Terrassevarmer Guide – Find den bedste terrassevarmer (komplet guide)

Terrassevarmer Guide – Find den bedste terrassevarmer (komplet guide)

12/06/2021 2 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når det er ved at blive sommer, kan man næsten ikke vente med at komme ud på terrassen og nyde de lune sommeraftener. Terrassen er uden tvivl et samlingspunkt for venner og familie, hvor man kan slappe af og nyde hinandens selskab. Dog er det ikke altid, at det danske vejr er med os, og i den forbindelse kan man hurtigt få brug for en terrassevarmer til el eller gas, så man kan holde varmen, når mørket falder på.

Det kan være svært at finde rundt i et marked med mange forskellige modeller, så hvis du lige nu står og overvejer, hvordan du får fingrene i den bedste terrassevarmer, skal du læse med her. For at hjælpe dig på vej, har vi nemlig kigget på syv forskellige terrassevarmere til el og gas lige her.


Hortus GT 211-354 terrassevarmer til el – Vægmodel

Terrassevarmer guide

→ Set hos Frishop.dk til 448 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 460 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 460 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 541 kr.

Den første terrassevarmer, der er med i guiden, er en vægmodel. Denne terrassevarmer med infrarød er en kortbølgeterrassevarmer, som ikke fylder meget.

Den vil eksempelvis passe perfekt, hvis du vil installere din terrassevarmer med infrarød varme under et tagudhæng eller en markise.

92 procent af energien fra terrassevarmeren med infrarød konverteres til varme, og denne model kan derfor nemt varme alle personer, der sidder med en afstand på omkring tre meter. Dog skal man også være opmærksom på, at hvis man er mange mennesker og befinder sig på et større areal, vil denne model have svært ved at varme det hele.

Denne terrassevarmer er ideel til dig, der ønsker en simpel en af slagsen med infrarød, der er nem at bruge. Prisen ligger i den billigere ende, hvilket også betyder, at du ikke får meget mere end en velfungerende terrassevarmer, der kan varme inden for tre meter. Men hvis du ikke skal bruge den til store forsamlinger eller til at varme et større areal op, er denne terrassevarmer med infrarød altså et rigtig godt bud.

Er du til Hortus terrassevarmere med infrarød varmekilde? Så læs også vores Hortus terrassevarmer guide


Solamagic 2000 ECO+PRO terrassevarmer med infrarød varmekilde

guide terrassevarmer→ Set hos Frishop.dk til 2.444 kr.

→ Set hos Elvvs.dk til 2.446 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 2.587 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.697 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 2.895 kr.

Denne terrassevarmer kommer med el som varmekilde og ligger i den lidt dyrere ende. Du får til gengæld en rigtig god terrassevarmer for pengene.

Den er med infrarød varmekilde og besidder en såkaldt Solamagic No-glare-teknologi, der giver en rigtig stor varmeeffekt og mindre udstrålingslys. Denne terrassevarmer til el kan altså varme helt op til 17 kvadratmeter, hvilket gør den ideel til større forsamlinger på terrassen.

Derudover kan den også nemt monteres i loftet eller på en væg, og således kan du nemt tilpasse den til forholdene på din terrasse. Den kan tilmed også monteres på en markise eller en parasol, hvilket gør den til en god og fleksibel terrassevarmer til el, som du nemt kan tilpasse alt efter dine egne præferencer.

Du får altså her en super god terrassevarmer til el, som kan varme større arealer op, og som også kan holde i rigtig mange år. Derudover er det den terrassevarmer med infrarøde rør. Den ligger som tidligere nævnt i den dyrere inde, men på den måde sikrer man sig også, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Med denne terrassevarmer til el får du et godt og velfungerende produkt.

Læs også vores Solamagic terrassevarmer guide her.


Hortus Terrassevarmer 211-372 til el – Høj gulvmodel med justerbarhøjde

bedste terrassevarmer→ Set hos Frishop.dk til 1.192 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.279 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.279 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.549 kr.

Denne terrassevarmer er endnu en fra Hortus. Det er en gulvmodel, der modsat de foregående i denne guide ikke skal monteres nogen steder, men derimod blot stilles på jorden.

Det ekstra smarte ved denne model er, at den er justerbar, så man både kan gøre den højere og lavere alt efter behov.

Modellen er en elektrisk terrassevarmer, som er perfekt at have stående i nærheden af terrassebordet, så alle om bordet kan få lidt ekstra varme.

Her får du altså en terrassevarmer med el som varmekilde, som er billig i drift og meget effektiv. Samtidig kan den anvendes både indenfor og udenfor, hvilket man ikke ser ved mange andre modeller. Det betyder også, at den eksempelvis vil fungere rigtig fint i en kølig udestue.

Denne terrassevarmer til el tjener uden tvivl sit formål rigtig fint, og den vil være perfekt for dig, der ikke ønsker at montere en terrassevarmer med gas eller andre væghængte modeller. Hvis du blot ønsker noget, der virker, som det skal, så er denne terrassevarmer til el en god investering.


Hortus terrassevarmer med infrarøde rør – gulvmodel – 211-370

hortus terrassevarmer

→ Set hos Coop.dk til 549 kr. (1.199 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Frishop.dk til 609 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 705 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 705 kr.

Hvis du ikke ønsker at betale en formue for din terrassevarmer, kan du med fordel vælge at blive medlem af Coop.

Coop tilbyder nemlig sine medlemmer nogle gode rabatter på diverse produkter, hvilket eksempelvis også gælder denne gulvmodel fra Hortus.

Her får du endnu en elektrisk af slagsen, som er perfekt at have stående nedenunder eller ved siden af et bord.

Denne terrassevarmer med el som varmekilde byder på nogle infrarøde rør, som vil give en god varme hele vejen rundt om bordet. Derudover opnår du fuld effekt allerede efter et sekund, så du skal ikke tænke over at tænde for den i god tid.

Med denne terrassevarmer til el er der fokus på sikkerhed, og derfor besidder den en tung fod, der er svær at vælte. Derudover har denne elektriske terrassevarmer en rækkevidde på 4-5 kvadratmeter, så hvis man ønsker, at hele terrassen får en god varme, er det nok ikke denne model, man skal investere i.

Til gengæld får du en effektiv terrassevarmer med infrarøde rør som varmekilde til et godt tilbud, og som i den grad vil passe perfekt til mindre forsamlinger rundt om bordet.


Green>it Terrassevarmer til gas – Pyramide

stor terrassevarmer→ Set hos Moreland.dk til 1.498 kr.

Når man snakker om terrassevarmere, findes der mange elektriske modeller, men der findes altså også modeller, der benytter sig af gas. Denne model er netop et godt bud på en terrassevarmer med gas.

Denne gasterrassevarmer brænder med en levende flamme, hvilket giver en hyggelig atmosfære, samtidig med at det pynter på terrassen. Modellen er lavet i rustfrit stål og til at stå på terrassen.

Her får du en terrassevarmer til gas, der både giver en rigtig fin varme, samtidig med at den pynter på terrassen. Den passer til helt almindelige danske gasflasker, og du kan gemme gasflasken nederst.

Med denne terrassevarmer til gas, får du en god terrassevarmer, der tjener sit formål. Samtidig er den ideel for dig, der ønsker at skabe en hyggelig atmosfære på terrassen, hvilke kan være sværere med en terrassevarmer med infrarøde rør.

Rigtig mange terrassevarmere til gas kan hurtigt komme til at virke en smule klodsede, men med denne model kombinerer du altså varme med æstetik. Den vil helt sikkert se super fin ud på enhver terrasse om sommeren og skabe en passende atmosfære og stemning, da en terrassevarmer med gas ofte i kraft af sit flammende udtryk giver en fed stemning.


Silverline terrassevarmer til el – gulvmodel

billig terrassevarmer→ Set hos Frishop.dk til 609 kr.

Terrassevarmeren fra Silverline giver dig nogle smarte funktioner og et lækkert design. Det er en gulvmodel, hvilket betyder, at den ikke skal monteres, men blot stå på terrassen.

Derudover kan den rotere, så alle, der sidder rundt om terrassebordet, får glæde af varmen fra denne terrassevarmer til el. Den kan tilmed også tåle regn, så du skal ikke tænke over at fjerne den, hvis det skulle begynde at regne.

Denne model er perfekt, hvis man skal spise middag på terrassen. Den kan varme op til 10 kvadratmeter, hvilket passer super fint til et middagsselskab.

Derudover kan den indstilles på to forskellige strømindstillinger, så det er bare med at finde den strømindstilling, der vil passe bedst til jeres selskab. Du får her en velfungerende terrassevarmer til el til en god pris, som gør det muligt for jer at nyde de lidt køligere sommeraftenener.


Hortus terrassevarmer med infrarøde rør –  Ø60 hængemodel m/skærm 211-318

udendørslampe med varme

→ Set hos Homeshop.dk til 1.233 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.234 kr.

Denne model fra Hortus skiller sig lidt ud fra de andre i denne guide, da det er en hængemodel. Med denne model får du en kortbølgeterrassevarmer med infrarød i et moderne og smart design, som skal hænges op. Modellen vil derfor være helt perfekt til udestuen eller til overdækkede terrasser.

Hængemodellen gør også, at man opnår en rigtig god varme, når man eksempelvis sidder rundt om terrassebordet.

Derudover medfølger en fjernbetjening, som kan bruges til at tænde LED-lysene i terrassevarmeren. Ydermere opnår den fuld effekt på fem sekunder og har en levetid på minimum 5000 timer.

Med denne hængemodel får du en terrassevarmer med infrarød varmekilde, der er moderne og effektiv, og som vil fungere godt, når I er samlet om et middagsbord. Samtidig er det også en terrassevarmer, hvor der er tænkt over designet – i modsætning til mange andre modeller. Du får altså en terrassevarmer med infrarød kortbølgeeffekt, der både er effektiv og dekorativ.


Find den model, der vil passe bedst til din terrasse

Hvis det er første gang, du skal investere i en terrassevarmer, er der nogle ting, der er værd at overveje, før du investerer i det første og det bedste tilbud. Der findes nemlig et hav af forskellige modeller, og vi mener bestemt, at vi har fundet nogle af de bedste terrassevarmere i guiden her. Dog er det i sidste ende dine helt egne præferencer og behov, der tæller, når du skal investere i en passende model.

Du bør eksempelvis overveje, hvilken form for opvarmning du ønsker. Det kan være, at du er mest til elektriske terrassevarmere, men det kan også være, at gasterrassevarmere vil passe bedre til dig.

Udover at overveje, hvilken form for opvarmning du godt kunne tænke dig, skal du selvfølgelig også finde ud af, hvilken model der vil passe bedst til lige netop din terrasse. Er du mest til en, der kan monteres på væggen, markisen eller parasollen, eller vil du hellere have en model, der kan stå?

Hvis du har en overdækket terrasse, kan det også være, at du hellere vil have en model, der kan hænges op, så den kan varme alle rundt om middagsbordet. Mulighederne er mange, og det gælder om at finde ud af, hvad der vil være den mest praktiske løsning til din terrasse.


Terrassevarmer tilbud: overvej dit budget, inden du køber

Noget andet, du også skal overveje, inden du investerer i en terrassevarmer, er selvfølgelig dit eget budget. Der findes nemlig mange modeller i forskellige prisklasser, og det kan være svært at finde ud af, hvor man lige skal starte, når man skal til at lede efter den bedste terrassevarmer.

Derfor vil det være en rigtig god idé at finde ud af, hvor mange penge du har lyst til at investere i en terrassevarmer. Når du nogenlunde ved, hvad du har til rådighed af midler, vil det også blive nemmere for dig at vælge den rette model. Og i forbindelse med denne overvejelse bør du også overveje, om du vil have en terrassevarmer med el, en terrassevarmer med gas eller en terrassevarmer med infrarød varmekilde. For netop dette har indflydelse på, hvor meget det koster at have den i brug.

Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på en terrassevarmer til gas eller el, kan du sagtens finde en rigtig fin terrassevarmer til en god pris. Prisen afspejler selvfølgelig kvaliteten, men ikke desto mindre kan man sagtens finde en rigtig god terrassevarmer til gas og/eller el, som tjener sit formål, uden den skal være dyr.

Vil du derimod gerne investere i en terrassevarmer til el, der også kommer til at holde i mange år, er det selvfølgelig nødvendigt at investere lidt flere penge. Det handler altså om, at du danner dig et overblik over dit budget og finder ud af hvad, du ønsker at give for en terrassevarmer. Således vil udvælgelsesprocessen i forbindelse med valg af terrassevarmet til gas eller el også blive meget nemmere.


Bord terrassevarmer eller gulvterrassevarmer

Når man skal til at vælge en terrassevarmer, handler det i høj grad om behov og omstændigheder. Det er ikke alle terrasser, der vil fungere med en monteret terrassevarmer, mens andre måske ikke fungerer til at have en stående. Derfor bør man altid tage terrassens omstændigheder i betragtning.

Samtidig er det også værd at overveje, hvor stort et areal den skal kunne varme op. Dette har nemlig også rigtig stor betydning for dit valg. Det er altså helt essentielt at tage alle omstændigheder i betragtning, når du skal vælge din terrassevarmer til gas eller el. Således sikrer du også, at du ikke risikerer at komme hjem med en model, der ikke kan bruges.

Vælger du en klassisk model med gas eller el, kan de typisk opvarme et større område, men sidder i ofte rundt om middagsborder, kan det være at en bord terrassevarmer er tilstrækkelig. Med en bord terrassevarmer får man nemlig koncentreret varmen rundt om bordet, og man skal ikke nøjes med fx en terrassevarmer med gas som varmeforsyning, der alene opvarmer dele at selskabet.


Bliv klar til sommeren med den bedste terrassevarmer – gas eller el

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og derfor er det helt sikkert snart på tide, at du investerer i en god terrassevarmer til gas eller elektricitet. En terrassevarmer med gas som varmekilde kan være med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære, når man rammer de kølige timer hen på sommeraftenen, mens en terrassevarmer til el er både effektiv og billig i drift.

Det er nemlig helt ideelt at have en terrassevarmer, når mørket falder på. Selvom det kan være svært at vælge imellem de mange modeller, der er at finde på markedet, håber vi at kunne hjælpe dig på vej med denne guide.

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvilke modeller der findes, samt hvilken model der vil passe bedst til dig og dine behov. Det er nemlig i sidste ende dine behov, der tæller mest, når du skal vælge, hvilken model du gerne vil investere i. Ellers er det bare med at se sig om på markedet og investere i en god model med gas eller elektricitet, så du kan blive helt klar til sommeren.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering