Trillebør med to hjul – Find den bedste tohjulede trillebør til dit behov i vores guide

Trillebør med to hjul – Find den bedste tohjulede trillebør til dit behov i vores guide

15/12/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En tohjulet trillebør er ikke bare en trillebør med et ekstra hjul, selvom man hurtigt kunne tænke den tanke. Et ekstra forhjul på en trillebør øger trillebørens stabilitet betydeligt og gør også, at du kan læsse din trillebør med et langt tungere læs, uden at du skal bekymre dig om, at trillebøren tipper til den ene eller anden side på halvvejen.

LÆS OGSÅ: Trillebør Guide – Find den bedste trillebør til dit behov

Tohjulede trillebøre kommer i mange former, størrelser og prisklasser. Vi har undersøgt og sat os ind i nogle forskellige tohjulede trillebøre på markedet, så du ikke skal bruge tid på det. Du kan blot læse med her og blive klogere på, hvilken tohjulet trillebør der er den rette for dig.


Den perfekte tohjulede trillebør til den store have

sort tohjulet trillebørHvis du er på udkig efter en tohjulet trillebør til den store have eller landområdet, er denne tohjulede trillebør det bedste bud. Trillebøren er fremstillet i kraftig, sort plastik med et sortlakeret stålstel.

→ Set hos Homeshop.dk til 624 kr.

Det smarte ved denne trillebør er, den er meget nem at manøvrere, og at du kan glæde dig over de gode, polstrede håndtag. Det gør arbejdsdagen lidt nemmere. Trillebøren kan bære en volumen på 80 l og er ideel til have- og udearbejdet.


Den bedste tohjulede trillebør til prisen

Skal din kommende trillebør være en fast del af skuret i haven i så lang tid som muligt, bør du kigge på denne Ravendo trillebør.

Trillebør med to hjulTrillebøren er fremstillet i flot, lakeret stål og er bygget til at holde i mange år. Trillebøren er udstyret med stærke gummihjul, der sikrer, at trillebøren kører stabilt – også selvom den bærer et meget tungt læs.

→ Set hos Frishop.dk til 1.889 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.889 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 2.846 kr.


Den prisvenlige tohjulede trillebør

grøn trillebør med to hjulHvis du leder efter en god trillebør med to hjul, forhandles denne trillebør til en skarp pris, og det er det rigtige valg til dig, der gerne vil have en tohjulet trillebør uden at hive den helt store pengepung frem.

Trillebøren kan holde til en vægt på 150 kg og er derfor et fint valg til havearbejdet eller et almindeligt byggeprojekt i hjemmet. Karret er fremstillet i plastik, hvilket er holdbart. Stellet er lakeret stål, og hjulene er i luftgummi. Alt i alt en fin tohjulet trillebør.


FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en trillebør med to hjul frem for et hjul?

En trillebør med to hjul er klart at foretrække, hvis du ved, at du skal læsse din trillebør med en tungere last. Det ekstra hjul sørger nemlig for ekstra stabilitet, så trillebøren ikke vælter.

Hvor finder jeg den bedste tohjulede trillebør til prisen?

Den bedste tohjulede trillebør til prisen afhænger selvfølgelig af dit behov, men blandt de gode er f.eks. Ravendo trillebøren, der kan bære op til 250 kg og har en volumen på 200 L.

Hvor meget kan en tohjulet trillebør holde til?

Det er meget forskelligt, hvor meget en tohjulet trillebør kan holde til. Generelt kan de holde til mellem 100 og 250 kg per læs.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen5
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering