Ryobi løvsuger guide – Hvilken Ryobi løvsuger skal du vælge?

Ryobi løvsuger guide – Hvilken Ryobi løvsuger skal du vælge?

12/07/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Ryobi er en stor producent inden for elværktøj og havemaskiner, og de bestræber sig altid på at levere kvalitet til en pris, der er til betale. Høj kvalitet for pengene er én af Ryobis varemærker, hvilket du slet ikke er i tvivl om. Vi har lavet en guide til dig omkring Ryobi, hvorfor du skal overveje at købe en Ryobi løvsuger. Mange kendte mærker laver løvsugere, men Ryobi skiller sig ud på prisen, hvilket er en vigtig faktor.

Ryobi laver innovative havemaskiner, og de udvikler sig hele tiden til det bedre – både med gode teknologiske løsninger, men også med gode løsninger i forhold til miljøet. De laver batterier, der lever op til de strengeste europæiske regler, og du vil typisk kunne bruge samme batteri til flere af deres produkter.

LÆS OGSÅ: Den komplette løvsuger guide – Står du og mangler en løvsuger til de nedfaldne blade?

De vil nemlig gerne være med til at mindske batteriforbruget. Samtidig arbejder de med benzinmotorer, som er mere miljøvenlige med deres elektroniske tænding. Ryobi er derfor en virksomhed, der tager ansvar for deres CO2-fodspor.


Ryobi løvsugere

Ryobi har mange forskellige typer af løvsugere, og vi guider dig igennem de bedste af deres udvalg. Løvsugere bruges oftest til at rydde din have for haveaffald eller andet affald. De kan selvfølgelig også bruges til parker og andre offentlige områder, men Ryobis løvsugere vil oftest blive brugt af private forbrugere.

Når det bliver efterår eller vinter, begynder træerne og buskene stille og roligt med at smide deres blade, nåle, kogler mm. Dette falder oftest ned i bede eller på græsplænen, hvilket kan gøre græsplænen grim. Når det er så fugtigt om efteråret, har græsplænen brug for at kunne ånde, hvilket den kan have svært ved, når den er dækket til med nedfaldne, våde blade.

Hvis man ikke fjerner nedfaldne blade, kan man risikere, at ens græsplæne får store plamager af mos, og der kan også komme hvide pletter på den. Det vil de fleste gerne undgå, hvilket du kan med en løvsuger.

En Ryobi løvsuger har både suge- og blæsefunktioner, hvilket er optimalt, da du derfor både kan suge bladene direkte op, men du kan også blæse bladene sammen, så du kan suge dem op fra bunken. Ryobi løvsugere kan både findes med batteri-, el- og benzinmotor; der er derfor en løvsuger til alles smag.


Ryobi RBV36B – en løvsuger drevet af batteri

Ryobi løvsuger→ Set hos Homeshop.dk til 1.366 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.376 kroner

→ Set hos Frishop.dk til 1.376 kroner

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.415 kroner

→ Set hos Proshop.dk til 1.455 kroner

Ryobi 36V løvsuger er en batteridrevet løvsuger, som er yderst kraftfuld. Du får en opsamlingspose, der kan rumme 45 liter, hvilket er en god, stor størrelse til en opsamlingspose.

Den har en 3-i-1-funktion, da den både kan fungere som en løvblæser, en separat løvsuger eller en funktion, der sætter begge rør i brug. Du får derfor mange maskiner for pengene i én. Den er kraftfuld og har en lufthastighed på 238 km/t.

Denne Ryobi løvsuger har også en kværn, hvilket gør, at haveaffaldet bliver komposteret fra 10 liter til en liter, hvilket er en kæmpe fordel, når det kommer til opsamlingsposen. Kompostering betyder, at 10 liter bliver kværnet til en liter, hvilket skaber mere plads i opsamlingsposen.

Derudover bliver det nemmere at kompostere, når det er blevet kværnet til mindre stykker. Det er en god idé at have en kompostbunke bagerst i haven, så du kan bruge komposten som næring til bede om foråret, eller en kompostkværn.

Hos de fleste forhandlere, bliver løvsugeren solgt uden batteri og lader. Du vil typisk kunne bruge et batteri fra en anden Ryobi maskine (hvis du har en sådan), men sørg for, at den kan holde til samme antal volt.


Ryobi RBV26B – Ryobi løvsuger med benzinmotor

Ryobi laver som sagt også løvsugere, der er drevet af en benzinmotor. Benzinmotorer vil oftest larme mere end et batteri eller el, men den kan også være mere kraftfuld end de andre typer af motorer.

Ryobi RBV26B kan nemlig komme op på en lufthastighed på 320 km/t, hvilket er en af de mest kraftfulde benzinløvsuger til hjemmebrug, som du kan finde. Derudover har denne Ryobi løvsuger en fartpilot, hvor du kan fastsætte en hastighed, hvis du skal bruge den til et større areal.

Ryobi løvsuger bedst til prisenDen har derfor rigtig mange lækre features, som du vil falde pladask for. Vi har fundet den til nogle af markedets bedste priser hos nedenstående forhandlere:

→ Set hos Homeshop.dk til 1.159 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.186 kroner

→ Set hos Frishop.dk til 1.186 kroner

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.224 kroner

→ Set hos Proshop.dk til 1.245 kroner

Denne Ryobi løvsuger har også en kværner, som kan kværne 12 liter ned til en liter, hvilket vil sige, at denne løvsuger har en større og bedre kværn end ovenstående. Dens opsamlingspose rummer 50 liter, hvorfor en løvsuger som den her vil være god til større arealer eller en stor have.


Ryobi RBV3000CESV elløvsuger

Det kan være upraktisk med en maskine, der er drevet af el, da man hele tiden skal have styr på ledningen, men med en løvsuger er det ikke en ulempe, fordi du ikke skærer noget over; du suger kun.

Ryobi har virkelig lavet en imponerende løvsuger, som med sikkerhed kan suge både våde og tørre blade op fra græsset. Det er en 3000 watts motor, som kan opnå en luftstyrke op hele 375 km/t, hvilket er helt vildt kraftfuldt for en elmotor. Denne løvsuger er både miljøvenlig, brugervenlig og ikke mindst kraftfuld. Trods dens høje lufthastighed vil den ikke larme meget. Vi har ligeledes fundet denne hos anerkendte webshops, til rigtigt gode priser:

Billig ryobi løvsuger→ Set hos Homeshop.dk til 486 kroner

→ Set hos Byghjemme.dk til 536 kroner

→ Set hos Frishop.dk til 536 kroner

→ Set hos Proshop.dk til 568 kroner

→ Set hos ComputerSalg.dk til 568 kroner

Det er en kvalitetsløvsuger, som du med sikkerhed kan føre igennem hele haven, hvor posen har svært ved at blive fyldt op. Den har nemlig en kværn, som kværner 16 liter ned til en liter, hvilket nærmest virker for godt til at være sandt.


Ryobi leverer et innovativt produkt gang på gang

Vi hos Havesektionen er rigtig imponeret over Ryobi. De leverer innovative løsninger, som ikke kommer til at koste dig en formue. Deres løvsugere udstråler, at de er kraftfulde og af god kvalitet, hvilket enhver forbruger kun kan elske.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

De laver både el-, batteri- og benzindrevne løvsugere, som alle kan noget forskelligt, men alle er af samme gode kvalitet. Du kan derfor sagtens gå ud at investere i en Ryobi løvsuger, da de ikke går på kompromis med kvaliteten og prisen.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering