Weber gasgrill – Find de bedste gasgrill fra Weber

Weber gasgrill – Find de bedste gasgrill fra Weber

05/01/2021 0 Af Daniel

Her i landet er vi kendt for at grille – meget. Vi griller alt, og vi griller hele året rundt; der er sågar nogle af os, der griller flæskestegen juleaften.

For at denne grille-mani overhovedet kan være mulig, kræver det godt udstyr, og det er derfor, vi har zoomet lidt ind på Webers gasgrill lige her.

Uanset om du er på udkig efter din første gasgrill, eller om du er gammel i gårde, kan du forhåbentligt få masser af nye indspark i denne guide. Måske finder du endda din nye grill iblandt de kommende modeller?

Gas frem for kul

Der er slet ingen tvivl om, at gas er godt og grundigt ved at skubbe kul af banen, når det kommer til grill. En gasgrill er hurtigere til at varme op, nemmere at rengøre, den giver dig en mere ensartet tilberedning af din mad, og så kan du altså få det hele ude at blive ruineret. Det eneste, du ikke får med en gasgrill, er røg i hovedet og uvisheden om, om du mon har held med at tænde rigtigt op denne gang.

Weber gasgrill tilbud – find billige Weber gasgrill online

Vi har fundet tre af de allerbedste Weber gasgrill på markedet, og dem vil vi gerne præsentere for dig. Der er både billige gasgrill og gasgrill med masser af tilbehør, og så kan du altså være rigtig heldig at gøre et godt kup, hvis du holder øjne og ører åbne. Webers gasgrill er nemlig ofte på tilbud, så hvis du holder øje, kan du virkelig få din nye gasgrill til en god pris.


Weber Summit E-470 / E470 gasgrill – Det bedste af det bedste

weber gasgrill→ Set hos Davidsenshop.dk til 15.999 kr.

Vi starter på toppen, og vi starter med at henvende os til dig, som vil have det bedste af det bedste.

Weber Summit E-470 gasgrill repræsenterer det absolut ypperste på markedet, og vi kunne ikke se os selv i øjnene, hvis vi sammensatte en guide uden at have denne model med.

Der er uendeligt med udstyr, så der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan udrette med denne grill.

Denne model er ganske enkelt helt overlegen. Den har et elektronisk tændingssystem, hele fire brændere, som du kan styre individuelt, gasblus til din sovs samt Webers nydesignede rotisseri, som du nemt kan klikke af og på, når du skal bruge det. Det er helt tydeligt, at der for alvor er tænkt over detaljerne med denne grill, og der er ikke noget som helst, der er tilfældigt.

Den sidste detalje, som vi er nødt til at nævne for dig, er de innovative flavorizer-stænger, som du får med denne gasgrill. Når fedt og kødsaft fra dit kød drypper ned på disse stænger, giver det den røg, som giver dit kød den helt rigtige og autentiske grillsmag.

Du finder ikke en grill som denne, og er du ude efter det allerbedste, skal du ikke lede længere.


Weber Q1000 gasgrill – God og billig model

lille weber gasgrill→ Set hos Frishop.dk til 1.860 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 1.860 kr.

→ Set hos Weber.com til 2.414 kr.

Med guidens næste gasgrill fra Weber går vi et par trin ned af skalaen. Ikke fordi at denne grill ikke er god, men fordi den både er væsentligt mindre og billigere.

Den har dog stadigvæk talrige fordele for dig, som ikke vil være bundet til hjemmet, når du skal grille, og derfor synes vi, at den fortjener en plads i vores guide.

Modellen hedder Q 1000 og er en del af den lækre Q-serie. Det absolut smarteste ved denne gasgrill er det faktum, at du kan tage den med dig – på stranden, på campingferie eller hvor du nu end ønsker at grille henne. Grillen kommer nemlig med en slange, der passer til en lille gasflaske på 445 g., men hvis du alligevel bruger den meget derhjemme, kan du også koble grillen til en almindelig eller stor gasflaske.

Trods grillens beskedne størrelse får du et grillareal i en pæn størrelse, så der er plads til alt det, du helst vil grille; endda også en mindre ribbensteg.

Du får altså enormt mange muligheder med denne lette grill, hvor kvaliteten naturligvis er helt i top – ligesom med alle andre af Webers gasgrill.


Weber Genesis II E-310 GBS gasgrill

weber gasgrill bedst i test→ Set hos Davidsenshop.dk til 5.299 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 5.646 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 5.646 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 6.499 kr.

Den sidste gasgrill, vi vil præsentere dig for i denne omgang, er denne model fra Weber Genesis-serien. Gasgrillen er lavet i et lækkert design, som giver grillen et yderst eksklusivt udtryk. Med denne grill får du enormt meget for pengene, og når man befinder sig i gasgrill-verdenen, er denne model billig.

Gasgrillen er fremstillet med henblik på, at der skal være plads til at grille rigeligt på én gang, så du kan servicere dine gæster. Der er hele tre brændere, og grillen er udviklet med det såkaldte GS4-system, hvilket gør, at du ikke skal bekymre dig om din mad undervejs.

Ligesom med guidens første model har denne gasgrill indbyggede Flavorizer Bars. Det betyder, at når dit kød drypper ned på stængerne, så syder de og udvikler en helt særlig røg, så dit kød får den helt rigtige røgsmag.

Du får altså mange af de samme funktioner som ved guidens første model – her til omkring en tredjedel af prisen.


Overtræk til og rengøring af Weber gasgrill

Nogle Weber gasgrill-modeller kommer med et tilhørende overtræk, så du kan skærme det mod vind og vejr, men det er ikke altid tilfældet. Det anbefales dog af producenten selv og grilleksperter, at du investerer i et overtræk. Det er nemlig en billig og nem måde at holde grillen tør og skåne den. Der findes forskellige størrelser af overtræk afhængigt af din foretrukne model, men de kan typisk anskaffes for mellem 200 og 600 kr.

Weber gasgrill rengøring er desuden også noget af det, der gør, at mærket har vundet så mange danskeres hjerter – det er nemlig for det mest ligetil. Ikke nok med at Weber selv tilbyder en billig spray, der fjerner de værste rester og snavs, så kræver det blot lidt håndelag og knofedt at komme fedtrester mv. til livs. Weber har lavet en guide, der viser dig, hvordan du klarer rengøring af alt fra rist til top, låg og bund. Den kan du læse her på Webers hjemmeside.

Hvilken Weber gasgrill skal jeg vælge? Lille, stor eller midt i mellem?

Nu er vi ved vejs ende i guiden, og det er forhåbentligt blevet tydeligt, at der i høj grad er noget for enhver smag i Webers sortiment. Det, som Weber nemlig kan, er at producere gasgrill i alle prisklasser og til alle behov. Uanset din situation eller dine ønsker kan du altså få en grill med Webers populære kvalitet, og så kan du ellers skrue op eller ned for både kompleksitet og prisniveau.

I guiden har du både set det bedste af det bedste, hvor mulighederne nærmest var uendelige. Du har også set den lille og bærbare model, som du både kan bruge derhjemme i haven og ude på tur. Til sidst så du den lækre og smukke grill med mange muligheder og gode funktioner, som du kan få til en yderst skarp pris.

Vi håber, du har fundet den gasgrill, som passer til dine behov. Jo tidligere du investerer, des længere bliver grillsæsonen. Fandt du ikke den gasgrill du søgte? Så kig endelig også forbi vores komplette Gasgrill guide her.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering