Stiga havetraktor – Derfor skal du vælge Stiga

Stiga havetraktor – Derfor skal du vælge Stiga

01/10/2021 0 Af Daniel

Har du en stor have, kan det være en fordel med en havetraktor. Den kan nemlig gøre græsslåningen lidt mere overskuelig. Der er dog rigtig mange forskellige producenter at vælge imellem på markedet for havetraktorer.

Vi har lavet en guide til, hvorfor du skal vælge en Stiga havetraktor. Her kan du blive klogere på de mange fordele, der netop er ved Stiga. Vi kigger på to konkrete havetraktorer fra Stiga. Derudover kigger vi på nogle af de generelle fordele ved Stiga, der også er kendt for sine Stiga-plæneklippere.

Læs videre her i indlægget, og bliv klogere på, hvorfor en Stiga havetraktor er et godt valg.


Stiga Tornado 2098 H Havetraktor

Stiga havetraktor

→ Set hos Frishop.dk til 12.879 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 12.879 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 12.989 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 13.995 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 13.995 kr.

Vi starter med at tage et nærmere kig på Stiga Tornado 2098 H Havetraktor. Her får du en Stiga havetraktor med en masse gode egenskaber.

Du får her en havetraktor, der har en klippebredde på 98 cm. Det betyder, at du forholdsvist hurtigt kan få overstået græsslåningen.

Du sætter dig nemt op på havetraktoren, tænder for den og træder på pedalen. Nemmere bliver det ikke at få slået græs. Med denne Stiga havetraktor kan du vælge imellem syv forskellige klippehøjder.

Det betyder, at du kan tilpasse højden til, hvor langt dit græs er blevet. Derudover kan der være behov for forskellige klippehøjder alt efter årstiden. Med de forskellige muligheder er der rig mulighed for at tilpasse det specielt til din plæne. Klippehøjden går fra minimum 2,5 cm til maksimum 8 cm.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Du får her en Stiga havetraktor med to forskellige klippesystemer. Du kan vælge imellem sideudkast og bioklip. Vælger du bioklip, vil græsset blive klippet helt fint, hvorefter det fordeler sig jævnt over din plæne. Med bioklip har du mulighed for at gøde din plæne. Det kan være med til at give dig en flot grøn plæne, der er helt tæt.

En af fordelene ved denne Stiga havetraktor er, at du kan bruge den til meget mere end græsslåning. Der er en masse muligheder for at tilkoble forskellige redskaber. Det kan for eksempel være en vogn bag på traktoren. På den måde kan du transportere haveaffald eller lignende uden besvær. Du får derfor en multi-havetraktor med et væld af muligheder for at gøre havearbejdet lettere.

Der er også sørget for ekstraordinære detaljer på denne Stiga havetraktor. Der er for eksempel sørget for et ergonomisk rat med Soft Grip. Derudover finder du et opbevaringsrum og en kopholder. Der er derfor ingen grund til at tørste, mens du slår græs med denne Stiga havetraktor.


Stiga Estate 2084 H Havetraktor med opsamler

Stiga have traktor med opsamler

→ Set hos Frishop.dk til 16.995 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 16.995 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 17.495 kr.

Vi tager nu et kig på Stiga Estate 2084 H Havetraktor. Her får du også en rigtig god havetraktor, men med nogle lidt andre detaljer. Lad os kigge lidt nærmere på den. Denne Stiga havetraktor har en klippebredde på 84 cm.

Denne model kan derfor også hurtigt hjælpe dig med at få en flot og nyklippet plæne. Her benyttes der også et pedalsystem, hvor du bare trykker på speederen, og så kører du derudaf.

Også ved denne Stiga havetraktor har du mulighed for at vælge imellem syv forskellige klippehøjder. Du kan derfor også med denne model tilpasse klippehøjden specielt til din græsplæne. Du har mulighed for at vælge en klippehøjde på 2,5 cm til 8 cm.

Denne Stiga Estate havetraktor adskiller sig fra Tornado modellen ved, at den har tre forskellige klippesystemer. Du kan vælge imellem bioklip, sideudkast og bagudkast.

Bioklip fungerer på samme måde ved denne Stiga Estate som ved Stiga Tornado. Du kan derfor gøde din plæne let og elegant, når du er i gang med græsslåningen.

Der er en særlig detalje, når du vælger bagudkast. Her bliver det nemlig kastet direkte i en opsamler. Du slipper derfor for at skulle rive græs sammen efterfølgende. Dette er derfor en af de nemmere løsninger.

Opsamleren er forholdsvis stor til Stiga Estate modellen. Den kan rumme hele 200 liter. Du skal derfor ikke tømme den i tide og utide.

Ved denne model får du også de smarte detaljer. Stiga Estate har også kopholder og opbevaringsrum. Derudover får du det gode ergonomiske Soft Grip-rat. Stiga Estate er derfor også en rigtig god løsning, når du overvejer en Stiga havetraktor.

Vil du vide mere om havetraktorer? Læs vores havetraktor-guide her.


Kan man få en Stiga havetraktor med frontklipper?

Vi har nu præsenteret dig for to Stiga havetraktorer, hvor klipperen er placeret under havetraktoren. I nogle tilfælde kan det være en fordel med en havetraktor, der har en frontklipper. Overvejer du en Stiga havetraktor, er det også muligt at finde en havetraktor netop med frontklipper.

En havetraktor med frontklipper er ideel, hvis du vil have det fulde overblik over, hvor du klipper græsset. Det kan for eksempel være en optimal løsning, hvis du har en have med mange bede og buske.

Du vil selvfølgelig helst sikkert og ubesværet rundt om disse beplantninger. Med en havetraktor med frontklipper kan du langt nemmere se, hvad du rammer og ikke rammer for den sags skyld. Du har et bedre udsyn over klipperen og kan derfor bedre manøvrere rundt om diverse beplantninger.


Vælg en Stiga plænetraktor, når du vil have kvalitet

Når du skal en havetraktor, er det selvfølgelig vigtigt, at du får en model, der er af god kvalitet. Det giver dig nemlig en havetraktor, som du kan få stor glæde af i mange år. Derudover får du ofte en mere effektiv maskine, der netop kan give dig en flot plæne.

Når du vælger en Stiga havetraktor, får du netop høj kvalitet. Der er sørget for smarte og intelligente løsninger, der nemt og bekvemt hjælper dig med at få den flotteste plæne i nabolaget.

LÆS OGSÅ: Gasgrill Guide – Sådan finder du den bedste gasgrill til din terrasse

Stiga har mere end 80 års erfaring i branchen, hvor især de innovative løsninger er i fokus. Du kan derfor trygt vælge en Stiga havetraktor. Her kan du nemlig være sikker på, at der er valgt kvalitetsmaterialer og sørget for gennemtænkte løsninger.

Er kvalitet et must for dig, er en Stiga havetraktor derfor det oplagte valg. Her får du rigtig meget havetraktor for pengene. Derudover slipper du for en masse besvær. Det er bare at sætte sig til rette i førersædet og køre derudaf. Nemmere bliver det ikke.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering