Stiga sneslynge Guide – Skal din næste sneslynge være fra Stiga?

Stiga sneslynge Guide – Skal din næste sneslynge være fra Stiga?

17/01/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Virksomheden Stiga blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1934 af Stig Hjelquist. Det er dårligt til at forstå den dag i dag, men faktisk startede virksomheden ud med at sælge bordtennisborde og udstyr til bordtennis generelt. Men der er sket meget siden da. For da man i 1954 begyndte at importere motoriserede plæneklippere fra USA, vendte bøtten lige så stille. For disse havemaskiner endte med at blive Stigas mest succesfulde produkter i deres samlede sortiment.

Stiga har dog ikke sluppet deres passion for bordtennis helt. Disse produkter produceres nemlig stadig under navnet Stiga Sports, som dog nu er en virksomhed for sig og intet har med Stiga at gøre. Foruden bordtennisudstyr producerer og sælger Stiga Sports også andre sportsprodukter inden for sportsgrene som eksempelvis kælkning og bordhockey.

LÆS OGSÅBedste sneslynge? Vi guider dig på vej til at finde den bedste og billigste sneslynge

Man har dog for længst forladt forholdene i Sverige til fordel for varmere himmelstrøg, og i dag har Stiga hovedkontor i Castelfranco Veneto, Treviso i Italien. Og Stiga sælger sine produkter i 70 lande. Derudover har virksomheden datterselskaber placeret rundt omkring i Europa. Ja, i hele 13 forskellige europæiske byer kan man finde en Stiga-filial. Heriblandt også i Danmark.

Stiga er som sagt en virksomhed, der især er kendt for sine redskaber til haven. Og du er formentlig stødt på deres genkendelige gule og sorte produkter, hvis du er gået forbi nogen, der var i færd med at slå deres græs. Men det er ikke kun til anvendelse i sommerhalvåret, at Stiga tilbyder brugbare redskaber. De har også mange produkter, der er beregnet til vinterperioden. Og i denne artikel vil vi se nærmere på Stigas mange sneslynger, der kan være temmelig uundværlige, når vinteren rammer landet.


Stiga ST 4851 AE sneslynge eller Stiga Snow Frost ES 5,0 HK M7e sneslynge?

Stiga ST 4851 AE

Har du et større område, der skal ryddes for sne, kan det tage sin tid, hvis du ikke har det rigtige udstyr. Derfor gælder det også om at finde den sneslynge, der matcher dine behov.

For de forskellige sneslynger – uanset størrelse – har hver deres fordele og ulemper. Derfor er det vigtig at finde den, der matcher ens behov bedst. Og så skal betjeningskomforten være helt i top!

Når talen falder på Stigas sneslynger, er det ofte to sneslynger, der bliver fremhævet. Nemlig Stiga ST 4851 AE sneslynge og Stiga Snow Frost ES 5,0 HK M7e sneslynge, der forhandles af forskellige online webshops til forskellige priser.

Stiga ST 4851 AE har vi fundet hos disse store anerkendte online shops, til nogle af markedets bedste priser:

→ Set hos Homeshop.dk til 2.095 kr.

Bedste stiga sneslynge

Stiga Snow Frost ES 5,0 HK M7e

Stiga Snow Frost ES 5,0 HK M7e har vi ligeledes fundet:

→ Set hos CleanXpert.dk til 5.099 kr.

For Snow Frost’en er nemlig drevet af benzin, mens ST 4851’ern er batteridrevet. Både benzin- og batteridrevne sneslynger er meget mere fleksible i forhold til eksempelvis elektriske sneslynger, da man ikke behøver være i nærheden af en strømtilslutning. Omvendt kan man med den batteridrevne model risikere, at man løber tør for strøm midt i arbejdet. Det kan betyde et ophold i arbejdet på op imod tre timer, da det er sneslyngens ladetid.

En af de ulemper, der ofte følger med en benzindreven sneslynge, er støjgenerne fra motoren. Dette gælder også for Snow Frost-modellen. Snow Frost’en er dog udstyret med en 4-taktsmotor, der er væsentlig mere støjsvag end en 2-takstmotor. Du vil derfor kunne forvente en halvering af støjniveauet med en sådan motor.

En anden ting, der er værd at overveje, når man skal vælge sneslynge, er længden på dens kast af sne. I dette tilfælde kaster Snow Frost’en op imod otte meter, mens ST 4851-modellen kaster sneen mellem 1 til 6 meter. Så overvej, hvor langt et kast du har brug for på længere sigt også.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering