Trillebør Guide – Find den bedste trillebør til dit behov

Trillebør Guide – Find den bedste trillebør til dit behov

07/09/2021 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Om det er på arbejde eller i haven om søndagen – en trillebør er et uundværligt redskab. Den kan ikke alene hjælpe dig med at flytte tunge materialer rundt, men det bliver også gjort på en sikker og hurtig måde. Man vil umuligt kunne rykke på meget tunge materialer som jord og grus uden en trillebør.

LÆS OGSÅ: Sækkevogn guide – Find den bedste og billigste sækkevogn til dit behov

At manøvre en trillebør er heller ikke noget, der tager lang tid at lære. Men der findes så mange forskellige trillebøre på markedet. Store, små, dyre og billige.

Hvilken skal man så vælge? Det vil vi forsøge at guide dig i gennem denne artikel, da vi har samlet en række forskellige slags trillebøre med diverse specialfunktioner. Så håber vi, at du bliver klogere, inden du skal ud og investere i en trillebør.


Billig trillebør – Til forskelligt havearbejde

lille trillebørEn billig trillebør kan være så meget. Dog er det klart, at jo mindre en trillebør, du køber, og jo færre særlige funktioner, den har, desto billigere er den.

Det er også grunden til, at trillebøre til børn oftest er i en lavere prisklasse end dem til voksne. F.eks. kan du få en 80 liter Green>it trillebør.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 180 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 249 kr.

Betonbør til mørtel, beton og andet

bedste trillebørTrillebøren fra 10-4 er en såkaldt mørtelbør, som bruges til at transportere beton og mørtel. Trillebøren kan dog også bruges til andre haveopgaver. Det gør, at mørtelbøren har en særlig god pris.

→ Set hos 10-4.dk til 373 kr.

Så uanset om du skal bruge trillebøren til dit nybyggede hus, eller om det til hurtigt at samle nedfaldne blade op, er underordnet. En mørtelbør er et godt valg uanset formål. Derfor er den god at have ved hånden, når du befinder dig i haven.

Juniortrillebør til børnene

De fleste børn elsker at komme med i haven, når der skal ordnes. Som bekendt elsker børn at se på voksne og derefter gøre det samme som dem. Så med en juniortrillebør kan du tage børnene med i haven og vise, hvordan man laver havearbejde.

Trillebøren er beregnet til at skulle bruges af børn i alderen 2-5 år. Så fyld trillebøren med jord, blade eller måske legetøj og lad børnene transportere den rundt i haven til stor fornøjelse.


Murer-trillebør – Den store trillebør til murerarbejdet

billig murerbør→ Set hos Davidsenshop.dk til 300 kr.

En murer-trillebør, også kaldt en murerbør, er helt ideel til murerarbejde. Dog behøver du ikke at være murer for at investere i en murerbør.

Er du ved at bygge hus, eller har du bare hænderne skruet ordentligt på, er en murerbør helt sikkert lige det, du står og mangler. Davidsenshop forhandler endda murerbør med punkterfrit hjul.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 350 kr.

trillebør med punkterfri dæk

Transportér mørtel og cement optimalt

Murerbørene er de helt rigtige at investere i, når klisteret cement og mørtel skal fragtes fra A til B. Det nytter jo ikke noget, at trillebøren enten ikke kan klare presset, eller at cementen sidder fast i selve trillebøren.

Murerbørene består af en galvaniseret kasse og har et gult, lakeret stel – som man ofte kender det fra andre trillebøre.

Kan rumme en stor belastning

Nogle gang kan det være nødvendigt med en stor trillebør. Det kan være, at du skal transportere ekstra store mængder. Det kan også være, at du bare ikke gider at gå så mange gange. Grundene kan være mange, og i de tilfælde vil en stor murerbør ofte være ideel.

Murerbørene kan begge indeholde 110 liter, hvilket svarer til en maksimal belastning på 150 kg. Der kan altså slæbes noget mørtel eller andre materialer ved bare at gå én enkelt gang. Dette er en klar fordel i længden, hvis der er meget, der skal slæbes.

Murerbøren, der ikke har et punkterfrit hjul, har et baljemål på 86x60x27 cm. Det er altså en del mørtel eller beton, der kan være i trillebøren. Er du blevet fristet til at investere i en murerbør? Det kan aldrig skade at købe en, for du kommer sikkert til at skulle bruge én en dag.


Havetrillebør – Til forskelligt havearbejde

bedste trillebør→ Set hos Frishop.dk til 333 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 333 kr.

En havetrillebør, eller en havebør, som den også kaldes, er kendt for at kunne rumme mellem 50 og 100 kg. Den er perfekt til forskelligt havearbejde – om det er opsamling af blade, jord eller græs. Dette er en af de trillebøre, de fleste har derhjemme.

Havebør til flytning af haveaffald

Når man står midt i havearbejdet, er det ofte at foretrække at få affaldet væk så hurtigt som muligt, så man kan overskue situationen. Derfor er havebøren ikke en af de største trillebøre, der findes. Den er for eksempel ikke nær så dyb som murer-trillebøren.

Havebøren har en god størrelse til at hjælpe til i haven. Det er overskueligt at se, hvad der befinder sig i trillebøren, og så er den nemmere at manøvre, jo lettere den er.

Fin lastekapacitet og høj kvalitet

Med en maksimum belastning på 50 kg lever havetrillebøren helt op til det, man normalt ville bruge den til i haven. Kvaliteten af børen fejler heller ikke noget. Den er lavet i galvaniseret stål og har et godt stel.

Derudover består havebøren af et luftgummihjul, som nemt og hurtigt smyger sig igennem græs og jord, så du kan komme af med dit haveaffald.


Trillebør og pallekære med tip – Til nem aflæsning

Nogle gange kan det være en fordel at have en trillebør med tip. Tippeladet gør, at alt materialet i trillebøren nemt og hurtigt kan blive læsset af, uden at du skal have skovlen frem eller anstrenge dig for at løfte trillebøren op.

Dermed behøver du heller ikke at have fat i din pallekærre, hver gang du skal have slæbt noget fra A til B, som hurtigt kan tippes af.

Transportér store mængder og læs hurtigt af

Der er ingen tvivl om, at det ikke kan gøres nemmere at slæbe store mængder fra et sted til et andet med en trillebør med tip. Tippen gør, at selve børen kan bevæge sig 90 grader og dermed smide alt, hvad den bærer, på få sekunder. Alt du skal gøre derefter er blot at tippe børen 90 grader tilbage, og sådan kan du fortsætte igen og igen. I løbet af kort tid har du transporteret store mængder fra A til B.

Hvis du ikke har en trillebør med tip derhjemme, kan du naturligvis gribe fat i din pallekære, hvis du har sådan en. En pallekære er et uundværligt redskab til murerarbejdet – eller bare et arbejde, hvor der skal flyttes tunge ting.

Ideel til landbruget eller håndværksfag

Trillebøren med tip eller pallekæren er især perfekte til landbruget eller andre håndværksfag. Det er ofte her, man har brug for at flytte så store læs ad gangen. Det er da heller ikke en bør eller en kære, man bare lige har til at stå i skuret derhjemme.

Der er ingen tvivl om, at man som håndværker af den ene eller anden slags ville være dårligt stillet, hvis man ikke havde en trillebør med tip eller en pallekære. Redskaberne er solide og skabt til at gøre arbejdet og hverdagen nemmere for mange mennesker.


Sammenklappelige vogne og trillebør – Til at pakke hurtigt væk

Det kan ofte være vanskeligt at finde plads til sin trillebør derhjemme. Den er stor og tung, og hvis man bor i et mindre hus, eller måske i rækkehus, vil den tage en del plads i skuret.

Dette kan man dog undgå ved at købe en praktisk og sammenklappelig vogn og dermed droppe trillebøren. Dog er det kun aktuelt for dig, der alligevel transporterer store genstande i trillebøren og ikke for eksempel blade eller mørtel.

Ideel til små haver

Selvom man har en lille have, kan den trænge til en kærlig hånd indimellem. Det er der slet ingen tvivl om. Her er en sammenklappelig sækkevogn, bagagevogn eller transportvogn være lige det, man leder efter.

Alle vogne består af kraftige hjul og har en stærk og solid kvalitet. Så skal der slæbes havestole ind eller ud af skuret, eller skal du måske bruge vognen til at have den liggende i håndværkerbilen, kan den klare de mange kilo. Det er den skabt til at kunne.

Kan foldes på ingen tid

Efter endt havearbejde kan vognen klappes sammen og stilles hengemt et sted eller placeres i håndværkerbilen – alt efter, hvem du er. Nemmere bliver det simpelthen ikke for dig, der ikke ønsker at have en trillebør stående til de få løfteopgaver i løbet af året. Køb en sækkevogn eller måske en transportvogn til næste gang – du vil ikke fortryde det.


Punkterfri trillebør – Til byggepladser

punkterfri hjul til trillebør→ Find punkterfri hjul hos Toolworld.dk til 210 kr.

→ Find punkterfri hjul hos VVS.dk til 150 kr.

→ Find punkterfri hjul hos Smedebutikken.dk til 239 kr.

Arbejder du på en byggeplads eller et sted, hvor der kan ligge spidse genstande og flyde rundt på jorden? Så er det uundværligt for dig at have en punkterfri trillebør, så arbejdsdagen kan gå som smurt uden forstyrrelser og punkterede dæk.

Ekstra forstærkning på undersiden og forkanten

Det, der gør punkterfrie hjul punkterfrie, er, at de er ekstra forstærket. Det gør, at det er vanskeligt for søm eller andre spidse genstande at bore sig igennem hjulet. Du kan også investere i en trillebør, der i forvejen er monteret med et punkterfrit hjul, hvis du ikke har mod på at montere det punkterfrie hjul på trillebøren selv.

Investér i et punkterfrit hjul til din trillebør i dag

Selvom du måske ikke arbejder på en byggeplads, kan en trillebør med punkterfrit hjul være en god idé at investere i. Måske du kender dig selv nok til, at der kan ligge forskellige spidse ting rundt omkring på jorden i haven, eller så vil du bare undgå et punkteret hjul. Uanset årsagen er en punkterfri trillebør sikkert det rigtige for dig.


Den selvkørende trillebør – Til fremtiden

selvkørende trillebør→ Set hos Frishop.dk til 4.781 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 4.781 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.820 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 4.909 kr.

Der er ingen tvivl om, at teknologien er kommet for at blive. Flere robotter kommer til live, og de kan udføre det huslige arbejde, vi ikke gider.

Robotstøvsugeren, robotplæneklipperen og nu den selvkørende trillebør. Det eneste, du skal gøre med en selvkørende trillebør, er at fylde den med det gældende materiale, der skal slæbes, og så styre den fra A til B.

Løft tunge materialer med få klik

Den selvkørende trillebør kan slæbe store mængder af materiale. Faktisk kan den bære op til 130 kg ved en stigning på 12 grader. Aldrig har det været så let at transportere noget så tungt ved hjælp af en trillebør. Derudover har trillebøren en variabel hastighed og kan naturligvis bakke, hvis man ønsker det. Trillebørens ladetid er mellem 15 og 55 minutter, og så er den derefter klar til at slæbe igen.

Husk det nødvendige tilbehør

Med en selvkørende trillebør er du kommet langt. Dog får du intet ud af trillebøren, hvis du ikke køber det nødvendige tilbehør med. Faktisk skal du udover selve trillebøren købe ramme, lader, batteri og kar. Alt dette kan du dog gøre på Homeshop, så det er let og enkelt at tilføje det hele til kurven.


Opsummering – dét skal du være særligt opmærksom på

I denne artikel har vi forsøgt at give dig det store overblik over de mange forskellige trillebøre, der findes på markedet. Og det er ikke så lidt. Trillebøre kommer i mange forskellige størrelser, farver og former, og de har hver deres særlige specifikationer. Gennem artiklen har vi taget udgangspunkt i de mange særlige trillebøre, du kan få. Fælles for dem alle er, at de er de bedste inden for deres felt.

Når man skal vælge sin trillebør, er det ikke nok bare at gå efter designet og størrelsen. For selvom du måske ønsker en trillebør, der kan transportere en masse materiale på én gang, er det ikke altid den rette trillebør, du ender med. Derfor har alle trillebøre hver deres område, hvor de er bedst. Derfor vil du få allermest ud af din trillebør, hvis den passer til den gældende arbejdsmængde og det miljø, du befinder dig i.

Der findes en trillebør til enhver situation, og vi har gjort vores bedste for at præsentere mange af de forskellige, der findes, for dig. Nu er det bare op til dig at vælge din ideelle trillebøre. God fornøjelse.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken trillebør er den bedste?

Ifølge den britiske avis The Independent er den bedste trillebør Haemmerlin-trillebøren. Dog anbefales det altid at vælge en trillebør, der passer til arbejdsopgaven, den skal bruges til. Derved er trillebøren allerbedst til sit arbejde.

Hvorfor er trillebøre så dyre?

Ikke alle trillebøre er dyre. Dog kan nogle koste en del penge, da der bruges flere forskellige materialer til dem. De er både produceret af stål og består af et eller flere hjul, der skal kunne fungere optimalt i mange år.

Hvad bruger man en trillebør til?

En trillebør bruges som redskab til at transportere store mængder på en let måde. Grundet trillebørenes udformning er de også lette at komme om hjørner med og kan manøvres af de fleste.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering