Trip Trap bålfad – Flotte, dekorative bålfade til haven

Trip Trap bålfad – Flotte, dekorative bålfade til haven

25/07/2021 0 Af Morten

En bålplads i haven eller på terrassen indbyder til masser af hyggelige stunder. Bålfade er ideelle at placere af både praktiske og dekorative årsager. Når bålfadet tændes op, skaber den knitrende ild hygge og varme. Rist skumfiduser og snobrød over bålfadet eller bliv opvarmet af de varme flammer.

LÆS OGSÅ: Bålfad Guide: Hvilket bålfad skal du varme dig ved på de lange sommernætter?

Når bålfadet ikke er i brug, er det fortsat yderst dekorativt at have stående. Især Trip Trap bålfad er eksklusive og luksuriøse at se på. Nyd de lune sommeraftener i haven sammen med familie og venner ved at samles omkring et smukt bålfad.


Fra Trip Trap til Skagerak – Ikonisk dansk designvirksomhed

Trip Trap må i den grad siges at være en ikonisk designvirksomhed. Den danske design- og møbelvirksomhed fremstiller brugskunst, boliginteriør og havemøbler.

Trip trap bålfadDet betyder, at du får et bålfad, som holder sig flot mange år frem. Trip Trap Helios Fyrfad er blandt de tidløse bålfade, som ligeledes er transportabel. Bålfadet går også under navnet Skagerak Helios Bålfad og forhandles hos forskellige online forhandlere:

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.956 kr.

→ Set hos TrendyLiving.dk til 2.395 kr.

Virksomheden blev etableret i 1973, hvor der oprindeligt blev produceret trapper.

Sortimentet er dog blev udvidet væsentligt siden, og i dag forhandles produkterne landet over i 16 butikker. Siden den 12. februar 2016 skiftede Trip Trap navn til Skagerak. Derfor kan du både støde på produktnavnene Trip Trap og Skagerak.

Bålfadene fra Trip Trap er flotte modeller i både små og store størrelser. Dette gør, at Trip Trap bålfadene er anvendelige i alle størrelser haver og terrasser. Designet er tidløst og dansk, og så er kvaliteten solid.


Trip Trap Ignis Bålfad er et af de mest populære

En af de mest populære modeller må siges at være Trip Trap Ignis Bålfad. Igen er det tidløse design dominerende. Dette design betyder, at bålfadet gør sig flot i langt de fleste haver og terrasser i Danmark.

Billigt trip trap bålfadEt andet populært bålfad fra Trip Trap er Flame. Trip Trap Flame er nærmest skulpturel og fungerer virkelig som en dekorativ genstand i haven. Trip Trap Flame kendes også under navnet Skagerak Flame og forhandles bl.a. hos Trendyliving.dk:

→ Set hos TrendyLiving.dk til 1.495 kr.

Trip Traps bålfade kan faktisk ikke kun bruges i haven eller på terrassen. Alle bålfade fra Trip Trap er nemlig transportable. Dette giver dig mulighed for at tage bålfadet med på camping, til stranden eller til familiebesøg. Når du først har tændt ild til et bål på et bålfad, er det svært at undvære det igen. Derfor er det særdeles smart, at Trip Traps bålfade er transportable.


Se efter tilbud på Trip Trap bålfad og gør et kup

Har du fået øjnene op for Trip Traps bålfade, forstår vi det godt. De er nemlig ekstremt smukke at se på, af god kvalitet og robuste. Ønsker du at gøre en enorm god handel, gælder det om at holde øje med diverse forhandleres tilbud på et Trip Trap bålfad. Selvom priserne i forvejen er gode på Trip Traps bålfade, er det de færreste, der ikke ønsker sig et godt tilbud.

Anskaffer du dig et bålfad fra Trip Trap, bør du ligeledes købe brænde, tændingsudstyr, skumfiduser, mariekiks, lange pinde samt bikse en snobrødsdej sammen. Herefter er du fuldstændig klar til at tænde op for bålet og hygge dig med familie og venner.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering