Solamagic terrassevarmer – Gør din terrasse lun på kølige dage

Solamagic terrassevarmer – Gør din terrasse lun på kølige dage

26/05/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Med en terrassevarmer kan du nyde din terrasse på kølige dage og aftener. Lyder det tiltalende? Så læs med her, hvor vi kigger på tre forskellige terrassevarmere. Med vores guide kan du hurtigt finde en terrassevarmer, der kan gøre din terrasse lun og hyggelig året rundt.

LÆS OGSÅ: Terrassevarmer Guide – Find den bedste terrassevarmer (komplet guide)

Der findes flere forskellige varianter af de populære terrassevarmere. Du kan eksempelvis vælge mellem fritstående terrassevarmere og terrassevarmere, der kan monteres på en mur. Du kan også varme fødderne med en terrassevarmer, der passer under bordet. Vi giver dig her tre bud på terrassevarmere, der alle bruger el til opvarmning.


Solamagic terrassevarmer Premium+ BTC 2500 – økonomisk og effektfuld

terrassevarmer solamagic→ Set hos Coolshop.dk til 5.499 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 5.499 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 5.499 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 6.276 kr.

Solamagic Premium+ BTC 2500-terrassevarmeren er en kraftfuld varmelampe, der kan forlænge sommeren på terrassen eller i udestuen.

Solamagic Premium+ BTC 2500 kan monteres på væg eller i loft. Terrassevarmeren har en effekt på 2500 Watt, så den kan varme dig på selv de køligste dage.

Samtidig er solamagic terrassevarmeren både lille og praktisk. Solamagic måler kun 86,6 x 20 x 9,2 cm, og den vejer 5,15 kg. På trods af den lille størrelse kan terrassevarmeren opvarme et område på helt op til 19 m2. Hvis du har brug for meget varme til din terrasse, kan du roligt vælge denne effektfulde varmelampe.

Producenten Solamagic er kendt for at designe økonomiske terrassevarmere med omtanke for miljøet. Hvis du vælger en terrassevarmer til el fra Solamagic, er der god grund til at vælge modellen Premium+ BTC 2500. Den anses som en af de bedste i verden.

Denne terrassevarmeren i el fra Solamagic har flere smarte funktioner, der adskiller den fra mange af de andre modeller på markedet. Den er eksempelvis udstyret med varmerøret Solamagic Solastar-ultra, der lynhurtigt gør terrassen varm. Desuden har den en No-Glare teknologi, der betyder, at lyset fra terrassevarmeren er behageligt – hvilket gør terrassevarmeren til el fra Solamagic perfekt til længerevarig brug.

Solamagic terrassevarmer Premium+ BTC 2500 fås i fire forskellige farver: titan, hvid, antracit og sort. Terrassevarmeren har en enestående varmeevne, der også kommer til udtryk i prisen. Til gengæld leverer terrassevarmeren på alle tænkelige måder. Vil du gøre terrassen eller udestuen lun og hyggelig, er terrassevarmeren fra Solamagic et rigtigt godt bud.


Hortus 211-354 – billig terrassevarmer til den lille terrasse eller altan

bedste terrassevarmer→ Set hos Frishop.dk til 448 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 448 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 460 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 460 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 541 kr.

Hortus 211-352 er en billig og lille terrassevarmer, der kan bruges til at varme en lille altan.

Terrassevarmeren fra Hortus er en vægmodel, og den skal monteres mindst 180 cm over jorden. Du kan eksempelvis hænge den under et tagudhæng. Denne model har en effekt på 1500 Watt, og den giver varme til personer, der sidder op mod tre meter væk. Den dækker et samlet areal på fem m2. Modellen måler kun 10 x 10 x 50, så den fylder næsten ingenting i det rum, du monterer den i. Hvis du leder efter en lille og diskret terrassevarmer, så er Hortus 211-354 et godt bud.

Varmekilden på terrassevarmeren kommer fra infrarøde stråler. Det betyder, at varmen kun rammer de personer, der sidder i nærheden. Derfor producerer lampen ikke en masse energi, der blot bliver sendt op i luften. Varmelampen kan både bruges ude og inde, så trænger du til ekstra varme i et koldt rum, er denne billige varmelampe et godt bud.

Den største fordel ved denne model er uden tvivl prisen. Den billige pris betyder dog ikke, at du får en dårlig terrassevarmer. Den store forskel på denne terrassevarmer og de andre i guiden er, at denne terrassevarmer kun giver varme på et lille område. Hvis du har en lille terrasse, altan eller udestue, så er denne terrassevarmer et rigtigt godt bud.


Solamagic terrassevarmer 2000 ECO+PRO – fleksibel og kraftfuld

solamagic terrassevarmer→ Set hos Frishop.dk til 2.446 kr.

→ Set hos Elvvs.dk til 2.446 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.446 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.697 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.895 kr.

Solamagic 2000 ECO+PRO er en fleksibel terrassevarmer. Den kan nemlig stå på et stativ (som købes seperat), der nemt kan flyttes efter behov.

På den måde kan du stille terrassevarmeren lige der, hvor du har mest behov for varmen. Solamagic terrassevarmeren vejer kun 2,26 kg, så den kan hurtigt flyttes til et nyt sted.

Terrassevarmeren har en effekt på 2000 Watt, og den dækker et område på helt op til 17 m2. Du kan derfor bruge terrassevarmeren til at varme en stor terrasse, altan eller udestue.

Som nævnt længere oppe i denne guide er Solamagic kendt for at producere økonomiske, miljøvenlige og kraftige terrassevarmer – og det gælder også denne model. Terrassevarmeren til el fra Solamagic har et blødt lys på grund af dens No-Glare teknologi.

Varmerøret bliver desuden lynhurtigt varmt, så du skal ikke vente længe, hvis du trænger til varme. Terrassevarmeren fra Solamagic er lavet til al slags vejr. Den er produceret i aluminium og rustfrit stål.

Prismæssigt ligger denne Solamagic terrassevarmer midt på skalaen. Du kan sagtens finde en billigere terrassevarmer, men du finder ikke en billigere model, der kan alt det, som Solamagic 2000 ECO+PRO kan. Hvis du har brug for en fleksibel og kraftfuld terrassevarmer, er denne fra Solamagic et godt bud. Med den kan du hurtigt få varme på et stort område.


Hvilken terrassevarmer er bedst i test?

Som du kan se i guiden, findes terrassevarmere i flere modeller og prisklasser. Alle de ovenstående terrassevarmere er el-terrassevarmere, men der findes også gasterrassevarmere på markedet. Når du skal vælge en terrassevarmer, bør du overveje, hvad du har behov for. Skal du varme et stort eller et lille område op? Og hvor meget varme skal terrassevarmeren afgive?

 

I denne guide har vi kigget på tre terrassevarmere på 1500, 2000 og 2500 Watt. Hvis du kun skal varme en lille altan, er den billige terrassevarmer fra Hortus et rigtigt godt bud. Den har ikke så mange Watt, men den varmer lynhurtigt et lille område op. Hvis du går efter en terrassevarmer i høj kvalitet, er producenten Solamagic svær at komme uden om.

De producerer kraftfulde kvalitetsterrassevarmere med smarte detaljer. Deres terrassevarmere til el er samtidig miljøvenlige, og så dækker de et stort areal.

De to Solamagic terrassevarmere, som vi har kigget på her, dækker et areal på omkring 17-19 m2. Det er dog særligt Solamagic terrassevarmer Premium+ BTC 2500, der skiller sig ud, fordi den har en effekt på 2500 Watt. Samtidig anses den for at være en af de bedste terrassevarmere i verden.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering