Texas løvsuger: Hvilken model skal du vælge? Bliv klogere her!

Texas løvsuger: Hvilken model skal du vælge? Bliv klogere her!

13/06/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I mange år har Texas leveret nogle solide maskiner, der kan gøre det hele nemmere for dig. Her finder vi blandt andet en Texas løvsuger, og den kan du læse meget mere om lige her.

LÆS OGSÅ: Løvsuger guide – Står du og mangler en løvsuger til de nedfaldne blade?

For hvad er en løvsuger egentlig for en størrelse, og hvorfor er det lige netop Texas, som vi anbefaler? Det og meget andet kan du blive klogere på ved at læse med i denne guide.


Hvad er en løvsuger?

Først og fremmest vil vi gøre det helt klart, hvad en løvsuger er for en størrelse. Som årstiderne skifter, vil jorden blive dækket af løv og andet haveaffald, og det kan være svært at få bugt med.

Selvom det er naturens egne ressourcer, og som nemt kan nedbrydes af naturen selv, kan det være fordelagtigt at kunne fjerne løvet fra de mest centrale områder i din have. Og det er her, at en løvsuger kan være særdeles god.

Texas løvsuger

En løvsuger fungerer som en støvsuger, der suger løvet op, men den kan samtidig også fungere som en løvblæser. Dermed får du to funktioner i samme produkt. Samtidig kan løvsugere en tredje vigtig ting, der kan være fordelagtig at kende til. Nogle modeller har nemlig en indbygget kompostfunktion, som det er tilfældet med Texas GBV260. På den måde kan planter og andet reduceres til en tiendedel af deres oprindelige størrelse.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.099 kr.


Forskel på modellerne

Når du skal vælge en løvsuger, er der flere forskellige muligheder, hvad angår modeller fra Texas. Alt efter hvilke behov du skal have dækket, kan du vælge forskellige størrelser. Skal din løvsuger blot bruges til at få bladene væk fra terrassen eller din indkørsel, er Texas BVC2800 tilstrækkelig.

Billig texas løvsugerDenne model har det hele, og den har en elmotor på 2800 W. Samtidig kører den på el og kræver dermed ikke benzin som brændstof. Den findes hos forskellige online forhandlere, hvor vi har fundet den hos disse, til nogle af markedets bedste priser:

→ Set hos Texas.dk til 699 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 699 kr.

Ofte kan det være nok med en løvsuger, der har en ydeevne på omkring 2500 W. Og prisniveauet er i særdeleshed fair, når det kommer til Texas’ modeller.

Texas BVA3000 løvsugerOvenstående er den billigste model fra Texas, men den bliver efterfulgt af BVA3000. Her får du lidt større ydeevne. Til gengæld er BVC2800 udstyret med en opsamlingspose på 35 liter, hvorimod BVA3000 kun kan rumme 30 liter. De to modeller har ikke en indbygget kværn, og derfor skal du forvente, at opsamlingsposen skal tømmes oftere. BVA3000 modellen kan fås her:

→ Set hos Texas.dk til 300 kr.

Hvis du gerne vil have en løvsuger fra Texas, der kan varetage alverdens opgaver, skal du vælge den førnævnte Texas GBV260. Denne model har en smart kværn, der giver dig mulighed for at arbejde længe uden at skulle tømme posen. Samtidig har den en hastighed på hele 252 km/t, hvilket gør dit arbejde endnu nemmere. Og så har den en opsamlingspose, der kan rumme 40 liter. Dermed kan du opsamle endnu mere løv.


Hvem er Texas?

Men hvem er det egentlig, der står bag disse kvalitetsprodukter, som kan gøre det nemmere for dig at klare havearbejdet? Texas blev grundlagt tilbage i 1960 og er et dansk brand. Andreas Petersen er stifteren af Texas, og fra begyndelsen var tanken, at han ville levere totalløsninger inden for have-, park- og fritidsprodukter. I dag tilbyder Texas et stort udvalg af forskellige kvalitetsprodukter, hvor der er øje for funktioner og design.

Texas har ekspanderet med årene, og i dag tilbyder de produkter inden for mange kategorier. Foruden deres udvalg af løvsugere finder du blandt andet plæneklippere, trimmere, scootere og offroadere. Hos Texas er der nogle ting, der går igen. For her handler det netop om gode produkter og topkvalitet. Der er samtidig et stort fokus på et godt arbejdsmiljø på fabrikkerne, og det giver de bedste resultater.


En Texas løvsuger på benzin, batteri eller el

Om du skal vælge en løvsuger på benzin eller el er faktisk helt op til dig selv. Dog er der nogle ting, du kan skrive dig bag øret, når du skal finde den rette løvsuger. For der er nogle særlige fordele ved hver af de tre løsninger.

Først og fremmest kan vi kigge nærmere på en løvsuger, der er drevet af benzin. Hos Texas er det GBV260, du skal have fat i, hvis du vil have en benzindrevet version. Og der er selvfølgelig en række fordele ved at anvende en løvsuger, der kører på benzin. Med en løvsuger på benzin kan du nemmere arbejde på større arealer. Det forklarer også modellens funktioner, der blandt andet komprimerer det opsamlede materiale meget effektivt.

Vælger du en model, der kører på el, er det et godt valg, hvis du kun har et lille areal. Ofte kommer disse modeller med en ledning, og derfor kan det være besværligt at bevæge sig rundt på et større område. Det er samtidig den model, der som regel er billigst, og den kan med fordel anvendes til hjemmebrug.

Til sidst er der den batteridrevne løvsuger. Her finder vi en model, der placerer sig i midten af de ovenstående. Du har kraften fra el og bevægeligheden fra en model, der bruger benzin. Den er velegnet til mindre arealer, hvor du samtidig har en langt større fleksibilitet, når det gælder din bevægelighed.


Hvilken model skal jeg vælge?

Fælles for alle løvsugere gælder det, at benzinløvsugere vil være en smule tungere end de to andre typer. Her vil årsagen dels være benzinens vægt og dels en større motor. Ulempen ved den eldrevne er netop den ledning, du hele tiden skal sørge for at have med dig. Med en motor på benzin kan du være sikker på, at din løvsuger har al den kraft, du har brug for, til at klare arbejdet.

Men at vælge en løvsuger er ikke altid nemt. Her er det vigtigt, at du overvejer, hvilke behov du har. Hvis du netop skal bruge den til et mindre areal, kan du sagtens vælge en model som Texas BVC2800, der kører på el. Skal den derimod klare nogle større arealer, anbefaler vi altså, at du bruger lidt ekstra penge på en maskine, der med sikkerhed vil gøre arbejdet meget nemmere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering