Sækkevogn guide – Find den bedste og billigste sækkevogn til dit behov

Sækkevogn guide – Find den bedste og billigste sækkevogn til dit behov

15/11/2020 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En sækkevogn er et ekstremt nyttigt værktøj, uanset om du skal skal flytte ind i et helt nyt hjem – eller bare gerne vil have en smart måde at flytte ting rundt på – enten på arbejdspladsen eller hjemme ved dig selv.

Sækkevogne er designet til at bære mange kilo ad gangen, og det er et fremragende middel til at spare sin krop for unødvendigt slid og eventuelle skader.

Der er dog en række faktorer, man altid skal overveje, når man er på udkig efter en sækkevogn, både holdbarhed, hvor meget sækkevognen skal kunne bære og selve prisen for sækkevognen. Det kan være svært at vælge den rette – så vi har samlet nogle forskellige sækkevogne, så du kan tage det bedste valg.


Ravendo CLM 250 Ls Ergo – en solid sækkevogn til prisen

Sækkevogn→ Set hos Frishop.dk til 869 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 869 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 999 kr.

→ Set hos Elvvs.dk til 1.042 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.184 kr.

→ Set hos VVS.dk til 1.268 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.353 kr.

Denne sækkevogn er en af det mest populære blandt brugerne hos forskellige forhandlere. Og det er ikke så svært at forstå. Sækkevognen er nemlig egnet til at klare de fleste basisopgaver, som man kan forvente af en sækkevogn.

Den er stabil trods sine lette 15 kg i egenvægt og kan bære helt op til 250 kg – og kommer også med en udfaldsramme, så der er plads til noget mere volumen på selve sækkevognen.

Praktisk og hurtig håndtering med tip-let-funktion

Sækkevognen har monteret en smart tip-let-funktion bagerst på sækkevognen. Det gør, at du nemt med din fod og kropsvægt kan tippe sækkevognen og dens læs bagover og bagefter køre sækkevognen og læsset videre. Du kan også bruge tip-let-funktionen til at sætte sækkevognen forsigtigt på plads, hvis læsset er meget tungt.

Det ergonomiske håndtag gør også, at du har godt fat i selve sækkevognen og ikke skal bekymre dig om at miste taget undervejs.


En robust og billig sækkevogn

bedste sækkevognEn anden meget populær sækkevogne er Danbøren, der er en af de mest prisvenlige sækkevogne på markedet. Sækkevognen er grønlakeret og er et godt køb for de fleste.

Med en lastkapacitet på 250 kg vil denne sækkevogn være en god hjælp til de fleste flytteopgaver. Den er et populært valg, netop fordi pris og kvalitet går op i en højere enhed med denne sækkevogn.

→ Set hos Frishop.dk til 430 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 430 kr.

→ Set hos VVS.dk til 591 kr.

Robuste hjul, god plads og let at håndtere

Danbøren leveres usamlet, men når du til gengæld har samlet din sækkevogn, vil du finde, at den både er udstyret med god plads og robuste hjul. Sækkevognen indeholder en udfaldsramme, så du kan bruge den til så mange forskellige opgaver som muligt.

LÆS OGSÅ: Kompostkværn guide – Her finder du den helt rigtige kompostkværn

Hjulene er 3.00 x 4 luftgummihjul med rullelejer. Netop det kombineret med, at sækkevognen kun vejer 14 kg, gør, at den er nem at håndtere – både med og uden ekstra vægt.


En driftssikker sækkevogn – særlig god til private

billig sækkevognEt godt køb – det er netop det mærkat, Ravendo Sækkevogn BLM 200 L har fået, og det er da absolut ikke uden grund. Denne sækkevogn er nemlig både skarp på pris, og hvor nemt det er at håndtere den – uanset hvor stærk du end måtte være.

→ Set hos Frishop.dk til 473 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 473 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 550 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 600 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 673 kr.

→ Set hos Elvvs.dk til 692 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 765 kr.

Et godt valg til de få flytninger

Denne sækkevogn er et rigtigt godt valg, hvis du er på udkig efter en nemmere måde at transportere dine ting på. Det kan være i forbindelse med en flytning, eller måske skal du have fyldt et depotrum op inden renovering af dit hjem?

Hvorom alting er, så kræver denne sækkevogn ikke det store af dit budget, og det er et glimrende valg, hvis du blot er på udkig efter en sækkevogn som du kan tage frem og bruge i ny og næ.


Køb en ekstra holdbar sækkevogn med punkterfri dæk

Der er mange ting man skal holde øje med, når man er på udkig efter en god sækkevogn. Man skal både forholde sig til lastkapacitet, udfaldsramme, og hvor meget sækkevognens dæk kan holde til. Hvis du skal bruge din sækkevogn meget, kan det være en rigtig fin idé at vælge en sækkevogn med punkterfri dæk.

Egnet til hyppigt og varieret brug og tunge læs

De punkterfrie dæk gør, at holdbarheden på sækkevognen er rigtig god og lang. Det er en sækkevogn, du kan tage med til mange forskellige opgaver uden at bekymre dig om at stå med et fladt dæk midt i det hele.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Dækkene er tilmed stødabsorberende, så står du og skal have transporteret et tungt læs over en besværlig kant eller et ujævnt terræn, er denne sækkevogn et rigtig godt valg.


Et godt tilbud på en kraftig sækkevogn

sækkevogn med punkterfri hjulHer finder du denne solide sækkevogn i aluminium, som kan være en rigtig god løsning, uanset om du skal flytte rundt i privaten eller gerne vil have en ekstra sækkevogn på varelageret eller i flyttevognen.

→ Set hos Globaltools.dk til 1.076 kr.

Bygget til de hårde opgaver

Selve sækkevognen vejer kun 7,2 kg, hvilket både gør den nem at håndtere, men samtidig også gør den nem at have med som hjælp til forskellige opgaver. Du behøver ikke tænke på, om sækkevognen kan holde til opgaven – den kan nemlig bære helt op til 200 kg.

Samtidig er sækkevognen nøjsomt fremstillet i kraftigt aluminium, så den virkelig også kan holde til at tage det tunge læs mange gange og i mange år.


Den perfekte sækkevogn til flyttefirmaet eller dig, der altid giver en hjælpende hånd

sækkevogn tilbudEn anden sækkevogn, der rangerer højt på listen, er denne solide og yderst funktionelle Ravendo Alu-Pro sækkevogn.

Hvor denne sækkevogn måske ikke er den mest budgetvenlige på markedet, er den til gengæld en af dem, der sikrer den bedste effektivitet og sikkerhed for den enkelte.

→ Set hos Frishop.dk til 3.995 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.995 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 7.399 kr.

Høj lastkapacitet, der kræver mindst anstrengelse

Sækkevognen er bygget til at kunne bære helt op til 250 kg ad gangen, men uden at du skal lave det hårde arbejde. Har du brug for en sækkevogn, der skal bruges meget hver dag – måske fordi du er professionel flyttemand eller bare altid havner i en situation, hvor du har brug for en, så er dette den rette sækkevogn for dig.

Sækkevognen er udstyret med ergonomiske teleskophåndtag, som sikrer, at du har et rigtig godt greb om sækkevognen, når du skal transportere et tungt læs. Håndtagene er også designet til at belaste hænder og arme så lidt som muligt, hvilket er vigtigt, når man skal håndtere en sækkevogn med et tungt læs mange gange på daglig basis.

Høj sikkerhed til dig og det, der flyttes

Sækkevognen er også udstyret med en smart tip-let-funktion bagerst på sækkevognen. Det gør det langt nemmere at håndtere sækkevognen, både når den skal tippes bagover, for at man kan køre med den, og når man skal placere sækkevognen med en tungere last.

En tip-let-funktion øger den enkeltes sikkerhed betydeligt, og det er derfor ikke en funktion, man vil være foruden, hvis man vil undgå uheld – både når det gælder dig selv, men også det, du flytter rundt med sækkevognen.


Til de små opgaver – den bedste og billigste, lille sækkevogn

sammenklappelig sækkevognHvis pladsen derhjemme allerede er sparsom, men du samtidig godt kan se det smarte i at have en sækkevogn stående til de lidt hårdere opgaver, så kan du med fordel kigge efter en sækkevogn, der kan klappes sammen og nemt gemmes væk, når den ikke er i brug. Det kan for eksempel være denne smarte og billige sækkevogn:

→ Set hos Toolworld.dk til 453 kr.

Perfekt til bagagerummet eller den lille lejlighed

Denne sækkevogn er virkelig ideel til at have med sig på farten. Da sækkevognen kan klappes sammen, kan du altid have den med dig bag i bilen eller spare på opbevaringspladsen i den lille lejlighed.

Sækkevognens lastkapacitet er 80 kg, og selvom det måske ikke er lige så meget som nogle af de mere robuste sækkevogne, så er 80 kg nok til langt de fleste opgaver. Det er en rigtig fin, lille sækkevogn til almindelige løfteopgaver.

LÆS OGSÅ: Gasgrill Guide – Sådan finder du den bedste gasgrill til din terrasse

Sækkevognen er bygget i aluminium, hvilket gør den meget lettere at bære og håndtere end normale sækkevogne, og hjulene er lavet af solidt gummi. Det gør den både stabil, stærk og holdbar, og det er derfor et rigtig godt valg til de fleste, der gerne vil have en god sækkevogn til en god pris.


En stærk og praktisk sækkevogn med punkterfrie dæk

bedste søkkevogn i aluminiumHvis du har brug for en sækkevogn, der kan bære lidt mere, men stadig gerne vil have en, der er nemmere at opbevare end en almindelig sækkevogn, er der også denne smarte sækkevogn, der vurderes til at være bedst til prisen.

→ Set hos Toolworld.dk til 530 kr.

God lastkapacitet til mange opgaver

Sækkevognen kan bære helt op til 120 kg, og hvis man lægger den sammenklappelige funktion oveni – får man altså en meget smart sækkevogn for et beskedent beløb.

Den gode lastkapacitet, og at den kan klappes sammen, gør den ideel til de lidt tungere hverdagsopgaver. Med tiden vil du nok finde, at du slet ikke kan undvære din sækkevogn. Den kan både opbevares i traileren, bag i bilen eller i garagen uden besvær.

Stærkt stel og punkterfrie hjul

Sækkevognens stel er bygget i aluminium, så den ikke vejer så meget og derfor er nemmere at have mig sig og løfte ind og ud, som man har behov for det. Samtidig er hjulene lavet i solidt gummi, hvilket betyder, at der ikke er risiko for, at de punkterer.

Alt i alt er dette en sækkevogn, der både brillerer på pris, funktion og holdbarhed. Hvis du ved, at du skal bruge en god sækkevogn ofte, er denne vogn et rigtig godt valg.


Gode ting at overveje, når du skal købe en sækkevogn

Der er mange forskellige sækkevogne, man kan vælge imellem, og der er rigtig mange ting, man skal forholde sig til, når man skal vælge sækkevogn. Uanset om du er professionel og prøver at danne dig et overblik over de gode sækkevogne på markedet, eller du bare ønsker en lille smule hjælp til de tunge læs i hjemmet, så er en sækkevogn en rigtig god løsning til mange problemer.

I denne artikel har vi gennemgået forskellige sækkevogne på markedet og gået i dybden med, hvad de hver især er særligt brugbare til. Vi har her til sidst lavet en lille liste med gode ting, du kan overveje, så du er sikker på, at du anskaffer dig den helt rette sækkevogn.

  • Hvor tung en last skal du flytte?
  • Har du brug for en udfaldsramme til eksempelvis meget store flyttekasser?
  • Hvor ofte skal du bruge din sækkevogn? Har du eventuelt brug for en, der er egnet til hyppig brug?
  • Vil du have punkterfrie hjul eller ej?

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Jeg skal snart flytte. Er det en god idé for mig at købe en sækkevogn?

Ja, det er det. En sækkevogn kan bære mange tunge læs ad gangen, og det er altså en smart måde at slippe for at bære alle de tunge flyttekasser eller tunge møbler på.

Hvad kan jeg læsse på en sækkevogn?

Sækkevogne er rigtig gode til flyttekasser og andre tunge ting, der ikke fylder for meget. Du kan godt læsse ting, der er lidt større end sækkevognen, på den, men husk i så fald at spænde dem fast.

Hvorfor er sækkevogne så forskellige? Hvordan vælger jeg den bedste?

Der kan være forskel på, om en sækkevogn har udfaldsramme, og hvor stor lastkapaciteten er. Overvej, hvor tunge ting du skal transportere, inden du går og vælger din sækkevogn.

Hvad skal jeg kigge efter, hvis jeg ønsker en god og sikker sækkevogn?

En god tommelfingerregel er at vælge en sækkevogn med tip-let-funktion, så du nemt kan tippe sækkevognen, samt gode håndtag, så sækkevognen ikke glider ud af dine hænder.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering