Stiga plæneklipper – din guide til valg af plæneklipper fra Stiga

Stiga plæneklipper – din guide til valg af plæneklipper fra Stiga

25/05/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skal din græsplæne stå helt skarpt, skal der en effektiv plæneklipper til. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige model, der passer perfekt til dit behov. Vi står dog klar til at hjælpe.

LÆS OGSÅ: Plæneklipper guide – Din guide til at finde en god plæneklipper

Vi vil her præsentere dig for fire forskellige plæneklippere fra Stiga. Stiga kan nemlig være et rigtig godt bud, når du skal bruge en ny græsslåmaskine. Vi har samlet noget til forskellige behov. Du kan derfor finde inspiration til, hvad der kan være den optimale løsning for dig. Læs med i indlægget, og bliv klogere på, hvad Stiga kan tilbyde.


Effektiv græsslåmaskine – Combi 48 SQ

Stiga plæneklipper→ Set hos Frishop.dk til 2.326 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 2.326 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 2.495 kr.

Vi starter med at kigge nærmere på Stiga-plæneklipper ­– Combi 48 SQ. Der er her tale om en benzindrevet plæneklipper, som er yderst effektiv.

Denne Stiga-plæneklipper er oplagt til de større græsplæner på op til 1.200 kvadratmeter. Du får her en model med en klippebredde på 46 cm. Du kan derfor hurtigt og effektivt få en flot plæne.

Der er her tale om en Stiga-bioklipper. Det betyder, at du kan vælge et klippesystem, der efterlader det afklippede græs i helt små og fine græsstrå.

De afklippede græsstrå vil blive kastet ud på græsplænen igen i et tyndt og jævnt lag. Det er med til at gøde græsplænen, så du kan få en endnu flottere og grønnere græsplæne.

Du får dog ikke kun en Stiga-bioklipper. Du kan nemlig også vælge andre klippesystemer. Der er mulighed for både sidekast og bagudkast. Vælger du bagudkast, kan du vælge at samle det afklippede græs i den medfølgende opsamler. Du får her en stor opsamler, der kan rumme hele 60 liter.


Plæneklipper med batteri – Combi 43 MAE

Bedste Stiga plæneklipper→ Set hos Frishop.dk til 3.256 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 3.256 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 3.300 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.321 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 3.695 kr.

Vi tager nu et nærmere kig på Stiga Combi 43 MAE 3-i-1-plæneklipper. Denne Stiga-plæneklipper er en model med batteri. Du slipper derfor for at skulle køre udenom en ledning, som for eksempel er tilfældet med en elplæneklipper.

Denne Stiga-plæneklipper er yderst velegnet til mindre haver på op til 400 kvadratmeter. Den har en klippebredde på 41 cm og er rigtig god til haver hovedsageligt med græsarealer.

Ved denne Stiga-plæneklipper kan du vælge mellem forskellige klippesystemer. Du får også en Stiga-bioklipper, der kan hjælpe dig med at gøde din plæne.

LÆS OGSÅ: Akku-plæneklippere – Bliv guidet til den optimale model

Derudover er der også mulighed for bagudkast. Ved bagudkast er det oplagt at benytte den medfølgende opsamler. Du får her en opsamler, der kan rumme 60 liter. Du slipper derfor for at skulle tømme opsamleren hele tiden.


Smart plænetraktor – Combi 3072 H

Stiga havetraktor→ Set hos Frishop.dk til 14.489 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 14.489 kr.

→ Set hos Coop.dk til 15.199 kr. (15.999 kr. for ikke-medlemmer)

→ Set hos 10-4.dk til 15.809 kr.

Har du en kæmpe græsplæne, kan det være en fordel med en plænetraktor. Vi har derfor også valgt at præsentere dig for Stiga-havetraktor Combi 3072 H. Her får du en smart Stiga-plænetraktor, der kan gøre det til en leg at klare græsplænen. Denne model er benzindrevet.

Denne Stiga-plænetraktor er optimal til større græsplæner. Den er oplagt, hvis du har en have på op til 2.500 kvadratmeter. Med en klippebredde på 72 cm kan du hurtigt få bugt med græsset på din store plæne. Med denne Stiga-havetraktor behøver du derfor ikke at få sved på panden, når græsset skal slås.

Du får her en Stiga-bioklipper, hvor du hurtigt og nemt kan gøde plænen. Du kan dog også vælge at benytte bagudkast. Med denne Stiga-plænetraktor er der dog sørget for en stor opsamler bagpå. Opsamleren kan rumme hele 170 liter. Du kan derfor nå rigtig meget, før der er behov for at tømme den. En smart detalje er, at du kan tømme Stiga-plænetraktor direkte fra førersædet.


Elplæneklipper – Collector 39 E

Billig Stiga plæneklipper

Vi tager nu et nærmere kig på en elektrisk plæneklipper fra Stiga. Vi præsenterer dig her for Stiga Collector 39 E-plæneklipper. Når du vælger en elektrisk plæneklipper fra Stiga, skal du tilslutte strøm for at kunne køre. Fordelen ved det er, at den altid er klar til at køre. Du skal ikke tænke på, om der er benzin på plæneklipperen, eller om batteriet er opladet.

Denne Stiga-plæneklipper er særdeles god til de mindre haver på under 500 kvadratmeter. Med en klippebredde på 37 cm kan den komme til de mest gængse steder, samtidig med at du effektivt får slået græsset.

Denne model benytter bagudkast som klippesystem. Du skal dog ikke hele haven igennem med en løvrive efterfølgende. Der medfølger nemlig en opsamler til plæneklipperen, der samler det afklippede græs. Opsamleren har en volumen på 40 liter. Du kan derfor nå langt, før den skal tømmes.


Vælg en Stiga-plæneklipper, der passer til dit behov

Når du skal have en Stiga-plæneklipper, er det vigtigt, at du vælger en model, der passer til dit behov. Ved at tage højde for din have og dine personlige præferencer kan du lettere finde den ideelle model.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Vi har her i indlægget givet dig inspiration til fire forskellige Stiga-plæneklippere, der hver især kan noget forskelligt. Det kan være et godt sted at starte, når du har brug for inspiration. Derudover kan det også være en fordel at kigge på stiga.dk, hvor du kan se hele udvalget.

Spar penge ved at vælge en Stiga-plæneklipper på tilbud ved Stiga-forhandlere

Er du brændt varm på en Stiga-plæneklipper, forstår vi dig godt. Du gør nemlig et rigtig godt køb, når du vælger en Stiga-plæneklipper. Vil du gøre et endnu bedre køb, er det oplagt at kigge efter en Stiga-forhandler, hvor du kan få en Stiga-plæneklipper på tilbud.

Ved at holde øje med tilbud kan du få en billig Stiga-plæneklipper, uden at du går på kompromis med kvaliteten. Det er den perfekte løsning, hvor du får den ideelle plæneklipper til en god pris.

Der findes mange forskellige Stiga-forhandlere. Du kan med fordel gå ind på stiga.dk og finde et overblik over alle forhandlerne. På stiga.dk kan du også finde mere inspiration til de mange forskellige muligheder med en Stiga-plæneklipper.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering