Worx robotplæneklipper – Find den bedste robotplæneklipper

Worx robotplæneklipper – Find den bedste robotplæneklipper

16/07/2021 2 Af Daniel

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne, men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

De fleste haveejere nyder at have en nyklippet græsplæne. Alligevel er det nok de færreste, der nyder at slå græsset. Med en robotplæneklipper kan du læne dig tilbage og lade robotten gøre det hårde arbejde. Men hvilken robotplæneklipper skal du vælge?

Læs også: Robotplæneklipper Guide – Sådan finder du den bedste model til din have

I denne Worx robotplæneklipper test kigger vi nærmere på fem modeller fra den tyske producent, og forhåbentligt kan vores anmeldelse hjælpe dig med at finde lige en robotplæneklipper, der passer til dine behov og have.


Worx robotplæneklipper på tilbud – mulighed for at spare mange penge

Når du skal finde din nye robotplæneklipper, bør du først og fremmest overveje, hvor mange penge du vil give for den. Derudover bør du overveje, hvilke funktioner din robotplæneklipper skal have. For nogle er en billig og simpel model den bedste, mens andre drømmer om en dyr robotplæneklipper med smarte funktioner.

Til sidst bør du vælge din robotplæneklipper efter, hvor stort et areal den kan klare. Mens nogle kan klare et areal på 500 m2, kan andre nemlig klare 1.500 m2.

Hvis dine drømme om en robotplæneklipper er på budget, kan du med fordel begive dig på tilbudsjagt. Det er nemlig ikke umuligt at finde Worx robotplæneklipper tilbud online, hvis man ved, hvor man skal kigge. Bare rolig – vi har gjort arbejdet nemmere for dig.

Vi giver dig nemlig i denne Worx robotplæneklipper test fem bud på robotplæneklippere fra forhandlere, som tilmed ofte har Worx robotplæneklipper tilbud.

Worx robotplæneklipper anmeldelse: Tysk kvalitet og priser

Worx er en tysk virksomhed, der producerer haveredskaber, robotplæneklippere og el-værktøj til professionelle og gør-det-selv-håndværkere. Worx har værdier som bæredygtighed og innovation som deres kernefokus.

Det har resulteret i en række robotplæneklippere med navnet Worx Landroid, der ofte i de fleste anmeldelser. Robotplæneklipperne fra Worx Landroid er meget kompakte og støjsvage. Teknologisk er Worx Landroid helt fremme i skoene.

Derfor kommer der løbende ny software til deres robotplæneklippere, som du selv kan downloade og installere. Det har derfor været en fornøjelse at udarbejde følgende Worx robotplæneklipper anmeldelse – alle modeller er nemlig rigtig fine og fås til en overkommelig pris.


Worx Landroid M500 – Støjsvag robotplæneklipper til mindre haver

Worx robotplæneklipper M500 WR141E

→ Set hos 10-4.dk til 4.899 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 4.949 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 4.999 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 5.200 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 5.990 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 6.029 kr.

Vores Worx robotplæneklipper test starter ud med Worx Landroid M500, der er en intelligent robotplæneklipper, som selv planlægger, hvordan dit græs skal slås. Worx Landroid M500 er ideel, hvis du har en have på 500 m2.

Hvis din have er større, bør du i stedet investere i en anden robotplæneklipper. Noget af det smarte ved denne model er, at den har funktionen Cut to Edge, der betyder, at dit græs også bliver slået i kanterne. Worx Landroid M500 er er en af de hurtige robotplæneklippere på markedet. Robotplæneklipperen er desuden sikret mod tyveri, da den sættes op med en pinkode.

Et af de andre steder, hvor Worx Landroid virkelig udmærker sig, er på lydsiden. Deres robotplæneklippere er nemlig lydsvage i forhold til andre på markedet. Worx Landroid M500 har et meget lavt lydniveau på 67 dB. Derfor kan du roligt nyde en bog og en drink på terrassen, mens Worx Landroid M500 slår dit græs.


Worx Landroid L2000 – Worx Landroids største robotplæneklipper

worx robotplæneklipper tilbud→ Set hos Homeshop.dk til 9.509 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 9.999 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 9.999 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 10.499 kr.

Den næste model i vores Worx robotplæneklipper test er til dig med masser af plads. Hvis du har en meget stor grund, så er Worx Landroid L2000 lige noget for dig.

Den er nemlig den største robotplæneklipper, som Worx Landroid har. Den kan klare arealer på helt op til 2000 m2. En af de smarte ting ved denne model er, at den er udstyret med navigation og gennemført planlægning. Det betyder, at plæneklipperen både er hurtigere og mere fleksibel end mange andre på markedet. Desuden har den Cut to Edge, så den klipper helt ud til kanterne.

Robotplæneklipperen er nem at opsætte og styre. Den har et smart automatisk planlægningsprogram, som du kan indstille, så det passer til dine behov. Worx Landroid L2000 kører på den samme teknologi som elbiler. Den er derfor langt bedre for miljøet end mange af de andre plæneklippere, der findes på markedet.


Worx Landroid S300 WR130E – Kompakt robotplæneklipper til små græsplæner

worx robotplæneklipper anmeldelse→ Set hos Homeshop.dk til 4.248 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 4.310 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 4.349 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 4.699 kr.

Hvis du har en lille græsplæne, så kan denne robotplæneklipper fra Worx Landroid være den helt perfekte for dig. Den kan klare et areal på op til 300 m2.

Robotplæneklipperen har Plug and Play, hvilket betyder, at du ikke skal programmere den. Du skal blot trykke på en enkelt knap. Til robotplæneklipperen hører en app, som selv udregner en tidsplan, der passer med størrelsen på din græsplæne.

I appen kan du også opsætte robotplæneklipperen, så den klipper efter dine behov. Du kan også justere klippetiden, så den passer med vejret. Robotplæneklipperen er desuden udstyret med en pinkode, der forhindrer tyveri.


Worx Landroid S WR105SI – funktionel robotplæneklipper til små og mellemstore græsplæner

bedste worx robotplæneklipper→ Set hos 10-4.dk til 4.495 kr.

Hvis du har en lille eller en mellemstor græsplæne, så kan denne robotplæneklipper fra Worx Landroid være helt perfekt for dig. Den kan klare arealer på op til 500 m2.

Det er let at komme i gang med denne robotplæneklipper, da den ikke skal installeres. Du skal blot trykke på en knap for at komme i gang.

For at bruge denne robotplæneklipper skal du grave et afgrænsningskabel ned.

På den måde ved robotplæneklipperen, hvor den skal arbejde. Du kan styre robotplæneklipperen fra en smart app. Her kan du kan starte robotplæneklipperen når som helst.


Worx Landroid M1000 WR143E – Smart robotplæneklipper til store græsplæner

bedst i test worx robotplæneklipper→ Set hos 10-4.dk til 6.899 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 7.037 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 7.999 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 7.999 kr.

Hvis du har en stor græsplæne, kan du med fordel vælge Worx Landroid M1000. Den kan klare et areal på op til 1000 m2. Robotplæneklipperen har AIA-skæringsteknologi, der sikrer, at robotplæneklipperen kan navigere på smalle passager.

Samtidig har robotplæneklipperen Plug and Play, der betyder, at du ikke skal installere noget. Du skal blot trykke på en enkelt knap.

Worx Landroid M1000 har anti-tyveri-funktion med pinkode. Du kan styre robotten fra en smart app. Når robotplæneklipperen har slået din græsplæne, vender den selv tilbage til sin oplader. Hvis det regner, vil den ligeledes vende tilbage til ladestationen, så den ikke bliver ødelagt af regnen.


Worx robotplæneklipper test – hvilken model er bedst?

Nu har vi gennemgået fem robotplæneklippere. Alle Worx robotplæneklippere i denne test er gode på hver deres måde, da de alle udmærker sig på forskellige områder. Men hvilken er bedst i test?

Guidens suverænt bedste robotplæneklipper bliver Worx Landroid M500, der prismæssigt ligger i mellemklassen. Den har en række smarte funktioner, som de fleste vil være glade for. Den har eksempelvis funktionen “Cut to Edge”, der betyder, at den klipper helt ud til kanterne. Desuden er den meget støjsvag. Det er en funktion, som du sikkert vil sætte pris på, når du læner dig tilbage og lader robotplæneklipperen gøre alt det hårde arbejde.

Vi håber, du har kunnet bruge denne Worx robotplæneklipper test. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen0
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Vær den første til at skrive en vurdering.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering