Skagerak bålfad guide – Skab varme og hygge i haven

Skagerak bålfad guide – Skab varme og hygge i haven

19/06/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Forestil dig dette: Du sidder i haven under et varmt tæppe. Du hører lyden af knitrende brænde. Dit ansigt og krop mærker varmen fra dansende flammer. Børnene griner og snakker, alt imens de er i fuld gang med at få deres snobrød bagt brune. Dine venner prøver ihærdigt at få den smeltede skumfidus fra pinden og ind i mellem to mariekiks.

LÆS OGSÅ: Bålfad Guide: Hvilket bålfad skal du varme dig ved på de lange sommernætter?

Lyder dette ikke som den rene idyl? Du kan få alt dette i din egen have eller terrasse ved at købe et Skagerak bålfad. Bålfade er nemlig genstande, som med garanti vil skabe både varme og hygge.


Historien og Skagerak og Skagerak Ignis bålfad

Det er ikke usandsynligt, at din have allerede er fyldt godt op af Skagerak møbler. Skagerak er nemlig et dansk designikon, der har været på markedet siden 1973. Dengang hed virksomheden dog Trip Trap, men i februar 2016 skiftede Trip Trap navn til Skagerak.

Virksomheden har rødder i det skandinavisk design og har ligeledes tradition for godt håndværk. Det er især Skageraks havemøbler, der er populære – og nu kan du altså også tilføje et bålfad fra Skagerak i din egen have. Du finder forskellige modeller af bålfade. Det betyder, at du kan købe præcis det bålfad, der passer bedst til din stil.

Bedste Skagerak bålfad

Et populært valg hos brugere er f.eks. Skagerak Helios. De Intuitive håndtag på dette bålfad gør, at du let kan transportere fadet hen, hvor du vil, og dermed flytte det rundt til de steder, hvor du gerne vil have lidt ekstra varme og hygge.

Skagerak Helios fås ligeledes hos forskellige online forhandlere, og vi har fundet det hos forskellige anerkendte webshops:

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.986 kr.

→ Set hos Trendyliving.dk til 2.395 kr.


Skagerak Flame bålfad tilføjer et rustikt look

Billigt skagerak bålfad

→ Set hos Trendyliving.dk til 1.495 kr.

Er du mere til det rustikke look, bør du uden tvivl kaste dit blik på Skagerak Flame. Dette smukke bålfad er samlingspunktet i haven, hvor varme og skær fra flammerne breder sig. Skagerak Flame fås hos forhandlere såsom Trendyliving.dk.

Alle Skageraks bålfade er konstrueret i materiale af god kvalitet. Derfor holder bålfadene fra Skagerak sig flotte i lang tid, og de tåler både høje temperaturer og svingende vejrforhold.

Når du har hygget dig om dit midlertidige bål i haven, skal du sørge for at tømme bålfadet for aske og andre rester. Dette gøres nemt, og dit bålfad vil nu stå flot og dekorativt igen. Alle bålfadene fra Skagerak har stabile fødder. Dermed er du sikker på, at bålfadene kan placeres på ujævne steder og overflader.


Skagerak bålfad Ø 75 – Hvilken størrelse skal du vælge?

I forbindelse med valget af bålfad skal du udover udseendet af fadet ligeledes overveje størrelsen af det. Størrelsen afhænger både af plads i haven og smag. Har du en stor have med masser af plads, vil et stort bålfad se yderst flot ud. Har du derimod en lille have, vil et mindre bålfad være mere ideelt. Det højner også sikkerheden at vælge et mindre bålfad, hvis din have er mindre.

LÆS OGSÅ: Markiser – Den ultimative guide til markiser til ethvert behov

Har du smag for det enkle og minimalistiske, vil det mindre bålfad ligeledes være et godt valg. Har du derimod smag for store og nærmest skulpturelle genstande, bør du uden tvivl vælge et stort bålfad. Mulighederne er mange, og det gælder altså blot om at finde en størrelse, der både passer til din have og smag.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering