Texas brændekløver – Sådan finder du den bedste til dit behov

Texas brændekløver – Sådan finder du den bedste til dit behov

17/05/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

At kløve brænde kan være noget af en opgave, og selvom det er godt for armene, så er det altså også en opgave, der tager meget tid. Så hvorfor ikke gøre det hele meget nemmere med en Texas brændekløver i høj kvalitet? En brændekløver klarer nemt opgaven for dig. Brændekløveren kan selv kløve de store stykker af træ, så du blot skal sørge for at få det ind i tørvejr.

Her kan du læse meget mere om forskellige brændekløvere fra Texas samt reservedelene, der passer til. Vi gør dig klar til at lave en god investering, der vil spare dig for meget tid og besvær. Den store fordel er også, at du kan bruge brændekløveren i mange år – og hvem vil ikke gerne bruge alle de timers arbejde på noget andet?


Hvad er en brændekløver?

Brændekløver

Power Split 720V

Lad os starte med en grundig forklaring af, hvad en brændekløver egentlig er. Som navnet antyder, så er det en maskine, der hjælper dig med at kløve brænde. Maskinen vil enten være drevet af benzin eller el, og den fås i mange forskellige størrelser. Jo større den er, desto større kraft kan den kløve dit brænde med. Når du skal vælge din Texas brændekløver er det derfor vigtigt at tænke over, hvor store stykker brænde din ovn kan tage.

Maskinen er bygget op på den måde, at den kan justeres i højden. Hvilken retning brændet kløves i kan variere, men eksempelvis Power Split 720v fra Texas kløver lodret, hvilket er fordelagtigt for dig. På den måde kan du altid arbejde i en naturlig arbejdshøjde. Samtidig vil der være en række indstillinger, der afhænger af den respektive model.


Teknisk finesse ved Texas brændekløvere

Bedste brændekløver

Power split 2100V

Texas er et kvalitetsbevidst mærke, der producerer en række forskellige maskiner til udendørs brug. Det kan være plæneklippere, sneslynger og selvfølgelig også brændekløvere. Texas er et dansk mærke, der startede tilbage i 1960 af Andreas Petersen. Texas har udviklet sig til at være en stor virksomhed, der producerer en række forskellige maskiner til udendørs arbejde.

Texas har et stort sortiment af både maskiner og tilhørende reservedele. De sætter en stor ære i at levere produkter af høj kvalitet, og som kan klare selv de største stykker af træ. Power Split 2100V er et glimrende eksempel på en Texas brændekløver, der kan klare det hele, og som er bygget af gode og solide materialer. Denne brændekløver kommer med luftgummihjul, hvilket er noget helt særligt for en brændekløver. Den kan nemlig monteres på bilens anhængerkrog og fragtes rundt.

Netop Texas brændekløvere afspejler mærkets tekniske finesse. Den store model, som vi har nævnt ovenfor, byder på mange gode funktioner og en fantastisk teknik inde bagved. Power Split 2100V er udstyret med et kløvehoved, der kan udskiftes til et 4-delt hoved. Samtidig har den et 20 tons tryk og en kløvehastighed på cirka 12,5 sekunder. Brændekløveren kløver også i en lodret position, og du kan kløve helt op til 65 cm.


Bliv godt kørende med reservedele til din Texas brændekløver

Vi kommer ikke udenom Texas brændekløvere og deres mulighed for friske reservedele. Nogle oplever at have købt et produkt hos en anden forhandler, hvor der ikke er mulighed for at finde frem til nye reservedele. Det kan betyde, at maskinen hurtigt bliver mindre brugbar, og dermed en dårlig investering.

Det er heldigvis ikke tilfældet med Texas. Der er nemlig mange forskellige reservedele, som du nemt kan købe. Du kan finde både reservedele og manualer på deres hjemmeside, så du nemt kan tilgå det hele på én og samme tid. Det gælder både tekniske reservedele, smørelse og beskyttelse til dig, når du bruger din Texas brændekløver.


Forskellige modeller til forskellige behov

Texas Brændekløver

Texas Power Split 820V

Men hvornår skal du så vælge den ene eller den anden model? Texas har produceret en række brændekløvere, der alle sammen falder inden for kategorien som nogle af de bedste på markedet. Her varierer størrelse, og dermed også prisen, og du kan nemt vurdere, hvilken model der passer til dig. Det handler nemlig om dine behov og mængden af brænde.

Texas har skabt Power Split-serien, der er en række af højkvalitetsmaskiner. Her finder vi blandt andet Power Split 720V, som vi allerede har talt om, og som er den mindste af modellerne. Denne brændekløver har en kapacitet på 7 ton, hvorimod dens storebror Power Split 820V har en kapacitet på otte tons. Dermed er der lidt mere at give af, hvis du køber denne model.

Begge to har en spænding på 230 volt og en effekt på 3500 watt. Denne model er god til dig, der ønsker godt udstyr til arbejdet, men som kan nøjes med den mindste af slagsen. Hvis du vil have lidt mere kraft, skal du kigge efter Power Split 830V, der har en spænding på hele 380 volt.

→ 5.499,- hos Homeshop.dk

→ 5.499,- hos Texas.dk

Denne model kommer med samme kapacitet som 820V, men har derimod flere kræfter til at udføre et godt stykke arbejde. Her får du lidt mere stabilitet og arbejdskraft, som kan klare at være i gang i mange timer.

Er du på udkig efter en Texas brændekløver til et mere professionelt formål, eller vil du bare gerne have det bedste af det bedste? Så er det igen Power Split 2100V, vi skal have fat i. Vi kommer ikke udenom, at det gælder om at købe sig noget godt udstyr, når der skal investeres på den front. Her får du en brændekløver med en kapacitet på hele 20 ton. Den har en kløvelængde på 65 cm, og derfor kan du bruge den til mange forskellige formål. Modellen kan som nævnt monteres på bilens anhængertræk, og det gør den yderst velegnet til større projekter.

Vær sikret kvalitet ved at vælge Texas

Hvis du gerne vil være sikker på at få en brændekløver, der ikke svigter, er Texas et særdeles godt valg. Med et godt ry for kvalitetsprodukter og muligheden for at kunne finde diverse reservedele, kan du være sikker på, at din Texas brændekløver kan holde i mange år. Det gælder både for dig, der bruger Power Split 720V et par gange om året og for dig, der skal bruge din Power Split 2100V til at kunne forsyne danskerne med brænde.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering