Stiga buskrydder Guide – Derfor er en Stiga buskrydder et godt valg

Stiga buskrydder Guide – Derfor er en Stiga buskrydder et godt valg

18/05/2021 0 Af Morten

Hvem vil ikke gerne have en have, der står helt skarpt, når sæsonen går i gang? For at du kan få en veltrimmet have, kan det være nødvendigt, at du erhverver dig de helt rigtige maskiner til at klare arbejdet for dig. Og med en buskrydder kommer du langt.

LÆS OGSÅ: Buskrydder guide: Den ultimative guide til at finde din næste buskrydder

Her kan du læse meget mere om buskryddere fra Stiga, der er solide og af den bedste kvalitet. Vi fortæller dig selvfølgelig også, hvorfor du skal vælge en buskrydder til dit fremtidige havearbejde.


Hvad er en buskrydder?

Buskrydderen er et forholdsvis stort og robust stykke værktøj, der kan hjælpe dig godt igennem havearbejdet. Herpå er monteret en klinge, der slår planterne ned, når du bruger buskrydderen på dem. I dag finder du mange forskellige modeller fra Stiga, og du kan være helt sikker på, at disse produkters kvalitet er i top.

Med en Stiga buskrydder kan du få en model, der passer præcis til dine behov. Skal du bruge den til almindeligt havearbejde, kan Stiga SBC 48 AE være den helt rigtige model for dig. Denne findes hos adskillige store anerkendte online forhandlere, hvor vi har fundet den til nogle af de skarpeste priser på markedet:

→ Set hos 10-4.dk til 1.479 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.595 kr.

Vil du hellere have en model, der med sikkerhed kan klare alle opgaver, er Stiga SBC 252 D det ideelle valg for dig.

→ Set hos Homeshop.dk til 2.295 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.305 kr.

Der er altså noget for alle og enhver, og i det følgende vil vi kigge lidt nærmere på, hvad du skal kigge efter, når du skal finde en Stiga buskrydder.


Stiga buskrydderes kvaliteter: Hvad er vigtigt at holde øje med?

 

Når det kommer til forskellige modeller fra Stiga, er der nogle ting, som du kan vurdere den respektive model på. Først og fremmest skal du vurdere, om din buskrydder fra Stiga skal køre på benzin eller el. For du finder nemlig begge dele.

Er du til en Stiga buskrydder, der er batteridrevet, kan du vælge SBC 48 AE 48V, der er særdeles støjsvag og brugervenlig. Vil du gerne have en model, der har en kraftig motor, kan vi stærkt anbefale SBC 252 D, der er en af de mest kraftfulde modeller fra Stiga. Denne model vejer en smule mere på grund af den kraftfulde motor, men egner sig til gengæld godt til store arealer.

Samtidig er selve klippebredden også afgørende for dit valg. Jo større en klippebredde, desto nemmere kommer du igennem arbejdet. En stor klippebredde kan være en smule sværere at håndtere på de små områder, idet den har svært ved at komme ind i krogene.


Størrelsen er også vigtig

Selve modellens størrelse og vægt kan også være afgørende for din beslutning. For selvom en Stiga buskrydder i sig selv er et håndgribeligt stykke værktøj, så er der forskel på modellernes vægt og størrelse. Derfor kan det være værd at have dette in mente, når du skal købe den rette model.

Generelt vil modellerne, der er batteridrevne, være en smule lettere end de benzindrevne modeller. Her skal du nemlig ikke bære rundt på en motor, men blot et lille batteri, som du kan lade op efter brug.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering