Ryobi løvblæser: Hvilken Ryobi løvblæser skal du bruge til din have?

Ryobi løvblæser: Hvilken Ryobi løvblæser skal du bruge til din have?

16/08/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Ryobi er et anerkendt mærke inden for værktøj og haveredskaber, og de har mange års erfaring med i bagagen, hvorfor de leverer kvalitet til gode priser i alle deres produkter. Ryobi laver derfor også løvblæsere, som er et vigtigt haveredskab, når det bliver efterår og vinter.

Der begynder bladene med at falde ned fra træerne, og de lander oftest i bedene eller på græsplænen. Hvis man ikke fjerner de nedfaldne blade, vil græsplænen have svært ved at ånde, hvorfor den bliver mere fugtig og bliver et perfekt levested for mos.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

Du kan derfor få meget mere mos i din græsplæne, hvilket mange haveejere meget gerne vil undgå. Ydermere kan der dannes hvide pletter på græsplænen, hvilket du kan undgå med en Ryobi løvblæser.

Der findes både løvblæsere og løvsugere, og sommetider vil der også blive lavet en kombination af de to typer. De to typer har samme formål: at rydde græsplænen og bede for blade og andet haveaffald.

Løvsugere suger bladene op i en pose, hvor en løvblæser puster bladene sammen i en bunke. Det kan være en god idé at lave en bunke af blade nederst i haven, hvor den ikke generer, så du har en kompostbunke til foråret. Med en kompostbunke kan du i foråret give dine bede næring med de blade, som er i gang med at blive nedbrudt i kompostbunken.


Ryobi løvblæser: Hvilke fordele er der?

Ryobi laver både løvsugere og løvblæsere, og i denne guide vil vi give råd til Ryobi løvblæsere. Der er fordele og ulemper ved begge typer, men hvis du har en almindelig eller en stor have, vil en Ryobi løvblæser sagtens kunne gøre alt arbejdet for dig. Det smarte ved en løvsuger er, at den samler bladene op i en pose, hvor du med en løvblæser enten selv skal samle det op eller have en bunke – men denne pose skal også tømmes, når man arbejder sig igennem en have.

Løvblæsere bliver anbefalet til store haver, som er omringet af store træer, der mister bladene til efteråret og vinteren. Du skal derfor vælge en løvblæser, hvis du ved, at du har store mængder haveaffald og nedfaldet løv, der skal fjernes. Løvblæseren er kraftfuld, og du vil have nemt ved at styre bladene i den retning, hvor du har haveaffaldet.

Du kan både få en Ryobi løvblæser, der er drevet på el, benzin eller batteri. Ryobi er en virksomhed, der vægter bæredygtighed højt, hvorfor deres produkter – uanset motor – vil have bæredygtighed in mente.


Ryobi RBL42BP – En løvblæser drevet af benzin

En motor på benzin vil være mere støjende og mere forurenende end en batterimotor, men Ryobi har lavet en benzinmotor, der overholder alle sikkerhedskrav og miljøkrav, som EU har fastsat. Det er derfor en motor, der vil være miljøvenlig, da Ryobi har udviklet en elektrisk tænding af benzinmotorer. Ryobi er et firma, der hele tiden optimerer deres udvalg, så du kan få den kvalitet, som du har brug for til havearbejde.

Ryobi har lavet en løvblæser, hvor din komfort og ergonomi er vægtet højt. Ryobi løvblæser RBL42BP er en rygsæksmodel, hvor du bærer maskinens vægt på ryggen. Dette kan være fordelagtigt med benzinmotorer, da de har en tendens til at være tungere end modeller, der er drevet af batteri eller el.

Den kan komme op på en lufthastighed på 300 km/t, hvilket er kraftfuldt, hvorfor denne model vil være god i en stor have.

Ryobi løvblæser

Remmene til ”rygsækken” er lavet i en åndbar polstring, så du har den bedste mulighed for at opnå en høj brugerkomfort. Selvom det er efterår, så kan havearbejde stadigvæk give én varmen.

→ Set til 2.639 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 2.649 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 2.649 kr. hos Frishop.dk


Ryobi RBL36JB – En løvblæser med batterier

Ryobi har optimeret deres batterier, hvorfor du får nogle mere holdbare batterier, hvor du kan følge med i, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Du vil kunne se det ved 100, 75, 50 og 25%, så du hele tiden ved, hvornår det er tid til at lade. Derudover kan du benytte ONE+ batterierne i mange forskellige værktøjer og redskaber, hvorfor produkter oftest sælges uden batteri, da du kan koble det sammen med et batteri, du har derhjemme. Det er både mere miljøvenligt og ikke mindst en besparelse for dig.

Det er smart at have en batteridrevet løvblæser, da det ikke er alle steder, hvor det er muligt at komme til strøm. Ryobi løvblæser RBL36JB er en batteridrevet løvblæser, som kører på batteri fra ONE+ familien.

Billig løvblæser

Den har en lufthastighed på 160 km/t og har en vægt på 2,5 kg, hvilket gør den medgørlig, når du skal have den med rundt i haven.

→ Set til 677 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 2.649 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 687 kr. hos Proshop.dk

→ Set til 799 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 904 kr. hos ComputerSalg.dk


Ryobi OBL1820H – En hybrid Ryobi løvblæser

Det er en ny innovativ løsning til en løvblæser, når vi lige pludselig får øjnene op for en hybrid løvblæser fra Ryobi. Når der er tale om en hybrid model, menes der en motor, som både kan køre på el og batteri. Du kan derfor skifte energikilden ud til motoren, hvilket uden tvivl er en fordel for din maskine og dens ydeevne.

Ryobi OBL1820H er en hybrid løvblæser, der udviser kvalitet i særklasse. Udover at det er smart, at den kan have to energikilder, så er det også en letvægtsmodel, hvilket er godt for dig og din ryg, når du skal til at rydde haven for nedfaldne blade. Den vejer 2,1 kg, hvilket er let for en løvsuger, da den kan veje op imod 6-8 kg.

Den har en lufthastighed på 250 km/t, det er ikke så kraftfuldt som Ryobis løvblæser med benzin, men det er stadig kraftfuldt for en løvblæser. Denne model er også en del af ONE+ familien, hvorfor den sælges uden batteri hos de fleste forhandlere.

billig Ryobi løvsuger→ Set til 656 kr. hos Proshop.dk

→ Set til 694 kr. hos Homeshop.dk

→ Set til 704 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 704 kr. hos Frishop.dk

→ Set til 712 kr. hos ComputerSalg.dk


Havesektionen anbefaler kvalitet

Ryobi er kendt for sin kvalitet til tilgængelige priser, derfor er der mange forbrugere, som finder deres haveredskaber eller værktøj hos dem. Du er sikret en god kvalitet, og de har tre års garanti på de fleste af deres produkter. Du er derfor lovet en velfungerende maskine i mindst tre år, hvilket er meget fornuftigt. Du kan finde Ryobi produkter hos nogle kvalitetsforhandlere som vi har nævnt igennem dette indlæg.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering