Strandparasol guide – Hvilken strandparasol skal jeg vælge?

Strandparasol guide – Hvilken strandparasol skal jeg vælge?

06/07/2021 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I sommerens varme måneder gælder det om at have det rette udstyr, når det kommer til solens stråler. For selvom solskin er skønt, skal du passe godt på dig selv i de hårde middagstimer. Derfor gælder det om at få fingrene i en strandparasol, der giver dig skygge, når du har brug for det. Samtidig får du mulighed for at nyde det danske vejr, uden at skulle bekymre dig om alt for høje temperaturer i solen.

LÆS OGSÅ: Ny parasol? Her er den ultimative guide til at finde den bedste parasol

Strandparasollen er essentiel at have med på farten, og her guider vi dig til, hvordan du finder en billig strandparasol, der beskytter dig og familien hele sommeren.

Antallet af wires er afgørende for strandparasollens holdbarhed

Der er særligt én ting, du skal sørge for at holde øje med, når du vælger den bedste strandparasol for dig. For ligesom med alt andet, er det med at undgå at betale for en vare, der ikke holder særlig længe. Helt afgørende for den gode strandparasol er antallet af wires, der stabiliserer stoffet, der skygger for solen.

Wires er også kendt som parasollens arme, og er de afstivere, der sørger for at holde parasollen, når den er foldet ud. Disse wires sørger for at fordele vindbelastningen, og jo flere wires der er på din strandparasol, desto mere stabil vil den være. Har du en parasol med seks wires, vil den typisk holde i langt kortere tid end en model med 10 wires. Dette afhænger dog også af vind og vejr i løbet af sommeren.

Derfor kan det ofte betale sig at finde en strandparasol, der har et fornuftigt antal af wires og dermed holder i længere tid. Her gælder det om at vurdere, hvad dit behov er i forhold til parasollen og købe ud fra dette.

Find en billig strandparasol online

Der findes et væld af forskellige muligheder, når du er på udkig efter en god strandparasol. Her finder du mere avancerede modeller, men der er også en prisvenlige model, der kan det helt grundlæggende, som en parasol skal kunne. Den billige strandparasol fås fra forskellige brands, og her har Outfit blandt andet produceret en særdeles prisvenlig model.

Outfit strandparasol måler 180 cm i diameteren, og den fås i tre forskellige farver. Med en beskeden pris på 100 kroner kan den altid findes frem og bruges efter behov. Den kommer med en arm, som du kan justere i højden og placere i sandet på stranden.

Strandparasol→ Set hos Davidsenshop.dk til 100 kr.

Også Hoffmann har en prisvenlig strandparasol, der med sine otte wires sørger for en god stabilitet. Den kommer med en smart transporttaske, der gør det endnu nemmere for dig at have den med på farten.

billig strandparasol

→ Set hos Hw-homeware.dk til 100 kr.

Strandparasol med vindbeskyttelse eller tilt-funktion

Du finder også mere avancerede modeller, når det kommer til en god strandparasol. Det gælder både for den smarte tilt-funktion, hvor du kan vippe parasollen i den retning, hvor solen er, og for andre gode funktioner.

strandparasol med vindskærmHer finder du blandt andet Utenu UV-parasol med vindbeskyttelse, der er den ideelle strandparasol til familien.

Her får du ikke blot skygge, men også læ under din parasol, da denne model er udstyret med to sidestykker, der beskytter mod vinden samtidig med, at selve materiale er UV-beskyttende.

Modellen er en klar favorit blandt brugerne, men dog kræver den lidt mere opsætning i form af pløkker til sidestykkerne og bagsiden.

→ Set hos Coolstuff.dk til 299 kr.

Når vi taler om tilt-funktionen, er den særdeles velegnet til de varme sommerdage, så du nemt kan justere vinklen på din strandparasol. Tilt-funktionen gør det muligt at sætte selve parasolhovedet i en bestemt vinkel, så du kan følge solens retning og højde på himlen.

I denne kategori finder du blandt andet denne strandparasol med tilt-funktion, som måler hele 250 cm i diameter. Den kommer med et delbart stativ, som kan placeres direkte ned i sandet.

Strandparasol med tilt

→ Set hos Scandihills.dk til 284 kr.

En parasol på stranden giver de bedste ferieforudsætninger

Skal du holde sommerferien i Danmark, er du ikke ene om den beslutning. Danmark har en masse at byde på, og derfor vælger mange danskere at holde ferien herhjemme, og det er også med god grund. For når solen står højt på himlen, er Danmark det helt perfekte sted for familiehygge, sol og ægte sommerstemning.

Når du holder ferie i Danmark, har du typisk en langt større fleksibilitet, fordi du har mulighed for at gøre brug af offentlig transport eller din egen bil. Dermed er det også muligt selv at medbringe forskellige ferieting, der sørger for at skabe de bedste forudsætninger. Her kommer vi ikke uden om en strandparasol, der har en stor størrelse, og som kan sættes op, hvor du ønsker det.

Særligt vigtigt for din strandparasol er størrelse og form. Jo større din parasol er, desto flere mennesker vil den kunne sørge for skygge til. Strandparasollen kommer ofte i en stor størrelse, som netop egner sig glimrende til familien eller til at give dig fuld skygge, selvom du ligger ned. Ligeledes er formen på din strandparasol også afgørende for, hvordan du kan søge i skygge. Her er spørgsmålet ofte, hvad du selv foretrækker, idet både en firkantet og rund form er velfungerende.

Find den bedste strandparasol ud fra dine behov

For at vælge den helt rigtige strandparasol gælder det om at overveje, hvilke behov den skal kunne opfylde. Skal din strandparasol være i brug hele sommeren, kan det godt betale sig at finde en model, der har nogle ekstra funktioner, der gør den brugbar hele dagen, og som også sørger for en god stabilitet.

Skal du derimod blot bruge den på få strandture i sommerens løb, kan en billig strandparasol være et fornuftigt valg for dig. Her skal du være sikker på, at du ikke tager den med i voldsomt blæsevejr, men derimod på de vindstille dage, hvor der er brug for lidt skygge. Heldigvis er vores listede strandparasoller alle sammen særdeles prisvenlige, og du får meget for dine penge ved alle modellerne. Så kan du være sikker på, at du kan holde din sommerferie i Danmark og passe godt på, når solens stråler er skarpest.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering