Stiga hækkeklipper – Er du på udkig efter den bedste Stiga hækkeklipper?

Stiga hækkeklipper – Er du på udkig efter den bedste Stiga hækkeklipper?

30/03/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hos Havesektionen hjælper vi dig med at finde den rette Stiga hækkeklipper, som matcher dine behov og forventninger til perfektion. Er du altså på udkig efter en ny hækkeklipper fra Stiga, er du endt det helt rigtige sted.

Uanset om du søger en Stiga hækkeklipper til privat eller professionelt brug, hjælper vi dig ét skridt tættere på den rette hækkeklipper. Hækkeklippere bruges typisk til at holde hækkene flotte og præsentable, således at genstridige og vilde gevækster ikke tager overhånd og efterlader hækken rodet og uskøn.

LÆS OGSÅDen ultimative hækkeklipper guide: Spar tid og kræfter med den rette hækkeklipper

Her på siden kan du finde oplysninger om hækkeklippere. Der findes flere forskellige modeller med hver deres egenskaber, som egner sig til forskellige former for hækkeklipning.

Ved du eksempelvis, hvorvidt det er en benzin-, el- eller batteridreven hækkeklipper, som er det rette valg for dig? Vi hjælper dig ikke blot med at lære de forskellige egenskaber at kende; vi guider dig også til nogle af markedets absolut bedste priser på Stiga hækkeklippere fra online byggemarkeder.


Stiga hækkeklipper med benzin – Fordele og ulemper

Benzindrevne hækkeklippere er kendt for at være kraftigere og have en større klippedybde, der gør dem i stand til at klare kraftige og tykke grene. Dermed kan hækkeklippere med benzin typisk også klare større buske og hække i haven.

Én af de store fordele ved en benzindrevet hækkeklipper er, at den ikke er begrænset af levetiden på et batteri, som eksempelvis en batteridreven hækkeklipper er. Så længe der er benzin på motoren, kan du fortsætte med at klippe hæk i ét væk.

Ulemperne ved de benzindrevne hækkeklippere er til gengæld, at de ofte er tungere i vægt grundet motoren, og at de larmer mere end batteridrevne og elektriske hækkeklippere.

Stiga hækkeklipper

Derudover er anskaffelsesprisen også højere, men omvendt får du samtidig også en utroligt kraftig hækkeklipper, som kan klare stort set alle opgaver og arbejdsforhold, som denne Stiga SHP 60 hækkeklipper med benzin med en klippedybde på hele 27 mm.

Denne findes hos adskillige online webshops, hvor vi har fundet de hos følgende til de bedste priser:

→ Set hos 10-4.dk til 1.291,55 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.695 kr.


Stiga-hækkeklipper med batteri – Fordele og ulemper

De batteridrevne hækkeklippere er lette og kan bruges overalt i haven. De har ligeledes et lavere støjniveau og en lavere vægt, hvilket gør dem yderst fleksible at manøvrere rundt med, og du skal hverken bekymre dig om ledning eller benzin.

Selvom de benzindrevne hækkeklippere er kendt for at være ekstrakraftige og at have en større klippedybde, kan du altså også finde en Stiga hækkeklipper med batteri med ekstra klippedybde på 27 mm.

Billig stiga hækkeklipper

→ Set hos Homeshop.dk til 1.255 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.338 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.338 kr.

Til gengæld er du dog begrænset af batteriets arbejdstid, som er begrænset. Har du eksempelvis en større hæk, kan du måske ikke klare arbejdet på en enkelt opladning. Derfor kan det være nødvendigt at have et ekstra batteri liggende, således at du nemt og hurtigt kan skifte, når det første løber tør.


Stigas elektriske hækkeklippere – Fordele og ulemper

Elektriske hækkeklippere løber aldrig tør for strøm, og de er utroligt lette i vægt, hvilket er en fordel, hvis du har en høj hæk, som skal klippes ofte. Derudover er de også støjsvage i forhold til eksempelvis de benzindrevne modeller. Med en elektrisk hækkeklipper vil du aldrig være udsat for, at du ikke kan blive færdig med at klippe hækken – medmindre du kommer til at klippe ledningen over, naturligvis.

Det leder os let og elegant videre til én af de primære ulemper ved elektriske hækkeklippere. De kræver nemlig ikke blot, at du har en stikkontakt i nærheden og eventuelt en forlængerledning liggende derhjemme. De kræver også, at du har et skarpt øje på, hvor ledningen er, mens du klipper hæk, således at du undgår at klippe ledningen over.

De er desuden heller ikke lige så kraftige som de benzindrevne modeller, men har du blot et lille stykke hæk med grene i almindelig tykkelse, kan du sagtens nøjes med en hækkeklipper med ledning.


Hvilken type hæk har du?

I jagten efter den rette hækkeklipper skal du ikke blot kigge på, hvad den enkelte hækkeklipper kan, men derimod også på din konkrete situation.

Du skal blandt andet forholde dig til, hvilken type hæk du har, hvor den er placeret i forhold til dit hus, og hvor stor den er. Nedenfor får du tre tips til, hvad du skal være bevidst omkring, inden du investerer i en hækkeklipper.

1. Har du mange eller få hække?

Antallet af hække har faktisk stor betydning for, hvorvidt du skal investere i den ene eller anden hækkeklipper. Har du mange hække, kan det eksempelvis være en fordel at købe en benzindrevet hækkeklipper med et længere blad, da den kan klare arbejdet hurtigere.

Derudover skal du heller ikke bekymre dig for, om hækkeklipperen er ved at løbe tør for strøm, eller om ledningen kan nå hele vejen rundt. Har du derimod få hække, kan du sandsynligvis nøjes med en batteridrevet hækkeklipper som denne fra Stiga, der alligevel har hele 95 minutters arbejdstid i sig på en enkelt opladning.

bedste stiga hækkeklipper→ Set hos Byghjemme.dk til 1.110 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.110 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.205,15 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.255 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.274 kr.

2. Hvor er din hæk placeret?

Hækkens placering kan være med til at afgøre, hvorvidt du skal have fingrene i en elektrisk haveklipper eller ej. Har du meget hæk lige uden for døren og med et strømstik inden for rækkevidde, kan du sandsynligvis komme fint omkring med en elektrisk Stiga hækkeklipper med ledning.

Den er nem at manøvrere rundt med, og du skal hverken tænke på, at den larmer for meget, eller at den er ved at miste strøm. Er din hæk derimod placeret en smule væk fra huset, vil en batteri- eller benzindrevet hækkeklipper formentlig være et smartere valg.

3. Hvor høj er din hæk?

Højden på din hæk kan ende med at få stor indflydelse på valg af hækkeklipper – især hvis du ønsker at gøre hækkeklipningen lettere for dig selv. Er det nødvendigt med en stige, hvis du skal klippe din hæk? I så fald kan det være en god idé at kigge nærmere på en Stiga hækkeklipper med en længere sværdlængde eller et teleskopskaft.

Det gør det ikke blot nemmere, men derimod også mere sikkert at klippe hækken, da du står sikkert på jorden og kan vinkle hækkeklipperen i den ønskede vinkel.

Hvis ikke du er interesseret i en hækkeklipper med teleskopskaft, kan du også kigge nærmere på det såkaldte multiværktøj fra Stiga, hvori du både får en smal hækkeklipper og en stangstav med 20 cm sværd. Det gør det nemmere at klare opgaver i haven, hvor almindelige haveredskaber og -maskiner må opgive – også hækkeklippere.

Bedst i test stiga hækkeklipper→ Set hos Byghjemme.dk til 1.699 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.699 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.723,50 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.795 kr.


Lad os hjælpe dig med at finde en billig Stiga hækkeklipper

Hos Havesektionen hjælper vi dig med at finde din nye Stiga hækkeklipper på tilbud. Hvad end du er på udkig efter en Stiga hækkeklipper med batteri, benzin eller ledning, guider vi dig til sider på nettet, hvor du kan finde gode tilbud på hækkeklippere fra Stiga. Vi anbefaler kun forhandlere, der leverer kvalitetsmaskiner til de bedste priser på markedet. Du kan derfor trygt bestille din nye Stiga hækkeklipper hos de udvalgt webshops.

Fælles for alle onlinebyggemarkeder, vi henviser til, er, at de har et skarpt udvalg af hækkeklippere, og du kan uden tvivl finde netop dén hækkeklipper, du står og mangler – uanset om det er til professionelt eller privat brug.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering