Sækkevogn til trapper – Skån din krop for tunge løft op og ned ad trapper

Sækkevogn til trapper – Skån din krop for tunge løft op og ned ad trapper

10/09/2021 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal du bære meget op og ned ad trapper? Vi har fundet frem til de bedste sækkevogne til trapper, så du ikke skal bære det tunge læs alene. De fleste har vist prøvet at skulle flytte sine egne eller andres tunge flyttekasser op og ned ad trapper. Hvis du bor i lejlighed, er det arbejde i hvert fald ikke fremmed for dig.

LÆS OGSÅ: Sækkevogn guide – Find den bedste og billigste sækkevogn til dit behov

Men at bære tunge ting op og ned ad trapper kan skade vores krop, hvis ikke man har den helt rigtige teknik eller det rigtige udstyr, der kan hjælpe. Og det er netop noget, man nemt kan skaffe – altså udstyr, der kan hjælpe. Den gode nyhed er nemlig, at der er mange gode trappesækkevogne på markedet og nogle endda til yderst overkommelige priser.

I denne artikel gennemgår vi nogle forskellige trappesækkevogne på markedet og undersøger, hvad de hver især er bedst egnet til – og hvilken der kan give dig den bedste flyttehjælp på trapperne til prisen.


En prisvenlig, solid og alsidig trappesækkevogn

sækkevogn til trapperHvis du leder efter en sækkevogn til trappe inden for et almindeligt budget, så er denne foldbare sækkevogn fra Bahco måske lige det, du står og mangler. Og det er da også derfor, at den er en af Bahcos mest populære trappesækkevogne.

→ Set hos Frishop.dk til 560 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 560 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 645 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 909 kr.

Sækkevognen kan bære helt op til 120 kg, så lastkapaciteten er altså mere end rigeligt til de mest almindelige opgaver. Trappesækkevognen er bygget i klassisk stål og er udstyret med gode polypropylenhåndtag, der sikrer, at du ikke mister grebet om trappesækkevognen.

Letvægtsmateriale og praktisk opbevaring

Trappesækkevognen bevæger sig let op og ned ad trapper takket være de tre hjul bagerst. Hjulene sørger samtidig også for at minimere larmen så meget som muligt. Så snart du er færdig med at bruge din trappesækkevogn, kan du også nemt opbevare den. Den kan nemlig foldes sammen, så den fylder så lidt som muligt. Det gør den til den ideelle trappesækkevogn til dig, der for eksempel bor i lejlighed.


En robust trappesækkevogn, der er nem at betjene

bedste sækkevogn til trapperHos Homeshop.dk er denne solide trappesækkevogn en af deres anbefalede produkter, og det er ikke så svært at forstå. For her er der nemlig tale om en sækkevogn, der kan levere en stabil føring til de tungere løfteopgaver.

→ Set hos Homeshop.dk til 199 kr.

Trappesækkevognen kan løfte op til 150 kg for dig og er samtidig bygget til at veje så lidt som muligt uden at gå på kompromis med førligheden.

Solid konstruktion og stærke hjul

Trappesækkevognen er bygget med 22 mm. rørstel og udfaldsramme, hvilket både gør den stærk og holdbar, uden den kommer til at veje for meget. Håndtagene er formet til at give et godt og sikkert greb, når du skal bære dit læs op eller ned ad trapper. Samtidig er trappesækkevognens håndtag udstyret med fingerstopper, der giver et endnu bedre greb.

Hjulene på trappesækkevognen er i solidt gummi, der sikrer en jævn og lydløs føring op og ned ad trapper, kantsten ramper og andre bump på vejen.


Til den hurtige trappeløfter – en elektrisk trappevogn til at mindske besværet

elektrisk trappesækkevognHvis du allerede nu ved, at du skal flytte mange kasser og større ting op og ned ad trapper mange gange på daglig basis, er det måske værd at overveje en elektrisk trappesækkevogn.

Ud over det lyder som en rigtig god idé, er denne elektriske trappesækkevogn også en af de højest placerede produkter hos Globaltools.dk

→ Set hos Globaltools.dk til 21.244 kr.

Minimér slid på ryg

Denne elektriske trappesækkevogn kan bære op til 170 kg, og selvom det måske ikke er den største lastkapacitet, når det kommer til elektriske trappesækkevogne, så har den den helt klare fordel, at den klarer den hårdeste del af arbejdet for dig.

En elektrisk trappesækkevogn er især egnet til professionelle eller private, der skal flytte ting op og ned – for i den sammenhæng er der nemlig mange kræfter at spare per gang.

Kom hurtigt op og ned med sikkerheden i behold.

Trappesækkevognen er udstyret med punkterfrie dæk, der gør arbejdet nemmere for dig under flytningen. Samtidig er trappesækkevognen er udstyret med automatiske bremser, når den bevæger sig ned – der er altså godt styr på både fart og sikkerhed. Den kan desuden klare en trappehøjde på op til 21 cm.


Den meget stærke trappesækkevogn i stål

billig sækkevogn til trapperDet er ikke helt tilfældigt, at denne Ravendo CLM stålsækkevogn er på bestsellerlisten hos Frishop.dk.

Her er der ingen tvivl om, at du får en sækkevogn, der kan det hele. Det klassiske, gule design vækker måske minder, for det er et design, som mange kender fra virksomheder og professionelle. Her er der nemlig tale om skyhøj kvalitet.

→ Set hos Frishop.dk til 1.334 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.334 kr.

Stærk ydeevne

Denne trappesækkevogn fra Ravendo er udstyret med en ekstra stor plade og kan løfte intet mindre end 250 kg. Det forklarer, hvorfor denne model er særdeles populær. For her er der styr på alle materialerne, som vi også ser det med den store bæreplade, der måler hele 20,5 cm i dybden.

Solidt design

Vi stopper ikke ved den store løfteevne, for her får du også råmaterialer fra top til tå. Sækkevognen er bygget af 30 mm tykke gullakerede rør. De røde greb sikrer dig et solidt greb op ad alle trapper, så du ikke skal frygte for at miste kontrollen. Og så får du fire luftgummihjul med rulleleje, der sørger for nem og stabil kørsel.


En god trappesækkevogn, der er nem at betjene

blå sækkevogn til trapperBrugbare trappesækkevogne bliver fremstillet i mange farver og materialer. Og denne blå trappesækkevogn er netop en af de mest anbefalede trehjulede modeller hos Globaltools.dk.

→ Set hos Globaltools.dk til 869 kr.

Måske er det lige præcis, fordi den både er yderst skarp på prisen og samtidig kan bære helt op til 200 kg, når kasserne skal fragtes op og ned. Hvorom alting er, så er denne trappesækkevogn et godt bud på hjælp til flytningen i huset med trapper eller i lejligheden i byggeriet uden elevator.

Nem at betjene og holdbar konstruktion

Selve trappesækkevognen er bygget i en solid stålrørskonstruktion, der både gør trappesækkevognen meget holdbar og let at håndtere. Faktisk vejer den kun 21 kg i sig selv, og den er derfor nem at betjene for de fleste.

Den store lastplade gør det samtidig nemt at transportere store kasser op ad trapperne, hvor de tre rullehjul gør det nemmere for dig at få din sækkevogn op over de mange trin. Alt i alt en glimrende trappesækkevogn til prisen.


Trappesækkevogn med god plads og udfaldsramme

sækkevogn til trapper tilbudEn god og rummelig trappesækkevogn er måske netop det, du er på udkig efter, og det er du ikke alene om. Denne trappesækkevogn er nemlig blandt de mest populære sækkevogne hos Davidsen.dk. Trappesækkevognen kan bære helt op til 250 kg, og de solide gummihjul bidrager til sækkevognens stabilitet og førlighed.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 250 kr.

Udfaldsrammen gør det nemmere at bære større kasser og objekter

Nogle gange er det ikke, hvor meget og hvor mange kilo man kan læsse på sin trappesækkevogn, der er udfordringen. Mange gange er det faktisk en større udfordring at finde ud af, om der overhovedet er plads til ens kasser og andet godt på trappesækkevognen.

Takket være den monterede udfaldsramme er dette ikke tilfældet med denne trappesækkevogn. Udfaldsrammen sørger nemlig for, at der er en større overflade, du kan sætte dit læs på. Det er en smart løsning, hvis du har større ting og kasser, der skal flyttes og håndteres.


Gode ting at overveje, når du skal købe en trappesækkevogn

Hvis man bor i en etageejendom uden elevator eller har brug for assistance til at bære kasser op og ned ad trapper ofte, er en trappesækkevogn en rigtig stor hjælp. Den er både praktisk på flyttedage, men så sandelig også, hvis du bare gerne vil gøre det lidt lettere at bære kasser nede fra kælderen og op.

I denne artikel har vi været på udkig efter nogle af de bedst egnede trappesækkevogne og undersøgt, hvad de hver især bedst kan bruges til. Generelt er en trappesækkevogn et godt løfteredskab at have ved hånden. Her til slut har vi samlet et par gode overvejelser, du kan gøre dig, så du er helt sikker på, at du finder den trappesækkevogn, der matcher dine behov.

  • Hvor høj en lastkapacitet har du brug for?
  • Skal du flytte større flyttekasser og andet gods – måske har du brug for en udfaldsramme?
  • Hvor ofte skal du bruge din sækkevogn? Er det en fordel at finde en elektrisk trappesækkevogn?

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge en trappesækkevogn frem for en helt almindelig sækkevogn?

Selve navnet har måske allerede givet svar, men en trappesækkevogn er en rigtig god ting at anskaffe sig, hvis man eksempelvis skal flytte tunge kasser op og ned ad trapper og kantsten.

Hvad kan jeg læsse på en trappesækkevogn?

Du kan læsse kasser og andet tungt læs på en trappesækkevogn. Bare du husker at overholde din trappesækkevogns lastkapacitet.

Er det en god idé at købe en elektrisk trappesækkevogn?

Skal du bære tunge ting op og ned ad trapper på daglig basis, er det helt klart værd at overveje en elektrisk trappesækkevogn. Hvis det blot gælder enkelte flytninger, så er en almindelig sækkevogn nok.

Hvordan kan jeg være sikker på, at trappesækkevognen har plads til mit gods og mine flyttekasser?

Trappesækkevogne bliver ofte målt på lastkapacitet frem for plads. Hvis du vil være sikker på, at der plads nok på din trappesækkevogn, så vælg en med en monteret udfaldsramme.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering