Solseng med skygge – Hvilken slags skal du vælge til solbadningen?

Solseng med skygge – Hvilken slags skal du vælge til solbadningen?

25/12/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

De fleste holder af at nyde solens stråler i haven, når den titter frem. Det gøres naturligvis bedst ved at omfavne varmen i en solseng med en kold drink eller en god bog ved siden. Dog kan solens stråler blive så kraftige, at det er ubehageligt at have ansigtet i solen konstant. Det er her, at solvogne med solskærme kommer ind i billedet.

LÆS OGSÅ: Solseng/solvogn Guide – Sådan finder du den bedste solseng til din terrasse

Solsenge med skygge eller solskærme er ikke blot fordelagtige for dig, der vil holde ansigtet fri fra solen, når solen er kraftigst midt på dagen. De er også perfekte for dig, der vil fordybe dig i en bog eller passe ekstra godt på huden i ansigtet. Der findes mange forskellige solsenge med skygge på markedet – både i størrelse og udformning. Derfor har vi samlet 3 forskellige slags, så du får et godt overblik over dine muligheder.


Praktisk solseng med skygge – Den prisvenlige

solseng med skygge→ Set hos Gucca.dk til 470 kr.

Hvis du er mest interesseret i en solseng med skygge, som kan klappes sammen og tages med til sand og strand, er solsengen fra Gucca med hvide og blå striber helt sikkert en mulighed for dig. Sengens praktiske funktion gør dog ikke, at den ikke er holdbar eller slidstærk.

Solsengen er den perfekte ledsager

Når du bevæger dig mod varmere himmelstrøg eller ned til bølgen blå, kan du tage komforten med dig. Solsengen sørger nemlig for, at du kan slappe helt af med god komfort – og naturligvis medbragt skygge.

Det er ikke alle, der kan møde op på stranden med sin helt egen private skygge. Soltaget er ovenikøbet justerbart. Uanset hvor du ender med at ligge på stranden, har du medbragt den allerbedste plads med denne solseng med solskærm.

Robust, vejrbestandig og nem at transportere

Solsengen med skygge kan klare lidt af hvert trods sit praktiske design. Solvognen har to hjul, som er behjælpelige, når den skal transporteres rundt efter solens stråler.

Når du transporterer solsengen, skal du heller ikke være bekymret for, at den fylder hele bagagerummet i bilen. Sengen er dejlig kompakt, når den er pakket sammen, og så kan du placere dine strandtasker ovenpå den i bilen. Totalmålet på sengen er 150x52x62 cm.


VidaXL-solseng med skyggende parasol – Den kvalitetsrige

→ Set hos Nordlyhome.dk til 3.024 kr.

billig solseng med skygge

Solseng med parasol

Solsengen med parasol fra VidaXL, og som forhandles på Nordlyhome og Hjemmets, skiller sig ud, da den udover at give uovertruffen komfort også har en indbygget parasol. Solsengen er i høj kvalitet, og stoffet på hynderne vejrbestandigt og yderst komfortabelt.

Kan indstilles i 7 positioner

Solsengen med parasol har den fordel, at du kan indstille den i 7 forskellige positioner på begge sider af sengen. Derfor er det let at finde den helt rigtige og mest afslappende stilling for dig. Vi er ikke alle ens og har forskellige præferencer i komfort.

Solsengen måler 197 cm i bredden, 140 i dybden og 190 cm i højden (inklusiv parasol). Parasollen måler i sig selv 180 cm i bredden og 190 cm i dybden.

Kvalitetsrige materialer og aftagelig parasol

Solvognen er lavet af polyrattan og pulverlakeret stål. Stoffet og selve parasollen er lavet af 100 % polyester, så det kan klare vind og vejr.

Som en ekstra bonus kan du tage parasollen af solsengen, hvis du ønsker at nyde solens stråler i ansigtet for en stund. Den er nem og hurtig at tage på igen, når du har behov for det. Den vil uden tvivl blive din bedste ven i de varme sommermåneder.


Dobbelt solseng med overdækning – Den overskudsagtige

Træ solseng med skygge→ Set hos Moreland.dk til 1.499 kr.

Ønsker man en solseng med skygge, der indbyder til socialt samvær og en lur i ske, skal man gå efter en dobbelt solseng. Det kan du få hos Moreland med indbygget overdækning, som blokerer solens stråler.

Skygge i flot design og med lærketræ

Man finder sjældent så smukke solsenge, som det er tilfældet med solvognen fra Moreland. Den skiller sig ud fra mange af dem, der ellers findes på markedet.

Prisen er også derefter, og det er ikke helt underligt. Solsengen består nemlig af lækkert lærketræ og tekstiler i en smuk cremefarve. Solsengens skygge er også original i sin udformning. Den indrammer solsengen perfekt og leder tankerne hen på tropiske sommeraftener. To puder medfølger også, når man køber sengen.

Elegante kurver til afslappende stunder

Solvognens smukke kurver snor sig langs jorden, og det ligner nærmest, at sengen ikke rører jorden. Den består af runde buer, og den vil se formidabel ud på enhver terrasse. Tekstilerne i solsengen, inklusiv puderne, er coatet, så de kan tåle det uforudsigelige, danske sommervejr.


Opsummering – Sådan vælger du den rigtige solseng med skygge

I denne artikel har vi præsenteret dig for 3 forskellige slags solsenge med skygge. De er alle gode til sommerdage, hvor solens stråler er ekstra skarpe, eller hvor du gerne vil dykke ned i en bog.

Vi har taget udgangspunkt i forskellige prisklasser, udformninger og særlige karakteristika udover evnen til at skygge for solen med en solskærm. Derved har du som forbruger de bedste muligheder for at finde en solseng med skygge efter din smag og dit behov.

Vi har gjort os særdeles umage for at finde en bred variation af solsenge med skygge. Der er både dem, der kan klappes sammen og tages under armen, og dem, der bidrager lige så meget med æstetik og design som med uovertruffen komfort på varme dage.

Alt sammen så du kan blive klogere på dine behov. Vi håber, at du nu ved, hvilken du skal gå efter, næste gang du skal solbade.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en solskærm?

En solskærm er en skærm, der blokerer for solen. Skærmen er typisk placeret på en solseng, så den holder ansigtet fri for direkte sollys. Skærmen kan justeres efter behov, og efter hvor lyset rammer.

Hvorfor er solsenge med skygge populære?

Solvogne med skygge er populære, da man du får mulighed for at nyde solens varme på kroppen og holde ansigtet fri. En fordel hvis du fx læser en bog eller blot vil holde ansigtet ude fra solen.

Hvor mange forskellige solsenge med skygge findes der?

Der findes mange forskellige slags solsenge med skygge. De kan både være til én person eller to personer. Materialet, farven og formen kan også variere efter mærke og forhandler.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering