Ryobi plæneklipper – Derfor skal du vælge Ryobi

Ryobi plæneklipper – Derfor skal du vælge Ryobi

27/05/2021 0 Af Morten

Mangler du en ny plæneklipper, kan du med fordel overveje en Ryobi plæneklipper. Her får du nemlig meget for pengene. Derudover er der flere forskellige modeller at vælge imellem.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper guide – Din guide til at finde en god plæneklipper

I dette indlæg gør vi dig klogere på, hvorfor du skal vælge en Ryobi plæneklipper. Derudover får du en Ryobi plæneklipper test, der kan gøre dig klogere på, hvad en Ryobi plæneklipper kan. Læs med, og find inspiration til dit valg af plæneklipper.


Ryobi plæneklipper test – Ryobi 36V plæneklipper RLM36X40H50

Ryobi plæneklipper

→ Set hos Proshop.dk til 2.837 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.999 kr.

Vi starter med at lave en Ryobi plæneklippertest. Her har vi valgt at kigge nærmere på Ryobi 36V plæneklipper RLM36X40H50. Denne model har flere gode egenskaber, som kan gøre græsslåningen til en leg.

En batteridrevet sag med mange fordele

Først og fremmest er der her tale om en batteridrevet plæneklipper. Med andre ord er det en akku-plæneklipper. Du kan læse mere om akku-plæneklippere her.

Denne Ryobi plæneklipper benytter et 36V 5,0 Ah. Lithium-Ion batteri. Det er et særdeles kraftigt og effektivt batteri. Du får derfor en Ryobi plæneklipper, der kan køre yderst effektivt.

En af fordelene ved denne Ryobi plæneklipper er, at der medfølger hele to batterier til modellen. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for batteri.

Sørger du for, at du hele tiden har begge dine batterier ladet op, kan du hurtigt skifte, hvis den ene skulle løbe tør. Du kan derfor få klaret havearbejdet i en ruf uden længere afbrydelser. Til modellen medfølger der også en hurtiglader. Det betyder, at du kan lade et batteri til din Ryobi plæneklipper på ca. 65 minutter.

Det smarte ved at vælge en batteridrevet plæneklipper er, at den ikke larmer nær så meget som en benzindrevet. Derudover slipper du for en masse os fra plæneklipperen. Du kunne selvfølgelig overveje en elektrisk plæneklipper med ledning. Med en batteridrevet plæneklipper er der dog ingen fare for, at du kommer til at køre en ledning over.

Flere forskellige klippemuligheder til den mellemstore have

Lad os kigge lidt nærmere på selve plæneklipperen. Denne Ryobi plæneklipper har en klippebredde på 40 cm. Den kan derfor komme til mange forskellige steder. Derudover har den en klippekam. Det gør, at Ryobi plæneklipperen nemt kan komme til langs mure og kanter, hvor den får det hele med.

Med denne Ryobi plæneklipper har du mulighed for at indstille klippehøjden til fem forskellige højder. Du kan vælge en højde mellem to og syv centimeter. På den måde kan du få den perfekte længde på græsset alt efter årstiden.

Du har også mulighed for at vælge imellem forskellige klippetilstande. Du kan blandt andet vælge bioklip. Her fordeler det afklippede græs sig fint på græsplænen. Det er med til at gøde og give en grønnere plæne.

Du kan også vælge bagudkast. Her er det oplagt at benytte den medfølgende opsamler. På den måde slipper du nemlig for at skulle rive græs sammen efterfølgende. Opsamleren er forholdsvis stor. Den kan rumme hele 55 liter. Det betyder, at der kan gå lang tid imellem, du skal tømme den for græs.

Denne Ryobi plæneklipper er perfekt til den mellemstore have. Den er nemlig optimal til græsområder på op til 800 kvadratmeter.

Komforten er i orden

Der er gjort meget ud af at gøre det brugervenligt og komfortabelt at benytte denne Ryobi plæneklipper. Dette ses blandt andet ved, at der er ergonomiske håndtag på den. Derudover finder du en strømindikator ved håndtaget. Du kan derfor hele tiden holde øje med, hvor meget strøm der er på din plæneklipper.

Denne Ryobi plæneklipper er forholdsvis nem at køre rundt med. Den vejer ca. 18,5 kg. Den er derfor ikke så tung, som for eksempel nogle benzindrevne plæneklippere kan være. Den lette vægt gør det nemmere og mere behageligt for dig at slå græsset.

Kort sagt er dette en af de bedre Ryobi plæneklippere. Den har nemlig en masse smarte funktioner, der gør, at du kan få en knivskarp græsplæne.


Ryobi plæneklipper med kvaliteten i orden

Vi har nu været igennem vores test af en af plæneklipperne fra Ryobi. Vi bevæger os nu videre til nogle af de mere generelle ting, du kan forvente ved en Ryobi plæneklipper.

Først og fremmest går de meget op i kvalitet. Alle detaljerne er gennemtænkte, når de laver en plæneklipper. Derudover gør de meget ud af at udvikle sig. De prøver derfor hele tiden at forbedre deres maskiner. Den gode kvalitet ses blandt andet ved deres batterier. Her har de gjort meget ud af at udvikle dem til at have en lang levetid.

Den gode kvalitet er til fordel for dig, når du køber en Ryobi plæneklipper. Du får nemlig en plæneklipper, som du kan få glæde af i mange år. Det kan derfor betale sig at købe en Ryobi plæneklipper.

Mange forskellige muligheder til haven

Når du vælger en Ryobi plæneklipper, har du mange forskellige valgmuligheder. De fører nemlig ikke kun batteridrevne plæneklippere. Du kan for eksempel også finde benzin-plæneklippere. Det betyder, at der er noget til enhver præference, når du vælger en Ryobi plæneklipper.

Brugervenligheden går igen ved Ryobi

Da vi gennemgik vores test af ovenstående Ryobi plæneklipper, fortalte vi om nogle af de brugervenlige løsninger. Disse brugervenlige løsninger er dog ikke enestående for kun denne plæneklipper fra Ryobi.

Brugervenligheden går igen i alle deres plæneklippere og deres øvrige produkter. Det betyder, at der ligger mange tanker og overvejelser bag designet. Der er gjort meget ud af, at det skal være nemt for dig at benytte diverse havemaskiner i haven.

Du får blandt andet gode håndtag på mange af maskinerne. Det gør, at du hele tiden har styringen over for eksempel Ryobi plæneklipperen. Derudover er det nemt for eksempel at skifte batteri og lignende, når der er behov for det. Du skal derfor ikke bekymre dig om komplicerede løsninger.

Derfor skal du vælge en Ryobi plæneklipper

Der er flere gode grunde til at vælge en Ryobi plæneklipper. Vores Ryobi plæneklippertest giver et klart billede af alle de fordele, der netop er ved den pågældende model. Mange af disse fordele og smarte egenskaber går igen ved flere af deres modeller.

Er du på udkig efter en plæneklipper med brugervenlighed og kvalitet i højsædet, er Ryobi et rigtig godt valg. Læs eventuelt også vores guide til græsslåmaskiner.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering