjælpe dig med at holde en flot og præsentabel hæk i haven.


Find det rette tilbud på en Ryobi-hækkeklipper hos Havesektionen

Hos havesektionen.dk har vi samlet en bred vifte af hækkeklippere fra Ryobi, som fås hos forskellige onlinebyggemarkeder.

På den måde kan du få et overblik over, hvilke hækkeklippere der findes på markedet, og ikke mindst finde et tilbud på en Ryobi-hækkeklipper, der både matcher dine behov og din pengepung. Her på siden finder du en guide, således at det bliver nemmere at vælge den rette Ryobi-hækkeklipper.


Hvad er dine krav til en kommende Ryobi-hækkeklipper på tilbud?

Før du investerer i en ny hækkeklipper, bør du nøje overveje, hvad dine behov og krav er. På den måde er der nemlig større sandsynlighed for, at du får fat i den rette hækkeklipper, som kan hjælpe dig med at holde hækken flot og komme genstridige gevækster til livs – nemt og effektivt.

For nogle er hækkeklipningen en sur pligt, men det kan sagtens være, fordi de ikke har fået fingrene i den rette hækkeklipper endnu. Nedenfor finder du en liste over ting, du bør overveje nøje, inden du køber din nye Ryobi-hækkeklipper:

Placeringen af din hæk

Placeringen af din hæk har faktisk ret stor betydning for valget af hækkeklipper, da det kan stille nogle krav til, hvilken type du skal købe.

Ryobi hækkeklipperHvis hækken er placeret langt væk fra strømudtag, vil en batteridrevet Ryobi one+ hækkeklipper med 36v måske være en bedre løsning end en elektrisk hækkeklipper med ledning?

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.210 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.210 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.599 kr.

Antallet af hække

Du skal også kigge nærmere på, hvor mange meter hæk du skal afdække. Drejer det sig om 2-3 meter eller måske 10-12 meter? Der er ingen tvivl om, at det vil tage længere tid at klippe en hæk på 10-12 meter end en hæk på 2-3 meter. Du skal derfor nøje overveje, hvor lang tid din hækkeklipning i gennemsnit vil tage. Kan du eksempelvis klare den inden for en time, eller kommer det til at tage længere tid? Tager det længere tid, bør du overveje en Ryobi-hækkeklipper med ledning eller tilkøbe et ekstra batteri til din batteridrevne hækkeklipper, således at du nemt kan skifte batteriet, når det løber tør.

Sværdlængden har faktisk også betydning for, hvor hurtigt du kan klare klippearbejdet.

Bedste ryobi hækkeklipperVælger du eksempelvis en hækkeklipper med et længere blad som denne fra Ryobi, som har et på 60 cm, kan du hurtigere klare arbejdet end ved at benytte en hækkeklipper med en kortere sværdlængde.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.049 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 2.049 kr.

Størrelsen på din hæk

Ryobi teleskop hækkeklipperStørrelsen på din hæk, især højden, har også betydning for valget af hækkeklipper. Har du eksempelvis en høj hæk, kan det være smart at kigge nærmere på en Ryobi hækkeklipper med teleskopskaft.

→ Set hos Byghjemme.dk til 960 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 960 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 989 kr.

Den gør det nemt at klippe det øverste af hækken, pga. dens lange skaft og vinkelbare klippehoved på op til 135, mens du har begge ben solidt placeret på jorden. Det kan både være besværligt og ikke mindst uhensigtsmæssigt at stige til tops på en stige med en hækkeklipper i favnen.

LÆS OGSÅ: Teleskop hækkeklipper – Komplet guide til praktisk hækkeklipning

Hækketype

Lige såvel som der er forskel på hækkeklippere, er der også forskel på hække. Har du eksempelvis mindre og fine hække med tyndere grene, kan du sandsynligvis sagtens klare dig med en mindre elektrisk hækkeklipper med 4v fra Ryobi.

Lille ryobi hækkeklipper

→ Set hos Byghjemme.dk til 537 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 537 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 544 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 545 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 564 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 622 kr.

Er dine hække derimod kraftige, tykke og ligeledes af en vis størrelse, bør du i stedet skæve til en kraftigere hækkeklipper, som kan klare en grenstørrelse på minimum 20 mm, og som har batteri, strøm eller benzin nok til at gøre arbejdet færdigt.


Ryobi-hækkeklipper med batteri, benzin eller el?

Valget af hækkeklipper afhænger i høj grad af dine behov og dit budget. Med den føromtalte batteridrevet Ryobi one+ hækkeklipper 18v får du eksempelvis en hækkeklipper, som er nem at bruge, og som kan bruges overalt.

Generelt findes de batteridrevne modeller i et væld af udgaver med forskellige egenskaber, og fælles for dem alle er, at du både slipper for ledninger og et højt støjniveau. Omvendt er batteridrevne hækkeklippere typisk også dyrere i anskaffelsespris, og deres batteritid er begrænset til omkring 30-90 minutter alt efter model.

Med en benzindrevet Ryobi-hækkeklipper, især med længere sværdlængde og større klippedybde, får du til gengæld en kraftig hækkeklipper, der kan klare store områder og tykke grene.

Den skal desuden heller ikke lades op undervejs eller have adgang til strømudtag, som eksempelvis en elektrisk og batteridrevet hækkeklipper. Dog kan støjen genere både dig og dine naboer, og en benzindrevet hækkeklipper er også en større miljøsynder end de to andre typer.

Den elektriske hækkeklipper er den billigste at anskaffe sig, og den kan ovenikøbet også komme ned i vægt, da den hverken skal opbevare en benzintank eller et batteri.

Til gengæld har den en begrænset rækkevidde, og du skal også sørge for at have en strømkilde i nærheden. Du kan med fordel benytte dig af en forlængerledning, men med dette følger også en større risiko for at klippe ledningen over, når du bevæger dig rundt med hækkeklipperen.


Find en Ryobi hækkeklipper på tilbud her på siden

Hos Havesektionen kan vi hjælpe dig med at finde en Ryobi-hækkeklipper med batteri, benzin eller el på tilbud. De er både populære blandt erhverv og private, og du finder dem i forskellige modeller, hvilket gør det muligt at finde en maskine, der matcher dine behov og forventninger. Vi guider dig til forhandlere, hvor du kan finde den rette Ryobi-hækkeklipper til nogle af markedets bedste priser. Du kan trygt bestille den hos en af disse forhandlere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering