Weber bålfad – Alt du behøver at vide for at finde det bedste Weber bålfad

Weber bålfad – Alt du behøver at vide for at finde det bedste Weber bålfad

15/09/2021 0 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Weber er kendt for sin kvalitet inden for grill og merchandise til grillen. De har også lavet et bålfad, som udstråler Weber-kvaliteten på lang afstand. Man kan godt se, at den er designet i stil med en Weber kuglegrill, men alligevel viser den også ynde, sikkerhed og funktion.

Det klassiske bålfad er rundt og fladt, hvilket Weber også har valgt at lave. De har valgt en anden form for materiale eller belægning, hvilket gør dette bålfad specielt.

Mange bålfade er typisk lavet af støbejern eller stål, som ikke er behandlet. Weber har valgt at lave det ud af porcelænsemaljeret stål, der giver et glat og skinnende udtryk. Det er derfor et bålfad, hvor der er blevet kræset for detaljen og ikke mindst kvaliteten.

LÆS OGSÅ: Bålfad Guide: Hvilket bålfad skal du varme dig ved på de lange sommernætter?

Weber bålfadet måler 61,75 cm i diamateren, og det er løftet op fra jorden. På den måde kommer det ikke til at beskadige fliser eller græs. Det skal dog understreges, at fliserne og græsset selvfølgelig bliver varme under bålfadet, men du vil hverken brænde fliserne eller bålfadet af.


Innovativt Weber bålfad med låg

Weber bålfad→ Set hos Frishop.dk til 1.259 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.259 kr.

→ Set hos Weber.com til 1.574 kr.

Weber har lavet deres bålfad med låg, hvilket ikke er en fast bestanddel af bålfade. Låget har to virkelig fornuftige funktioner, som sørger for, at du sikkert kan tænde bål i din have eller på terrassen.

Lågets ene funktion er, at du kan kvæle ilden med det, så du med sikkerhed ved, at der ikke er mere ild tilbage, når du går indenfor igen.

Dette er en sikkerhedsfunktion, som vi synes, der er godt udtænkt. Det er de færreste bålfade, der har et låg. Derudover kan du også lade låget blive på, når du ikke benytter bålfadet. På den måde sikrer du, at der ikke kommer aske ud i hele haven, hvis det blæser.

Ydermere er det smart, da der heller ikke vil komme vand ned i bålfadet, hvis det for eksempel regner. Det er smart, da du så ikke skal til at vende bålfadet på hovedet for at tømme den for vand, inden du kan tænde op i fadet.


Det er hyggeligt med et bålfad i haven

Du bliver overrasket over, hvor brugbart et bålfad kan være for hele familien. Det kan skabe hygge, lys og varme på terrassen, hvis I sidder ude med vennerne en sommeraften. Men det kan også være sjovt at tænde et bål sammen med børnene og lave snobrød, pølser eller skumfiduser over bål.

LÆS OGSÅ: Gasgrill Guide – Sådan finder du den bedste gasgrill til din terrasse

Det er noget, som børn elsker, og så smager det jo heller ikke dårligt. For det meste bruger man et bålfad om sommeren eller i foråret. Du kan dog også tænde det om vinteren, hvis du vil nyde det indefra.

Her skal du selvfølgelig hele tiden have et lille øje på bålet, men det giver et hyggeligt skær ind til stuen på de lange, mørke vinteraftener.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering