Sammenklappelig sækkevogn – Her finder du en smart og billig foldbar sækkevogn

Sammenklappelig sækkevogn – Her finder du en smart og billig foldbar sækkevogn

18/11/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En sækkevogn er et utroligt alsidigt og brugbart værktøj som de fleste på et eller andet tidspunkt får brug for i deres liv. Den er smart fordi den har hjul så det er lettere at køre tunge ting rundt med den. Det er enormt smart så man kan flytte rundt på ting som man normalt ikke ville kunne løfte selv. Men en sækkevogn kan samtidig være enormt svær at opbevare og den synes altid at stå det forkerte sted, når man skal ind bagerst i skuret og hente noget andet.

LÆS OGSÅ: Sækkevogn guide – Find den bedste og billigste sækkevogn til dit behov

Derfor er det en rigtig god ide, når du skal på jagt efter din nye sækkevogn, at den er sammenklappelig. Med en foldbar sækkevogn får du den samme effekt og de samme egenskaber, dog uden at du skal smide det halve skur ud for at få plads til den.


Vælg en foldbar sækkevogn der passer til dine behov

Der er et godt gammelt ordsprog, der siger at man ikke skal gå ned på udstyr. Men der er absolut heller ingen grund til at købe sig fattig, hvis ens behov ikke er enormt. Derfor starter vi i denne guide med de mindre modeller og arbejder os op. På den måde kan du lettere vurderer, hvilken sammenklappelig sækkevogn, der passer allerbedst til dig og dine behov.

Vi starter i det små med en foldbar sækkevogn til 60 kg.

sammenklappelig sækkevognI denne størrelsesorden får du virkelig noget for pengene. Den er helt ideel til det lille værtshus, hvor der skal køres ølkasser, både fulde og tomme, men også i det mindre hjem er især størrelsen en stor fordel når den ikke er i brug, hvilket jo for det meste er tilfældet.

Med eksempelvis denne foldbare sækkevogn fra Herotools får du de grundlæggende egenskaber. Den har vi fundet hos forskellige anerkendte forhandlere:

→ Set hos Toolworld.dk til 225 kr.

→ Set hos Globaltools.dk til 274 kr.

Har du ikke det store behov for at løfte og transportere, så er denne sammenklappelige sækkevogn formentlig helt tilfredsstillende til dine behov især på grund af, hvor lidt den fylder, når den er klappet sammen.

10 kg. mere løft i denne sammenklappelige sækkevogn — men masser af ekstra egenskaber

foldbar sækkevognHvis vi bevæger os et par trin længere op ad prislisten falder vi over denne lidt mere sofistikerede foldbare sækkevogn, nemlig Wolfcraft Sækkevogn TS600.

Den minder på mange måder om den sammenklappelige sækkevogn fra Herotools. Den har dog en spidsbelastning på 70 kg, hvilket er 10 mere end den fra Herotools.

→ Set hos Frishop.dk til 610 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 610 kr.

→ Set hos Toolster.dk til 649 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 649 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 670 kr.

Det er formentlig ikke de ti ekstra kilos løfteevne der overbeviser dig om, at du skal hive læderet frem fra baglommen, men med flere smarte egenskaber, gør den sig godt bemærket. Det er lettere at fastgøre din last til sækkevognen, både platform og hjul foldes let og elegant ud, hvilket betyder at der er mere plads på platformen, samtidig med at den kan klappes yderligere sammen ved opbevaring.

Med imponerende små seks cm. i dybden når den er foldet sammen er der virkelig mange muligheder når den skal pakkes væk efter brug og selv lillemor kan være med når den skal løftes, da den vejer under 4 kg.

Med denne sammenklappelige sækkevogn er du med i Superligaen

bedste sammenklappelige sækkevognHer er vi kravlet et godt nøk op ad stigen og har slået hovedet på denne foldbare sækkevogn som også kommer fra Wolfcraft. Her kan du virkelig få dækket langt de fleste af dine behov.

Den hedder Wolfcraft Sækkevogn TS850 og med en belastningsevne på 100 kg. så kan de fleste løfteopgaver godt pakke sig sammen og det kan denne sækkevogn også. Den er i sagens natur lidt sværere at pakke væk end dens lillebror, men skulle uden problemer kunne være i selv et lille skur eller under trappen.

→ Set hos Frishop.dk til 816 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 816 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 841 kr.

→ Set hos Toolster.dk til 910 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.099 kr.

Når det kommer til anvendelighed er den også rigtigt godt med. De store hjul gør den oplagt til udendørs brug og gør den samtidig let at anvende på trapper, f.eks. ved flytning fra og til lejlighed. Desuden er den længere i håndtagene når den er klappet ud og er dermed bedre ergonomisk end mange andre.


En sammenklappelig sækkevogn er god for kroppen

Den store og verdenskendte græske filosof Arkimedes er kendt for at have sagt, giv mig et sted at stå og jeg vil flytte verden. Med det mente han, at med en tilstrækkelig lang og ubøjelig stang, så kan man flytte alt. Det er det samme princip der gør sig gældende når man skal løfte med en foldbar sækkevogn.

Det er blandt andet derfor at en sækkevogn er et særdeles godt værktøj, da den simpelthen forstærker din løfteevne uden at ødelægge kroppen. Ved at sætte foden i bunden i af sækkevognen og trække mod dig selv så højt oppe som muligt, forstærkes dine kræfter — lidt som med et gear, jo højere du holder, jo bedre trækkræft.

Derfor skal du tænke dig om når du vælger din næste sammenklappelige sækkevogn, den kan nemlig redde din ryg og dine muskler fra meget ømhed.


FAQ

Hvordan vælger jeg den rette foldbare sækkevogn?

Du skal tage udgangspunkt i 2 ting. Først og fremmest hvad du skal bruge din foldbare sækkevogn til, for eksempel hvor meget du skal løfte, og derudover er det godt at tænke på, hvor meget den må fylde.

Betyder vægten af min foldbare sækkevogn noget?

Ja og nej. Vægten af din sammenklappelige sækkevogn betyder mest af alt noget for om du kan løfte den selv. Det dur jo ikke hvis du ikke kan løfte den ud fra skuret. Men i forhold til om vægten betyder noget for bæreevnen, så nej. Oftest er de lavet af stærke men samtidig lette materialer som aluminium.

Jeg skal bruge min sækkevogn på trapper, hvad skal jeg tænke på?

Først og fremmest er det vigtigt at hjulene er store nok, helst så store så de aldrig slipper trapperne på vej op. Hvis de er mindre så er der et punkt, hvor du selv løfter hele læsset, men er de store nok, bruger du kræfter på at dreje hjulene, hvilket er lettere. Du kan også købe særlige sækkevogne til trappebrug, som har tre hjul på hver side, hvilket gør det væsentligt lettere. Men disse er ofte specielt lavet til flytning og passer derfor ofte dårligt til andre opgaver.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering