TEXAS Sneslynge – Skal du have ryddet sne med en sneslynge fra TEXAS?

TEXAS Sneslynge – Skal du have ryddet sne med en sneslynge fra TEXAS?

13/02/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når det kommer til store, motoriserede redskaber til hus og have, så er virksomheden TEXAS altid et besøg værd. Her er der nemlig dømt rent tag-det-selv-bord for gør-det-selv-folket, hvilket spænder over produkter lige fra fræsere og slåmaskiner til havetraktorer og buskryddere.

TEXAS A/S blev grundlagt i 1960 af Andreas Petersen. Og lige siden har virksomheden udviklet på deres sortiment af kvalitetsprodukter. Derfor kan de også den dag i dag tilbyde en bred vifte af meget forskelligartede produkter til have, job, park og fritid.

For TEXAS har det været vigtigt at skabe produkter, der har lang levetid. Derfor arbejder de under præmissen ”TEXAS – Your Life Companion.” De rammer dermed ind i den bæredygtige tidsånd, der hersker p.t., hvor et øget forbrug ikke er den eneste drivkraft. Derimod gælder det om at skabe produkter af kvalitet, som holder år efter år.

LÆS OGSÅBedste sneslynge? Vi guider dig på vej til at finde den bedste og billigste sneslynge

Virksomheden TEXAS har en salgsafdelingsbase i Odense. Det er også her, du kan rette henvendelse, hvis du har brug for hjælp og vejledning til et produkt. På den måde er du sikker på, at du kan få den rigtige information, så du kan træffe den rigtige beslutning i forhold til, hvilket produkt fra TEXAS du skal købe.

Men det er ikke kun salgsafdelingen i Odense, der står klar til at hjælpe dig. I denne guide vil vi nemlig gerne give dig en håndsrækning, så du er klædt bedre på, inden du skal ud og investere i din næste sneslynge fra TEXAS.


Hvilke sneslynger tilbyder TEXAS?

Texas ST1300

Texas ST1300

Hos TEXAS kan du købe noget nær alle former for sneslynger. De fører nemlig varianter af både mindre og større el-sneslynger, ligesom de fører nogle af de helt store benzindrevne sneslynger, der endda fås som combi-modeller.

De mindre modeller er især gode, hvis dit behov ikke er for stort, og du mestendels skal rydde sne lige omkring dit hjem, på fortovet eller i indkørslen.

De er nemlig utrolig nemme at bruge og optager ikke meget plads, når de ikke er i brug. Der findes flere forskellige modeller af de små el-sneslynger, men navnlig TEXAS ST1300 og TEXAS ST1500 er værd at nævne i denne sammenhæng.

→ TEXAS ST1300 har vi set hos Texas.dk til 799 kr.

Texas ST1500

Texas ST1500

De er nemlig begge meget praktiske, samtidig med at de begge koster en god del under 1000 kroner. Du får derfor meget valuta for pengene.

Og så kan de kaste sneen op imod 8-9 meter, hvilket må siges at være imponerende med tanke på deres beskedne størrelser. Skal du bruge en arbejdshøjde på den gode side af 12 cm, bør du dog vælge en større model.

→ TEXAS ST1500 har vi set på tilbud hos Texas.dk til 599 kr.

Texas sneslynge

Snow King 568TG

En større model kunne være den benzindrevne model Snow King 568TG, der har en arbejdshøjde på hele 51 cm. Den kan derfor flytte nogle seriøse mængder sne på kort tid. Men du skal ikke lade dig afskrække af den store størrelse.

Snow King-modellen er størrelsen til trods let at betjene, da vægtfordelingen er tilpasset således, at komforten og muligheden for manøvrering er i top.

→ Snow King 568TG har vi set på tilbud hos Texas.dk til 5.499 kr.

Når man står overfor at skulle rydde sne på et kæmpe areal, som eksempelvis en parkeringsplads, en park eller et skovområde, kan man godt tænke ”go big or go home”. Og også her kommer TEXAS til undsætning. De har nemlig også flere combi-modeller i deres sortiment, hvor man kan tilkøbe eksempelvis sneskraber eller fejemaskine til sin sneslynge.

Med et sådant arsenal af ekstraudstyr er der næsten ikke den snerydningsopgave, man ikke kan klare. Og combi-modeller som eksempelvis Combi 800TGE m/sneslynge og Combi 800B m/sneslynge er da også populære blandt private såvel som mindre erhvervsdrivende, da deres alsidighed gør dem utrolig egnede til mange forskellige typer opgaver.

→ Combi 800TGE har vi set hos Texas.dk til 9.499 kr.

Bedst i test texas sneslynge

Texas Combi 800TGE

→ Combi 800B har vi set hos Texas.dk til 9.999 kr.

Bedste texas sneslynge

Texas Combi 800B

Billede: https://www.cheapsnowgear.com/collections/mens-ski-wear-sale

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering