Stiga robotplæneklipper – De bedste robotplæneklippere fra Stiga

Stiga robotplæneklipper – De bedste robotplæneklippere fra Stiga

05/04/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Drømmer du om sol, sommer og nyslået græs? Drømmer du også om at slappe af, mens græsplænen bliver slået for dig? Med en robotplæneklipper kan du læne dig tilbage, mens robotten klarer det hårde arbejde i din have. Lyder det godt? Så læs med her, hvor vi kigger på tre robotplæneklippere fra Stiga. Med denne Stiga robotplæneklipper test kan du finde den perfekte robotplæneklipper til din have.

Stiga robotplæneklipper tilbud – kvalitet til lavpris

Før du køber din nye robotplæneklipper, bør du først og fremmest overveje, hvor dyr den skal være. Der findes robotplæneklippere i mange forskellige prisklasser, så du kan med garanti finde den, der passer til dig. Som hovedregel skal du dog mindst give 3.000 kr. for en robotplæneklipper. Skal du have en rigtig god én, må du give lidt mere for den, medmindre du er så heldig at finde et Stiga robotplæneklipper tilbud.

LÆS OGSÅ: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

Den anden ting, du bør overveje, er, hvad dit behov er. Der findes nemlig robotplæneklippere til mange forskellige arealer. Mens de mindste robotplæneklippere kan klare græsplæner på et par hundrede kvadratmeter, kan de største af dem klare flere tusinde. Vælg derfor den robotplæneklipper, der passer til dig og din have.

I denne Stiga robotplæneklipper test har vi som nævnt samlet de tre bedste kandidater til jobbet som din nye robotplæneklipper fra Stiga. Fællesnævneren er alsidigheden ift. terræn, den smarte teknologi/funktioner og det lave støjniveau. Vi har ovenikøbet udvalgt forhandlere, der er ganske rundhåndede ift. priser og udsalg, hvorfor du tit vil kunne finde Stiga robotplæneklipper tilbud.

Stiga robotplæneklipper test: Svensk, når det er bedst

Stiga er et svensk varemærke, der blandt andet producerer havemaskiner og -redskaber. Virksomheden er primært kendt for sine plæneklippere – herunder de populære robotplæneklippere. I dag er Stiga en af de førende fabrikanter af plæneklippere, hvilket blandt andet kommer til udtryk i deres praktiske og pålidelige robotplæneklippere.

Der er tale om svensk kvalitet og funktionalitet, når det er allerbedst, og modellerne var derfor oplagte for os at anmelde i denne Stiga robotplæneklipper test. Den svenske fabrikant giver dig så meget for pengene, at de fortjente deres helt egen test.


Stiga Autoclip M3 – Pålidelig robotplæneklipper til mindre græsplæner

Stiga robotplæneklipper→ Set hos Davidsenshop.dk til 5.499 kr.

Den første model i vores Stiga robotplæneklipper test er velegnet til små græsplæner/grønne arealer. Her kan Stiga Autoclip M3 være den helt rigtige robotplæneklipper for dig. Den kan klare arealer på op til 300 m2.

En af de største fordele ved denne robotplæneklipper er, at den både er lille og støjsvag. Den har et lydniveau på 72 dB, som både du og naboerne vil sætte pris på.

Køber du denne robotplæneklipper, skal du definere dens arbejdsområde ved at nedlægge et kabel. Hvis du tager robotplæneklipperen op fra jorden, stopper den med det samme.

Du kan styre denne robotplæneklipper fra en app på telefonen. Det er derfor nemt at indstille robotplæneklipperen, så den klipper græsset, når det passer dig allerbedst. Hvis du køber denne robotplæneklipper, får du en lille, pålidelig og støjsvag robotplæneklipper, der kan det, den skal.


Stiga Autoclip M5 – Robust robotplæneklipper til mellemstore græsplæner

robotplæneklipper stiga→ Set hos Davidsenshop.dk til 6.999 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 7.900 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 7.995 kr.

Har du en lidt større have, bør du i stedet købe en Stiga Autoclip M5, der kan klare arealer på op til 500 m2.

Robotplæneklipperen kan klare en hældning på 45 %. Den klipper i 50 minutter per cyklus i to separate områder.

Det tager en time og 15 minutter for robotplæneklipperen at lade op. Robotplæneklipperen fra Stiga har en kniv på 25 cm, der sikrer, at din græsplæne bliver slået til perfektion.

Desuden har den en regnsensor, der betyder, at den selv kører tilbage til sin ladestation, hvis det begynder at regne. Robotplæneklipperen har også en pinkode, der beskytter den mod tyveri.

For at denne robotplæneklipper virker, skal du opsætte et kabel, der definerer robottens arbejdsområde. Det medfølgende kabel er 100 meter langt. Med i pakken hører desuden 100 pløkker til at fastsætte kablet.

Du kan nemt styre robotplæneklipperen fra din smartphone. Der findes nemlig en gratis app, som du kan bruge til at installere og programmere robotplæneklipperen, så den klipper efter netop dine behov. På trods af at denne robotplæneklipper er lidt større end M3, er den stadig meget støjsvag. Det er derfor stadig behageligt at sidde i haven, mens græsset bliver slået for dig. Har du en lille eller mellemstor græsplæne, så kan denne robotplæneklipper fra Stiga være det ideelle valg for dig.


Stiga Autoclip M7 – pålidelig robotplæneklipper til større græsplæner

stiga m7→ Set hos Homeshop.dk til 9.800 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 9.499 kr.

Denne robotplæneklipper minder rigtig meget om Autoclip M3 og Autoclip M5. Den største forskel er, at den kan klare et større areal. Den virker nemlig på græsplæner, der er op til 700 m2.

Robotplæneklipperen klipper i op til to timer i tre separate områder. Den har en klippebredde på 25 cm, hvilket betyder, at din græsplæne hurtigt bliver slået.

På trods af, at robotplæneklipperen kan klare et større areal, er den stadig lille og støjsvag. Den har et støjniveau på 72 dB, ligesom den mindre version. Med i pakken medfølger et 150 meter langt kabel og 200 pløkker. Dem skal du nedlægge i jorden for at definere robottens arbejdsområde.

Du kan styre robotplæneklipperen fra en gratis app. Robotplæneklipperen er desuden tyverisikret med en pinkode. Har du en mellemstor eller stor græsplæne, så kan Autoclip M7 fra Stiga være den helt rigtige robotplæneklipper for dig. Sætter du pris på, at der ikke er sparet på noget, kan denne model meget vel være vinderen i vores Stiga robotplæneklipper test.


Stiga robotplæneklipper – bedst i test?

Vi har her kigget på tre forskellige robotplæneklippere fra Stiga. De har alle deres fordele, da de udmærker sig på hver deres måde. Den største forskel på dem er dog, hvor stort et areal de kan klippe. De tre robotplæneklippere fra Stiga i denne guide kan klippe et areal på 300 m2, 500 m2 og 700 m2. Fælles for dem alle er, at de er støjsvage. Du kan derfor sagtens sidde i haven med en god bog, mens robotplæneklipperen gør det hårde arbejde.

LÆS OGSÅ: Kompostkværn guide – Her finder du den helt rigtige kompostkværn

Når du vælger din robotplæneklipper fra Stiga, bør du vælge efter dit behov. Der er ikke nogen grund til at købe en dyr og avanceret robotplæneklipper, hvis du blot har brug for at klippe et lille areal. Brug derfor tid på at undersøge markedet og find den, der passer til dig.

Når du har fundet den helt rigtige robotplæneklipper, kan du med fordel bruge en af de mange online sammenligningssider, der lader dig finde den billigste robotplæneklipper. Når robotplæneklipperen er din, kan du blot læne dig tilbage og nyde sommeren i Danmark.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering