Teak havebænk – hvilken skal du vælge?

Teak havebænk – hvilken skal du vælge?

28/02/2021 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Teaktræ er et smukt og klassisk naturmateriale, der bliver ved med at vende tilbage i indretningen både indendørs og udendørs, og det er der en helt særlig grund til. En smuk teak havebænk pynter nemlig i alle haver, men du kan også vælge at bruge din havebænk i teak i dit orangeri, drivhus, udestue eller noget helt fjerde.

LÆS OGSÅFlotte havebænke – Guide til de bedste havebænke til en helt særlig have

Her på siden har vi udvalgt seks smukke og gode havebænke i teak til dig. Så kan du selv vælge netop den model, der passer bedst til dig, din smag og dine behov.


Havebænk i teak: god til prisen

teak havebænk→ Set hos Myhomemøbler.dk til 999 kr.

Den smukke Calobra teak havebænk er god til prisen, og dens stilrene design passer ind i alle haver og indretninger.

Teak havebænken har intet ryglæn eller armlæn, og derfor er der mange anvendelsesmuligheder med bænken.

Den flotte havebænk i teak er lavet i ubehandlet teaktræ, og den vil derfor over tid få patina, hvis den står udenfor, og hvis du ikke selv behandler den. Du kan også bruge den indenfor.

Calobra teak havebænken er 120 centimeter lang, og den er derfor lang nok til, at du kan få selskab på bænken til en kop kaffe eller et koldt glas hvidvin.


Thomas Alken teak havebænk “M12 Sammen”: kundernes favorit

bedste teak havebænk→ Set hos Coop.dk til 3.999 kr.

Den flotte havebænk i teak fra Thomas Alken er kundernes favorit. Thomas Alken teak havebænk er en del af FDB Møbler, og den flotte teak havebænk har da også et klassisk look. Teak havebænken er designet i 2014, og den går som varmt brød hos kunderne.

Den flotte teak havebænk har et stilrent og let design og er udstyret med et højt ryglæn og gode armlæn. Du kan derfor nyde en rolig, komfortabel stund på havebænken fra en central plads i din have eller i din udestue.


Budgetvenlig havebænk i teak: klassisk og rummelig

billig havebænk i teak træ→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.299 kr.

Du kan få en budgetvenlig teak havebænk med denne kraftige og rummelige havebænk.

Teak havebænken har et klassisk design, der falder i de flestes smag, og med den solide og kraftige konstruktion kan bænken sagtens holde til, at I klemmer jer ned på bænken og nyder en kop kaffe og en god snak.

Bænken i teak er 150 centimeter lang og består af flotte teaksprosser på ryglænet og flotte armlæn.


Thomas Alken havebænk i teak uden ryglæn: kundernes favorit

teak havebænk tilbud→ Set hos Coop.dk til 2.999 kr.

Thomas Alken har designet mere end en populær og smuk havebænk i teak.

Denne Thomas Alken havebænk har hverken ryglæn eller armlæn, og derfor kan teak havebænken bruges som udendørs daybed eller stå fint op mod gavlen på dit hus. Denne teak havebænk er endnu en favorit blandt kunderne.

Bænken måler 185 centimeter i længden, og der er derfor plads til hele familien eller en god håndfuld venner på bænken. Du kan også bruge bænken på langsiden af dit havebord eller spisebord, hvis du har brug for ekstra siddepladser eller vil skabe et mere hyggeligt og unikt look.


Cane-line Amaza teak havebænk: god til afslapning

havebænk i teak til 2 personer→ Set hos Erling-christensen.dk.dk til 9.840 kr.

Den flotte Cane-line Amaze teak havebænk er komfortabel og god til afslapning. Teak havebænken er indrettet med et behageligt sæde, der egner sig godt til to. Bænken er derfor oplagt til parret eller til dig, der nyder at drikke en øl med en god nabo.

Den flotte teak havebænk er 145 centimeter lang og har et klassisk design med et lille tvist. Teak havebænkens ryglæn har et flot, bølget design, der leder tankerne hen på strand, hav, sommer og bølger.


Rund teak havebænk: perfekt til storfamilien eller selskaber

Den runde teak havebænk er perfekt til den store familie eller til familien eller parret, der elsker at have gæster. Hvis du placerer den runde havebænk i teak centralt i haven, kan du også skifte plads i løbet af dagen, alt efter hvilken udsigt til din have, du gerne vil have, eller hvor solen eller skyggen står.

Bænken kan rumme en del personer. Bænken kan placeres rundt om et mindre træ, en busk eller en flagstang. Hvis du placerer teak havebænken rundt om et træ, vil du skabe en god skyggeplads, der varer ved hele dagen. Du kan blot rykke rundt på bænken, i takt med at solen bevæger sig og laver skygge et nyt sted på bænken.


Derfor anbefaler vi teak havebænke

Havesektionen er vilde med naturmaterialer, og der er intet smukkere end en havebænk i smukt teaktræ. Sørg for at vælge en havebænk i teak af god kvalitet, hvis du vil sikre en lang levetid. Sørg også for at oliere den årligt, så træet bliver mættet og bedre kan så imod vind og vejr.

En havebænk i teak kan stilles ud for langsiden på dit havebord, når du har brug for ekstra siddepladser til gæster. Du kan også stille den på dit favoritsted i skyggen, hvis du vil have et fast sted at holde siesta. Stil den i solen, hvis du vil have et varmt og solrigt sted at drikke din eftermiddagskaffe. Husk at tænke på, hvor solen står hvornår, når du placerer din havebænk i teak. Hvis den står rigtigt, bruger du den mere.

Havesektionen anbefaler, at du overvejer, hvad du skal bruge bænken til, inden du investerer i den, du bedst kan lide. For eksempel giver en teak havebænk uden ryglæn nogle andre muligheder, fordele og ulemper end en teak havebænk med ryglæn og armlæn. Tænk også over, hvor mange mennesker du gerne vil dele bænken med. Skal I kunne sidde en god håndfuld, eller er den kun til dig og din partner.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan skal en teak havebænk behandles?

En havebænk i teak skal oliebehandles en til to gange årligt. Hvis din teak havebænk står udenfor, vil den med tiden få patina. Sørg for at oliere den ofte. Tag den ind om vinteren.

Hvor placerer jeg bedst min teak havebænk?

Placér din bænk dér, hvor du har behov for den. Sæt den under et halvtag for beskyttelse. Hvis du vil passe ekstra godt på din teak havebænk, skal du stille den indenfor.

Hvad er ulemperne ved en teak havebænk?

En havebænk i teak vil ligesom alle andre havebænke i træ blive slidt og medtaget med tiden. Hvis du plejer din teak havebænk årligt, vil den have en længere levetid.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering