Worx løvsuger: Find den rette Worx løvsuger til dit behov

Worx løvsuger: Find den rette Worx løvsuger til dit behov

27/07/2020 0 Af Morten

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Efteråret bringer mørke, kulde og regn. Blade fra havens træer falder mod jorden. Det skaber uorden på den grønne græsplæne og den fliselagte indkørsel. Du kender det sikkert alt for godt. At feje blade med en kost er altid sidst på dagsorden.

LÆS OGSÅ: Den komplette løvsuger guide – Står du og mangler en løvsuger til de nedfaldne blade?

Løvsugerne fra Worx kan løse problemet, så du ikke behøver at finde kosten frem på en kold dag i oktober. Enkelt design og høj funktionalitet hjælper den mest trængte havemand med at rydde op efter efterårets angreb. Det kan endda gøres med et smil. Her på siden giver vi en præsentation til firmaet Worx samt produkterne på markedet.


Løvsugning? Worx løser problemet

El-værktøj, robotplæneklippere og haveredskaber. Det amerikansk/kinesiske selskab Worx skaber innovationsprodukter til dig, der gør det selv. Produkter med nytænkte egenskaber, som giver arbejdet i haven en hjælpende hånd til en fornuftig pris.

Løvsugeren fra Worx er kåret som nr. 4 blandt de 12 bedste løvsugere- og blæsere hos Independent.co.uk for år 2019. Produkterne fra Worx kan med andre ord levere kvalitet til din samling af haveredskaber. Worx producerer både løvsugere og løvblæsere.

Forskellen er, at løvblæseren flytter bladene med blæsekraft, mens løvsugeren fjerner bladene fra jorden. Worx kombinerer også de to funktioner i samme maskine. Brugeren kan hurtigt skifte mellem den ene funktion til den anden.

Løvsugning med Worxs produkter kan gøres med én hånd. At trykke start på maskinen og begynde jagten på faldende blade er blevet en simpel leg. Løvsugerne kan både bruges håndholdt, med skulderrem eller med hjul under. Det er op til forbrugeren at vælge. Det vurderes ud fra havens underlag samt evt. skulder- og rygproblemer.

Løvsugere suger med en voldsom kraft, der kan give problemer. Bladene samles i en pose, der sættes for enden af maskinens udgang. Opsamlerposen følger med dit køb af en løvsuger fra Worx.

Opsamlerposer for løvsugere kommer typisk i 30-50 liter. Brugeren kan derfor roligt samle sine blade sammen på et større areal uden at tænke på at tømme posen hele tiden. Når din indkørsel er ren igen, tømmes posen med opsugede blade. Den kan ganske enkelt tømmes i din hæk, bag ved skuret eller i skraldespanden.


Intet køb af Worx løvsuger uden valg

At vælge en løvsuger på markedet kræver lidt overvejelse. Du skal nemlig tænke dine egne behov ind i købet. Særligt to tekniske faktorer er vigtige, når du skal vælge en løvsuger. På den ene side vakuumkapacitet. Vakuumkapacitet er maskinens evne til at løfte tungere blade som f.eks. beskidte eller våde blade fra jorden. På den anden side lufthastighed. Løvsugerens lufthastighed måles i km pr. time.

Det indikerer maskinens kræfter til at suge blade op. Valget af produkt baserer sig på dit behov. Hvor meget skal ryddes op- og hvor ofte? Worx producerer maskiner med forskellige egenskaber. Du skal vælge de rette specifikationer for dig.

Køb af løvsuger eller løvblæser giver anledning til at vælge, hvilken type energi du vil bruge.  Løvsugere fås både som benzin- og batteridrevet på markedet. Worx producerer overvejende batteridrevne maskiner. Det giver brugeren mere komfort ved brug, da elmotoren ikke har samme støjniveau som benzinmotoren. Elmotoren på en Worx løvsuger har næsten samme sugeevne, som benzindrev.

En motor på benzin har generelt mere blæse og sugekraft grundet typen af energi. At maskinen kører på batteri, er en bonus i forhold til klimaet. Worx tilbyder dig at arbejde klimavenligt gennem eldrevne produkter. Hav derfor god samvittighed, når du går i haven.


Løvsugere til prisen

Kigger du efter løvsugere fra Worx hos din lokale forhandler, vil du finde maskiner i forskellige prisklasser. Valget af maskine kommer ned til brugerens behov for oprydning. Det er f.eks. værd at tænke over arealet af faldende blade i haven – hvor kraftig skal maskinen være? Løvsugere fra Worx kommer i flere udgaver – hver med deres egenskaber og pris. Et alternativ til løvsugeren er løvblæseren fra Worx.

Sammenligner vi priser i et byggemarked, kan Worx Løvsuger 3000W fås til 699,- kr. stykket. Til sammenligning ses f.eks. BOSCH ALS 2400W løvsuger til 929,- kr. stykket. En væsentlig prisforskel. Worx 3000W løvsuger har en lufthastighed på 128,0 – 335,0 km/t, der gør, at sugningen føles let. Lufthastigheden bakkes op af hele 3000W i ydeevne. Maskinen har en vægt på 4,1 kg, som lader brugeren arbejde med én hånd. Til produktet følger opsamlerpose på 45 liter.  BOSCH ALS 2400W har i modsætning én ydeevne på 2400W med maksimal lufthastighed på 300,0 km/t. Innovationsprodukterne fra Worx kan i dette tilfælde gøre det bedre. Også til en lavere pris.


Løvblæseren fra Worx – et fornuftigt alternativ

Ser du muligheder i at feje dine blade med elmotor frem for at samle dem op i en pose? At blæse løvet væk fra din indkørsel eller græsplæne er et fornuftigt alternativ til løvsugeren.

LÆS OGSÅ: Løvblæser guide – Den ultimative guide til løvblæsere

Løvblæsere fra Worx nyder positiv omtale på internettet – særligt produktet; Worx WG564E.9 2x20V. En anmeldelse hos Which.co.uk fremhæver f.eks., at produktet har en kraftigere blæseevne end de fleste andre produkter på batteri. Produktet har en blæsehastighed på 145 km i timen. Det gør rengøring af græsset noget hurtigere end andre produkter på markedet.

Worx løvsugerProduktet kan ligeledes betjenes med én hånd og vejer ikke mere end 3,3 kg. Løvblæseren er således til længere opgaver, uden du behøver at passe på fysikken.

→ Set til 999 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 999 kr. hos Frishop.dk

Leder du efter en løvblæser til billigere pris, så kan Worx løvblæser WG547E.9 være den rette for dig. Her får du en løvblæser med lufthastighed på 120 km/timen og to hastighedstrin. Maskinen har ekstra lav vægt. Til dig med mindre rengøringsopgaver i haven.

Billig worx løvsuger→ Set til 528 kr. hos Byghjemme.dk

→ Set til 528 kr. hos Frishop.dk

Løvblæsere af Worx udbydes af flere danske forhandlere, heriblandt Frishop.dk og Byghjemme.dk. Her er du garanteret levering inden for 1-2 hverdage. På hjemmesiderne kan du læse flere specifikationer på produktet.

Der følger ikke batteri og lader med i varerne – produkter som disse forhandlere sælger ved siden af. Har du spørgsmål, så har begge kundesupport. Vi har gode erfaringer med disse forhandlere.


Worx til eftertanke

Vi håber, at denne side har beriget dig med viden i forbindelse med køb af en løvsuger- eller blæser. Worx tilbyder som sagt innovationsprodukter. De udvalgte produkter har forhåbentlig givet dig mere indsigt i Worx’s løvsugere på markedet.

Du kan besøge de udvalgte forhandlere, hvor du finder et stort udvalg af løvsugere til favorable priser. Løvsugere- og blæsere fra Worx giver dig magten i hånden næste gang, at bladene begynder at falde fra dit træ i haven – denne gang vil du være parat og gå til opgaven med et smil.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering